Şimdi Ara

Kyk Lol'e Giriş Yöntemi (Aralık-2015)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,herkese iyi forumlar.Konuyu açma amacımdan biraz bahsedeyim.Kykda kalan arkadaşlarımızın çok sayıda bu forumda yada başka platformlarda oyuna nasıl girebiliriz diye yardım istediklerini gördüm.Genel olarak cevaplarda ücretli programlar yada bir günlük deneme sürümleri öneriliyor.Ben 5. yılını kyk da sürdüren birisiyim ve vpn programına para verecek adam kyk da kalmaz,yurt adamı parasını buna harcamaz :)

Şimdi size Kyk'da Lol'e nasıl ''ücretsiz'' bir şekilde nasıl girilir bunu anlatıyorum.Aklınızdan çıkarmayacağınız en önemli husus:Kyk da ücretsiz olarak kullanabileceğiniz tek program ''HideALL İp'' programıdır.Başka programlarla geçici deneme sürümleri kullanabilirsiniz fakat en az pingi bu programla alacağınızı ve eğer doğru işlemleri uygularsanız süre kısıtlaması olmadan programı kullanabileceğinizi garanti ederim.Bir yıldan fazla bir süredir bu programı kullanıyorum.En fazla gördüğüm ping 120 o da akşam 8 ve 12 saatleri arasında.Gece zaten ping büyük oranda düşecektir.

Hide All İp 8 Aralık 2015 versiyonu :
    HideALLIP2015.12.08

Ben hiç uğraşamam crackle vs diyenler bir defalığına programı 3 günlüğüne kullanabilir bunu hatırlatayım.Programı normal bir şekilde kuruyoruz.Kurulum sonunda programı çalıştırmıyoruz.İndirdiğimiz winrar dosyasının içinde loader klasörü bulunuyor bunun içinde bulunan 2 adet hide all ip dosyalarını kopyalıyoruz ve HideAllipyi kurduğumuz yere atıyoruz.

Bu programın tek sıkıntısı sürekli güncelleniyor olması, 2 haftada bir diyebilirim.Bu yüzden buradan yada winrarın içindeki site linkinden takip etmenizi öneririm.. Konu elimden geldiğince güncel tutulacaktır.Lolkingimden bakıp anlatıyorsun da oyuna bayadır girmemişsin demeyin,oyuna ara verdim denilebilir zaten 1000 oyunda anca bronz 5 ten gümüş 5 e çıktım :) Bu kadar lowken ne gerek var zorlamaya :) Programı şuanda kullanıyorum vpn sonuçta patch atmaya lazım oluyor en azından :) Kykda kalan tüm arkadaşlara selamlar,sigara kullanan kalorifer dibini mesken etmiş arkadaşlara daha bir selamlar :)Başka programlar deneyip canınızı sıkmayın Hide all ip den şaşmayın :) Bu arada sizden bir ricam var şu kutu açan alan arkadaşlara çok özeniyorum geçen sene borcumu ödemedim diye banka kredi kartımı da kapattı rp de alamıyorum:) Şu konunun faydasını gören bir hayırsever en ucuzundan bir kutu atarsa ve ben oyuna girince o ekranı görürsem çok mutlu olucam :) Kutu gelirse editler ss atarım ama oyuna ne zaman girerim bilmiyorum.Nacizene bir istek mazur görün linç etmeyin.Teşekkürler iyi forumlar :)

Kyk Lol'e Giriş Yöntemi (Aralık-2015)

Gece oyuna girmenizde yine de yarar var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 17 Aralık 2015; 11:56:03 >

• bizim yurt 0.1 ile 0.3 mbps arası hızı anca veriyor.pingleri hiç söylemeyeyim.gece internet hızlıyken bile girsen ani ping spikelar oyun zevkinin içine ediyor. en iyisi 3g modem almak. 2-3 kere dışarıda yemek yiyeceğiniz paraya alınabiliyor. bu arada şu program çok sık güncelleniyor. 1 hafta oynasan 1 hafta oynayamıyordun. geçen sene denemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son feci adam

bizim yurt 0.1 ile 0.3 mbps arası hızı anca veriyor.pingleri hiç söylemeyeyim.gece internet hızlıyken bile girsen ani ping spikelar oyun zevkinin içine ediyor. en iyisi 3g modem almak. 2-3 kere dışarıda yemek yiyeceğiniz paraya alınabiliyor. bu arada şu program çok sık güncelleniyor. 1 hafta oynasan 1 hafta oynayamıyordun. geçen sene denemiştim.

Bu dönemin başından beri oyuna girmedim şuan ping durumu nasıl bilmiyorum ama geçen sene geceleri özellikle gayet iyiydi :) Program güncelleniyor fakat çözümü de hemen bulunabiliyor.. Bu arada 3g modem yada telefon internet paketinden oyuna girmek daha mantıklı da ben en masrafsız çözümü paylaşmak istedim :) Bu programla oyuna girenler pingin ss ini paylaşırlarsa sevinirim :)

• Çare ptt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @general hanibal kardeş hıde all ıp programını daha önce kurmuştum 3 günlük süresi bitince kaldırdım sonra senin konuyu gördüm yükledim. 3 gün daha kullandım ama senin söylediğin gibi süresiz olmadı. tekar silip yüklemeyi denedim ama olmadı :S bu arada hide all ıp en düşük ping sağlayan vpn diyeblirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafatemel2147 -- 3 Ocak 2016; 13:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Çare ptt

Prime time da cok ping spike oluyor pttcell ile. Onun disinda gayet oynanilabilir 80-120 ping.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.