Şimdi Ara

KYK'dan fazla para yatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellkatze -- 10 Ekim 2021; 11:45:1 >

• Eylül Ekim Kasım Aralık toplu veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Eylül Ekim Kasım Aralık toplu veriliyor

öyle bir şey yok.

• Bizim arkadaşa da o kadar fazla yatmış. Atm yakında olsa hemen kontrol edeceğim. Toplu para verme gibi bir olay olacağını sanmıyorum çünkü kredi alanlar yazında para aldı.

• hocam senin kredin bursa cevrilmis kyk nin sitesinden kontrol edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

hocam senin kredin bursa cevrilmis kyk nin sitesinden kontrol edebilirsin

Kredi bursa dönmüyordu sanırım hocam. 20.000 kişi filan diye bir şeyler söyledi arkadaş. Maddi duruma göre değişir heralde.
  • banada aynı şekilde fazladan para yatmış ne yapmamız gerekiyor bi fikri olan var mı ve kyk den baktıgımda son iki ay burs diğer geçmiş aylar kredi olarak görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kredi alıyordum son iki ay burs olarak görünüyor.bu ay 1040 aldım.diğer ay para alacak mıyım durum nedir anlamadım birisi yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervik2

banada aynı şekilde fazladan para yatmış ne yapmamız gerekiyor bi fikri olan var mı ve kyk den baktıgımda son iki ay burs diğer geçmiş aylar kredi olarak görünüyor

Demek ki krediler de bursa dönüşebiliyormuş. Sanırım ödeme zamanı geldiğinde bu zamana kadar kredi olarak yazanları ödeyeceksin. İlk başta kredi formu doldurduğun zaman ki maddi ve sosyal sigortanızda bi değişiklik oldu mu ? Neye göre değiştiğini merak ettiğim için soruyorum.

• Hayır herhangi bi degisiklik olmadı ab standartı gibi bisey gelmis 20bin son sınıf ógrencisine burs verilecekms arayan kisilere gelecek 4ay ki paranızı yatırdk demisler yarın arayacam bakalim ne olack

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.