Şimdi Ara

KYK 17 ve 18.MADDE SIKINTI VERİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bu ne ya yeni kazanmış ve giröişiz adamlar bize sınıf soruyor ne yapacağım onu birde kayıt dondurma bölümünü ne yapıyoruz acil cevaplasanız bir de bu kaydı yaptıktan sonra tekrardan düzeltebiliyormuyuz yanlış alanları?

• up
  • up
  • Ben bu sene başlayacagım için 1 seçtim.Yaptıktan sonra tekrar düzenleyebiliyosun başvuru süresi içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 1 Ağustos 2013; 17:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Ben bu sene başlayacagım için 1 seçtim.Yaptıktan sonra tekrar düzenleyebiliyosun başvuru süresi içinde.

bende bu sene yeni başlayacağım için ne yapacağımı şaşırdım
  • yeni kazanmış girmişsen 1.sınıf oluyorsun,ayrıca ara sınıfların da başvurusu var yani sınıf sormaları çok normal,anormal olan senin kaçıncı sınıfı okuyacağını düşünüp oraya yazamaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

yeni kazanmış girmişsen 1.sınıf oluyorsun,ayrıca ara sınıfların da başvurusu var yani sınıf sormaları çok normal,anormal olan senin kaçıncı sınıfı okuyacağını düşünüp oraya yazamaman

sen heralde foruma pek girmiyorsun bu sorun forumdaki birçok arkadaşın ortak sorunu bunu bil ayrıca biraz da üslubunu iyileştirirsen iletişim konusunda işine yarayabileceği görüşündeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.