Şimdi Ara

Kyk wifi sarı ünlemli (sınırlı erişim sorunu) (sadece kyk ve pc’de)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağlanmaya çalıştıkça sınırlı erişim diyor bazen birkaç saniye bağlandı diyor ama kolpa o da. sarı ünlem gitmiyor çünkü. Diğer wifilarda sorun görünmüyor hatta telefonu ana ağ ve wifi olarak kullandım sorun çıkmadı sadece kyk wifi’larda sorun var desem telefondan sıkıntısız bağlanabiliyorum ağ’a da giriş arayüzüne de. Pcdeki kyk ağına bağlanamıyorum sadece. Nedir bunun çözümü?

Edit:

Akşama kadar çözen olursa 20tl ibanına yolluyorum temizinden. Öğle saatlerinde tekrar up’layacağım konuyu kaçtım şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocelyn Flores -- 5 Ekim 2018; 7:29:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akşama kadar çözen olursa 20tl ibanına yolluyorum temizinden. Öğle saatlerinde tekrar up’layacağım konuyu kaçtım şimdilik

• Modemden filtre uygulanmış olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC'den Ayarlar - Sorun Gider - İnternet Bağlantıları'na tıklayın.Tıkladıktan sonra "Sorun gidericiyi çalıştır" başlığına tıklayıp sorunun tespit edilip çözülmesini bekleyin.30 saniye filan sürer.
    Belki bunun bir faydası olur.

https://i.hizliresim.com/PDm07N.png
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmetodd -- 7 Ağustos 2020; 3:13:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar denendi. Daha önce başka şekillerde karşılaşmıştım sınırlı erişim hatasına herkes gibi. biraz uğraşınca düzelmişti diye hatırlıyorum. Ama bu sadece kyk sıkıntısında olay biraz daha farklı sanki

• Win7 yüklü

Sıkıntı şu

Baya benziyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.