Şimdi Ara

KYK YURTLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar dün yurda kaydımı yaptırdım.
    Bi kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.

1- Şimdi ben oraya giderken yanıma neler almalıyım ve ya önerdiğiniz şeyler var mı?(nevresim takımı götürmeme gerek var mı?) Kışlıkları falan şimdimi götüreyim tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Bursada Oturuyorum Ispartaya gidicem.

2- Yurtlardaki internet imkanı nasıl online oyun oyanayabilir miyim?

3- Oda arkadaşlarıma güvenebilir miyim, çalıntı olayları fazla oluyor mu?

4- Yurt Giriş çıkış saatleri nasıldır?

5- Yemekler nasıl kaç öğün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylolhot Lannister -- 7 Eylül 2012; 16:32:20 >

• eğitim bölümünde konusu var, yurt girişi en geç 22,30 du geçen sene, nevresim takımına gerek yok, oda arkadaşlarına bir süre güvenme, yemekler yurttan yurda değişir anne yemeğini tutmaz ama, internet sıkıntılı olur çok hızlı olmaz.
  • 1) Sana özel nevresim takımı, yorgan ve yastık verecekler zaten. Ama kendi yastığını götürmen, kendi yastık kılıfını götürmen falan tabii ki önemli. Ama 2 haftada bir dğeiştiriyosun zaten merak etme hijyen konusuna. Sadece dediğim gibi yastığını kendin götür gerisi sürekli değişiyorsun.
    2) Aylık 15 lira civarı internet alınıyordu bizim yurtta, online oyun oynanabilir mi bilmem ama çok yavaş değil.
    3) Onu bilemeyiz, oda arkadaşların psikopat veya sapkınsa tabii ki güvenemessin. Ama merak etme ben hiç görmedim öylesini. Tabii ki senin tarzına uymayanlar olacak ama hepsi iyi insanlar. Kötü niyetli birine hiç rastlamadım ama apaçi çok işte.
    4) Gece 23.30da girme zorunluluğu var yoksa ceza alıyorsun. ( Yemek cezası gibi, yani sana günlük yemek ücreti veriliyor onu keserler, cepten yersin 1 hafta )
    5) Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriliyor. Sabah 1e kadar kahvaltı hakkın var, akşam 4den sonrada akşam yemeği başlar. Kantinlerde sürekli tost, köfte ekmek gibi yiyeceklere ulaşabilirsin.

Çok kasma kendini, iyi arkadaşlar edin, herkese güler yüzlü ol ama çok samimi olma. Laptopunu, telefonunu herkese verme. Alışırlarsa geri alamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
    12 yıl önce açıldı
    Nöbetçi kyk hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.