Şimdi Ara

ERKEKLER İÇİN EN İYİ KIL DÖKÜCÜ KREM HANGİSİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
24.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, erkekler için en iyi ve en etkili tüy dökücü krem sizce hangisidir. Bizzat kullanan arkadaşlar varsa eğer tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. Hani bazı ürünler var reklamlarda 3-5 kere kullanıyorsun birdaha çıkmıyor yada % bilmem kaç oranında azaltıyor diyor ama tabi inanmıyorum. Benim istediğim pürüzsüz bir şekilde tüyleri döksün ve jiletten daha uzun süre dayansın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Axwell.

Jiletten daha kisa surede tekrar cikar ve kazik gibi cikar. Arkadaslarimdan biliyorum. Belli bir sure sonra bagimli olmak zorunda kaliyorsun tabiki.

koltuk altı için kullansak bile mi daha beter çıkar . bacaklar için düşündüm ama karar veremedim daha ama koltuk altı için kullancağım jilet 2 günde çıkıor geri kullanan tanıdıklarım var 1 ay tüysüz geziyorlar ne güzel . birde dandik alamamak gerek bioder veet falan kaliteli almak gerek onlar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 3 Nisan 2017; 15:36:5 >

People are born free
    life chained forever NBC
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

git epilasyona kurtar kendini bu dertten artık döşü kıllı adamda kalmadı herkes temizliyor hanzoluğa gerek yok

çok para o kadar param yok zaten tüy dökücüleri kullandıkça gider önemli olan uzun süre çıkmaması uzun süre çıkmasın sürdükten sonra ve daha beter artmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 3 Nisan 2017; 15:39:14 >

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

git epilasyona kurtar kendini bu dertten artık döşü kıllı adamda kalmadı herkes temizliyor hanzoluğa gerek yok

çok para o kadar param yok zaten tüy dökücüleri kullandıkça gider önemli olan uzun süre çıkmaması uzun süre çıkmasın sürdükten sonra ve daha beter artmasın

şehir efsanelerine kanka azalıyor felan o kökü yakmadıkça bitki gibi çıkıyor yine hem epilasyonda çok iyi taksitlendirmeler ha dersenki tüy dökcü felan uğraşma sür köpüğü bas jileti,illa dersen tüy dökücü olsun bir kaç defa kullandım beğenmedim ben

People are born free
    life chained forever NBC

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Jiletten daha kisa surede tekrar cikar ve kazik gibi cikar. Arkadaslarimdan biliyorum. Belli bir sure sonra bagimli olmak zorunda kaliyorsun tabiki.

koltuk altı için kullansak bile mi daha beter çıkar . bacaklar için düşündüm ama karar veremedim daha ama koltuk altı için kullancağım jilet 2 günde çıkıor geri kullanan tanıdıklarım var 1 ay tüysüz geziyorlar ne güzel . birde dandik alamamak gerek bioder veet falan kaliteli almak gerek onlar güzel

Imkanin varsa epilasyon, yoksa agda oneririm. Baska bir arkadasim genital bolge ve gobegi icin kullanmisti resmen gobek sakal gibi olmustu ve gereginden fazla uzamisti. Agda acilidir ama en dogalidir. Epilasyon da tuzludur ama en rahatidir. Benim tavsiyem boyle kimyasallara pek yaklasmaman eger o kadar faydali olsaydi bu kadar kadin agdayla ugrasmazdi, bir bildikleri var.

• Lapiden değil.

Orijinalden alıntı: Sauron

Tüm dökücü dediğin şey jiletle jel versiyonu gibi bir şey ve jiletle daha meşakkatli. Eğer kullanırsan daha gür çıkar. Tüylerden azalma dediğin olay şehir efsanesi.

tabiki jilet gibi olabilir jilet oldugunu varsayalım tamam ama çıkış süresi ne kadar fark yapıyor o da önemli mesela jilet 2 gün içinde gene iğrenç bir görüntüye sokuyor çıkıyor hemen tüy dökücüde bu süre uzarmı 2 hafta bile olsa gene iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip edeyim bu konuyu bende tüylerden şikayetçiyim

Orijinalden alıntı: Sauron

Jiletle daha geç çıktığını hatırlıyorum ama bana sorarsan bulaşma

yok jilet lanet birşey ya vi-vet diye 5 tl ye aldım bir tane marketden tüy dökücü koltuk altına sürerim işe yararsa kalitelisini alırım .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.