Şimdi Ara

KYK YURDUNA ALIŞMA SÜRECİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar, geçen hafta KYK yurduna yerleştim. Antep'ten Erzurum'a geldim. geldiğim ilk gün forumda konu açmıştım. ilk gece önerileri için arkadaşlar sağ olsun hala desteğe devam ediyorlar. haklarını ödeyemem. arkadaşlar yurtta ilk gece zorluğunu bilirsiniz onu ben de yaşadım herkes gibi. hafta sonu ve pazartesi çok iyiydim alışıyordum yavaş yavaş. ancak geçtiğimiz iki gün çok kotu hissetmeye başladım. Güven problemi, aile özlemi, yalnızlık, üzerime gelmeye başladı. hiçbir tavsiye beni teselli etmiyordu. neredeyse biletimi kesip Antep'e donecektim. burada okuyan bir arkadaşım var babamın samimi bir arkadaşının kizi. o bana geldiğim günden beri fazlasıyla destek oluyor. saatlerce konuşuyoruz o olmasa ne yapardım bilmiyorum. onla baya konuştuk sonrasında 3.sinif olan oda arkadaşımla da baya bir sohbet ettik sağ olsun çok yardımcı oluyor. ve o iki günlük depresif ruh halini üzerimden attım. bugün daha iyiydim çok şükür. ancak sürekli bir gelgit yaşıyorum mesela 1 saat önce ailemle konuştum iyiydim ancak şu anda tekrar kötü düşünceler beynimi sarıyor. bu halden bu karmaşadan ne zaman kurtulurum arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızla fazla yakınlaşma, hatta uzak durmalısın. Böyne sıla özlemi gibi şeyler olur ve geçicidir. Askerlikte başına gelecek şeyi öğrenci yurdunda deneyimlemiş oluyorsun şu anda...Yavaş yavaş alışırsın...

• dekareme kullanıcısına yanıt

umarım öyle olur hocam. fakat kızla yakınlaşma demenizi anlayamadım. neden yakinlasmayayim?

• dersler başlamadı mı

• rtuzz kullanıcısına yanıt

başladı ama baslamadi. hocalar ders tanıtımı yapıyor. oryantasyonla geçiyor bu hafta

• Bölüm ne hacı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecili Ve üniversite
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 yaşında evden ayrılmıştım bu kadar koymamıştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rtuzz kullanıcısına yanıt

bilgisayar mühendisliği hocam

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

hocam herkesin etkilenme biçimi aynı olmayabiliyor. ben şu anda 12 yaşındaki çocuk gibi hissediyorum

• up

• Şu an boşluktasın ondandır. Zamanla dersler yoğunlaşınca bir uğraşın olunca memleket aklına bile gelmez. Kendini sürekli bir şeyle meşgul et spor imkanın varsa yazıl ya da üniversitede öğrenci kulübü varsa katıl. Kendini her açıdan geliştirmeye bak özellikle yapacağın meslekle alakalı.

• Deepfears kullanıcısına yanıt

hocam bilgisayar mühendisliği bölümüm yapay zeka, bilişim tarzı kulüplere üye olacağım. ancak içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. sabahtan akşama kadar sadece evim ve ailem aklıma geliyor

• sinok23 S kullanıcısına yanıt

Ben de senin gibiydim. Annemle ağlayarak konuştuğum eve dönmek istediğimi söyledim günleri dün gibi hatırlıyorum. İlk 1-2 ay geçtikten sonra alışacaksın emin ol. Ben bir de sosyal fobi vardı insanlarla konuşamıyordum bile çok çekiniyordum sen en azından daha şimdiden sohbet edebileceğin birileri bulmuşsun. Eğer 1-2 ay geçtikten sonra bile her gün çok kötü hissediyorsan psikolojik destek alabilirsin.

• Psikolojik destek alacaksın daha önce de yazmıştım sana . Sağlıklı düşünemiyorsun duygu durumlarin sürekli değişiyor. Yoksa böyle giderse sen 1-2 hafta içinde okulu bırakır ailenin yanına gidersin . Kendi ayaklarinin üzerinde asla duramazsin hep ailene mahkum kalırsın .

• Moueson kullanıcısına yanıt

anladım hocam randevu alayım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

Ben de senin gibiydim. Annemle ağlayarak konuştuğum eve dönmek istediğimi söyledim günleri dün gibi hatırlıyorum. İlk 1-2 ay geçtikten sonra alışacaksın emin ol. Ben bir de sosyal fobi vardı insanlarla konuşamıyordum bile çok çekiniyordum sen en azından daha şimdiden sohbet edebileceğin birileri bulmuşsun. Eğer 1-2 ay geçtikten sonra bile her gün çok kötü hissediyorsan psikolojik destek alabilirsin.

evet hocam yaşadığımız durumlar benzer. peki psikiyatrist mi psikolog mu

• sinok23 S kullanıcısına yanıt

Başlangıçta bence psikoloğa git durumunu anlat. O gerekirse psikiyatriye sevk eder. Durumun psikiyatrik görünmüyor bence.

• Deepfears kullanıcısına yanıt

evet hocam dediğiniz gibi konuşarak destek olacak biri lazım. annemin kuzeni psikiyatrist onunla online görüşme de yapabilirim

• yurtta durma, dışarı çık. Boş boş gezsen bile yurtta durmaktan iyidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.