Şimdi Ara

Kyk yarı özelde odalara birini getirmek yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizimle bitisik 2 kisilik odaya her gun 3 4 kisi giriyor ses yapiyorlar , sikayet ettim ama adam yurtlarda olur boyle seyler dedi.Yasal olarak odalar arasi ziyaret yasak.Nereye sikayet edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Il müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Tabi önce yurdun müdürüyle falan konuş onları saymamaz gibi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

Il müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Tabi önce yurdun müdürüyle falan konuş onları saymamaz gibi olmasın.

haklisin.Simdi bir cok kez guvenlikle gittik sustular sonra islem yapmasi icin kat memuruna sikayet ettim ama adam isteyen gezebilir diyip duruyor ama yasal olarak odalara arkadas getirmek yasak.Simdi is buyusun de istemiyorum ama bu cocuklar yil boyu boyle yaparsa ders mers calisilmaz burda.Odalar arasi duvar cok ince bu da eksi bir yan.Mudure desem de kanitlayamiyorum.Mesela sikayete gittim 2 kez gucenlikle odalarina tam giriyoruz cocuklar biletek ders calisma seklini aliyorlar ve kaniylayamiyorum:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindseystirling

quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

Il müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Tabi önce yurdun müdürüyle falan konuş onları saymamaz gibi olmasın.

haklisin.Simdi bir cok kez guvenlikle gittik sustular sonra islem yapmasi icin kat memuruna sikayet ettim ama adam isteyen gezebilir diyip duruyor ama yasal olarak odalara arkadas getirmek yasak.Simdi is buyusun de istemiyorum ama bu cocuklar yil boyu boyle yaparsa ders mers calisilmaz burda.Odalar arasi duvar cok ince bu da eksi bir yan.Mudure desem de kanitlayamiyorum.Mesela sikayete gittim 2 kez gucenlikle odalarina tam giriyoruz cocuklar biletek ders calisma seklini aliyorlar ve kaniylayamiyorum:/

Gürültü yaparlarken video çek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oda arkadaşını ve yatağının altındaki lockpicki al kapıyı lockpickle aç moonwalk yaparak içeri gir hipnotize olacaklardır yanlarına yaklaştığında ikinizin iki elinde tuttuğu pilot kalemleri boyunlarına sapla sonra 911i ara ve komşumuzun çok ses yaptıklarını söyle CIA gelince lanet olasıca federaller diyip çığlık atarak camdan atla arkadaşında o yaptı desin başarılı bir şekilde kaç ve odana dön

• quote:

Orijinalden alıntı: laggerme

Oda arkadaşını ve yatağının altındaki lockpicki al kapıyı lockpickle aç moonwalk yaparak içeri gir hipnotize olacaklardır yanlarına yaklaştığında ikinizin iki elinde tuttuğu pilot kalemleri boyunlarına sapla sonra 911i ara ve komşumuzun çok ses yaptıklarını söyle CIA gelince lanet olasıca federaller diyip çığlık atarak camdan atla arkadaşında o yaptı desin başarılı bir şekilde kaç ve odana dön

• Sen asosyal'sen adamlarin sucu ne? Birak takilsin gencler, kiskanma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.