Bildirim
KYK ve Torrent ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yurt nasıl anlayabilir , nerden bakıcak buna?Neye dayanarak bunu düşündüm bilmiyorum.O nasıl bir sözleşme onu da anlamadım. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bakanligin verdigi sozlesme
cnsel icerikli sitelere girmeyin tarzindada maddeler var
1 sayfa tam
girilmesi yasak olan siteye farkli programlar yoluyla girmekde yasak ibaresi var
haftaya laptop alicam ve torrente yuklenicem
anlarlar mi acaba ?
kullanici adimiz var
eger sistem gelismisse her kullanicinin ne kadar download yaptigi anlasilir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence topluca kullanılan yerlerde torrent kullanmak yanlış. Öyle bir madde koyduklarına göre hangi ip den hangi porta bağlantı yapıldığını da görüyorlardır demektir. _____________________________ 
Saygılarımla. -
hem kyk hem torrent ? Bizde var 12 lira veriyoruz sınırsız diyor adam ama bazen gelde hızı gör google bile açılmıyor
bizde ucretsiz
her kata ayri hat cektiler
turktelekom bagladi
buyuk bi ihtimal fiber internet
telefonla saniye bazen 3 4 mb hizi goruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KraL_15
bizde ucretsiz
her kata ayri hat cektiler
turktelekom bagladi
buyuk bi ihtimal fiber internet
telefonla saniye bazen 3 4 mb hizi goruyorum
he o zaman bizede çalışmalara başladılar bahçeye sistemi çektiler. Olursa süper olur bu sistem adamı deli eder yoksa
bilgisayarının mac adresini vermedisen bulamazlar _____________________________ -
Kullanıcı adın ve şifren zaten kyk tarafından veriliyor. İlk defa girerken telefon numaranı istiyor ve telefonuna şifre gönderiyor ,ondan sonra yararlanmaya başlıyorsun. Bizim yurtta hem ücretsiz,hemde akdeniz network'un paralı interneti var. Hotspot shield vb. ne denersen dene torrent i kullanamıyorsun, Ee bu akdeniz network bunu düşündüyse, sen devletin bağladığından ümidi kes. Ben speedtest ile 29mb indirme alıyorum,idm ile 4mb/sn gördüm en fazla,ama online oyunlarda, bf3 oynuyorum, ping 600-1000 arası. Buna bi çözüm gelse keşke. Ayrıca ftp ile indirebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
seedbox al
ucuz istersen seed.st
güzel istersen seedstuff.ca
edit üniversitede her girdiğiniz yer loglanır onu da ekliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 21 Nisan 2013; 13:09:22 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ergenekondom
Kullanıcı adın ve şifren zaten kyk tarafından veriliyor. İlk defa girerken telefon numaranı istiyor ve telefonuna şifre gönderiyor ,ondan sonra yararlanmaya başlıyorsun. Bizim yurtta hem ücretsiz,hemde akdeniz network'un paralı interneti var. Hotspot shield vb. ne denersen dene torrent i kullanamıyorsun, Ee bu akdeniz network bunu düşündüyse, sen devletin bağladığından ümidi kes. Ben speedtest ile 29mb indirme alıyorum,idm ile 4mb/sn gördüm en fazla,ama online oyunlarda, bf3 oynuyorum, ping 600-1000 arası. Buna bi çözüm gelse keşke. Ayrıca ftp ile indirebilirsin.
hotspot shield vs torrente kapalı çözümlerdir ttnetten hotspota bağlansan da torrentten çekemezsin
ben dandik bir vps server alıp üzerine openvpn server kurup 3 ay 5.70 tl şeklinde halledecektim beceremedim_____________________________ -
-
yeni yönetmelikle birlikle PC MAC adresini alıcaklarını varsayarsak anlayabilirler. _____________________________ kek -
bizim kyk da net yok :(
telefondakı 96 kbps netle surunuyoruz
duzeltme: yurttan cıktık net geldı yurta, 1 hafta kullanabıldım torrent cok ıyı ınıyor kımse de bısey demedı ama kımsenın gırmedıgı saatlerde deneyın mutlaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 1 Kasım 2013; 1:55:57 >_____________________________ .Çift kişilikli hesap. -
Bir anda son hız çeken bi bilgisayarı görebilecek kadar yazılım ve donanıma sahiptirler bence. _____________________________ Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı
Be yâd-i yârî hoşâ katre eşkî
Be sûz-e eşkî hoşâ zindegânî -
quote:
Orijinalden alıntı: sametkoc
nasıl engellendiğini bende çözemedim ama hacettepenin kütüphanesinde de torrent kullanamıyorsun
Senin bağlı oldugun dolap varya hani interneti alıyorsunya , o ISS lerde sunucu cıkışlarına donanımsal firewall takılır ( örn : clavister e7 aynı anda 20.000 kişi bağlanabilir , saldırı ve hızı sınırlayabilirsin , siteleri engelleyebilir felan kural dosyası olusturup + forefront tmg kurulur. ) böyle uzarda gider.. baglantı hızına kadar loglar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 21 Nisan 2013; 13:22:49 >_____________________________ Ne güzel sözdür ; Sanırım tanışıp, sevişip, ayrılacağız seninle..(Xperiaya Olan Aşkımdan Yazmadım !!!!!!!!!!!!!! :@)

Xperia™ Z
-
quote:
1 sayfa tam
girilmesi yasak olan siteye farkli programlar yoluyla girmekde yasak ibaresi var
anlarlar mi acaba ?
kullanici adimiz var
eger sistem gelismisse her kullanicinin ne kadar download yaptigi anlasilir belki
Yasak yazabilir sözleşmede.Fakat yurt anlayamaz.Kimin ne kadar download yaptığından da torrent kullandığın anlaşılmaz.İnternetten indirmeden fim-dizi izleyen milyonlarca insan var , sizde aynısını söylersiniz.Ki zaten sen niye bu kadar download yaptın diye hesap soracaklarını sanmıyorum._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
SonicWall denen zamazingo her şeyi engelliyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
1 sayfa tam
anlarlar mi acaba ?
kullanici adimiz var
pff boşver o maddeleri okadar adam gördük interneti anasını
hiç bir şeyde olmadı gir boşver maddeleri
_____________________________ -
Bizim okulda da hız yüksek ama torrent programını açtğın anda bağlantı kopuyor.Elbet bulunur kullanıp kullanmadığın o yüzden kullanma daha iyi. _____________________________ Bilmek yetmez, uygulamalıyız
İstemek yetmez, yapmalıyız
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler