< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorsebastian -- 7 Aralık 2020; 10:41:3 > |
KYK SONUÇLARI AÇIKLANDI

-
-
-
Yok ya alakası yok -
DH çöktü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ping de artış var.
-
beyler ben tahaatünameyi onayladım ama çıkıp tekrar girince tekrardan onaylatıyor. sizde de böyle mi
-
Onayla, yazdıra bas, pdf indir. Bunları yap elinde belge olsun yeterli. -
Tamamdır öyle yaptım teşekkür ederim -
Site açılsa bakıcam da site açılmıyo -
Çok yoğunluk var beklemek lazım. -
Abi şu serverları bir düzgün yapamıyorlar ya. Belli işte her seferinde aynısı oluyor. Açılmıyor site. Artır serverları da rahatlayalım. -
Öğrenci sorgulama sırasında hata oldu diyor bende sürekli
-
Etrafımdaki herkese kredi çıktı
beyler bu arada bana da burs çıktı -
Burs mu kredi mi nerede yazıyor bulamadım hocma açıklar mısın
-
kredi çıktı pühh böyle sisteme ya
ya böyle işin ben ya. üniye giden tek çocuğum. babam emekli bi ev bi araba var nasıl çıkmaz ya. eminim ki bizden zengin 20232023 kişiye burs çıkmıştır.
-
Beyler burs çıktı ama başka bir bursu alabilmek adına ben bu KYK bursunu almak istemiyorum, taahütnameyi onaylamazsam buradan burs alıyor sayılmam di mi
-
kendimle beraber 5 kişininkine ben baktım hepimize de burs çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: Linde MannBeyler burs çıktı ama başka bir bursu alabilmek adına ben bu KYK bursunu almak istemiyorum, taahütnameyi onaylamazsam buradan burs alıyor sayılmam di mi
KYK’den yüksek nerenin bursunu alıyorsun hocam? TEV mi?
220 k dan imamhatip mezunu ilahiyat okuyan annesi malum partiye üye olan zengin kuzenime çıktı. Bana çıkmadı. Şimdi gider o parayı sigaraya ona buna verir. Biz de üç kuruş paramızla kurs almaya eğitim görmeye çalışalım. Adaletine de ayrımcılığınıza da... İlk işim bu ülkeden kurtulmak olacak. Dindar ve kindar nesil yetiştirmek uğruna bilimle uğraşan bütün insanları, gençleri küstürdünüz.
|
Benim etrafımda evi olanlara burs çıktı yukarda da babası memur olup arabaları olan birine burs çıkmış ? Emekli maaşıyla geçiniyoruz diyor çok mu iyi sence bu arkadaşın maddi durumu? |
Abi şu serverları bir düzgün yapamıyorlar ya. Belli işte her seferinde aynısı oluyor. Açılmıyor site. Artır serverları da rahatlayalım.
|
Kredi çekip her ay altın vs mi yapsak napsak |
Benzer içerikler
- goodnotes fiyat
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- hayalet okul
- özcan aykın 88 günde ayt fizik pdf
- sayısal 150 bin için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X