Merhabalar herkese. Şimdi kafamda bir dolu soru var motorla ilgili. Motoru aldım fakat kafama takılan şeyler dertlendirdi. Sorulara başlıyorum;
-Bu motorun tapa gaz gitmeden maksimum sürati normalde nedir ? Ben henüz otobana çıkmadığım için deneyemedim, ortalaması nedir ? -Bugün farkettim trafikte ihtiyacım olduğunda motorun kornası çalışmıyor. Yaptırması maliyetli midir ? -En büyük sıkıntılarımdan biri bu motora rüzgardan korunmak için cam... Sanayide wiwi diye bir markanın camları var 50-60 liraya çok kıytırık. İnternette de Givi'nin var o da 500 küsür lira. Bu işin bir ortası yok mudur bildiğiniz ettiğiniz bir sayfa ? -Bir sıkıntımda şu; Motorun sol arka kısmından 40-50'yi geçince ıslık sesi gibi bir ses geliyor racing etkisi yaratıyor ne olabilir bu ? -Egzoz koruma kapağı yok motorda eksiklerinden biri de bu. İnternette fiyatlar yüksek geldi 250 lira piyasası. Normal Agility'nin egzoz kapağı uyumlu mudur, çıkma falan bulamaz mıyım ? -Birde gidon kısmında bir iki yerde soyulma var sürtme gibi metal rengi ortaya çıkmış. Bunlardan nasıl bir boya ile kurtulabilirim ? -En önemlisi motorla ilgili ne bir bilgilendirme videosu ne de tanıtım vs. gibi bir video bulamadım. Bir ahbabım göstermese gidon altı bagajda çakmaklık olduğunu bile bilmiyordum. Bildiğiniz vlog vs. var mı motorla ilgili ? -Son olarak uzun yol olarak ne kadar yol yaptınız bu aletle ? 3-4 saatlik bir yolculuk planlasak yorgunluk durumu ne olur, çok çile oluyor mu uzun yolda ?
Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. İyi akşamlar :)