Şimdi Ara

KVK TELEFONUMU KAYBETTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ayın 9unda onarıldı mesajı geldi. ertesi gün kvk yı aradım ne zaman kargoya vereceksiniz diye bugun kargolanmış dediler yani ayın 10unda. bugun 13ü. mng i aradım adınıza herhangi bir giriş yapılmamış dediler. kvk biz kargoladık diyorlar. için içinden çıkamadım!

• büyük ihtimal değişim ya da iade alırsın gibi
    sakın arkasını bırakma
  • KVK kargoladık diyorsa. Size kargo takip numarasını versinler..
    O zaman belli olur nerde sorun olduğu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

KVK kargoladık diyorsa. Size kargo takip numarasını versinler..

kargo fiş numarasını istedim mng kargoda arıza var öğrenemedik size döneriz dediler
  • Arkasını bırakmayın hocam hergün arayın gerekirse günde 2 3 kere arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Arkasını bırakmayın hocam hergün arayın gerekirse günde 2 3 kere arayın

sabah 3kere aradım üstüne kvk sitesinden iletişim bölümünden de mesaj attım. öğlene kadar cevap gelmezse şikayetvar.com a yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Arkasını bırakmayın hocam hergün arayın gerekirse günde 2 3 kere arayın

sabah 3kere aradım üstüne kvk sitesinden iletişim bölümünden de mesaj attım. öğlene kadar cevap gelmezse şikayetvar.com a yazacağım

Yazın hocam inş kısa sürede çözülür sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İade yapılmadı Huawei KVK
    11 yıl önce açıldı
    Meizu Telefonum Bozuldu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kargo subesı ıle gorusuluyormuş kayıtlara bakılıyormus gün içinde dönüş yapılacak dediler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

KVK kargoladık diyorsa. Size kargo takip numarasını versinler..

kargo fiş numarasını istedim mng kargoda arıza var öğrenemedik size döneriz dediler

KVK bir işler çeviriyor yüksek ihtimal.

Eğer, 20 iş gününü geçtiyse teslim süresi,
    para iadesi isteyebilirsiniz.

Bir arkadaşımın oğluna Teknosa' dan telefon almışlardı. 2 senenin sonuna doğru (garanti bitmeden) ufak bir sorunu için
    Teknosa' ya verip garantiye göndermişler.

Tamir süresi dolmasına yakın, arkadaşım servisi aramış.
    Servis, telefonun tamir olduğunu, göndereceklerini söylemiş. (Cuma günü)

Teknosa'ya gitmiş onlara söylemiş böyle durum var diye.
    Teknosada ki eleman inşallah gelmez demiş.

Arkadaşta ne oluyor derken. Eğer Pazartesi ye kadar gelmezse size para iadesi yapacağız demiş.

Pazartesi de aramışlar. Telefon gelmedi gelin çekinizi alın diye. (500 küsür lira)

Teknosa hiç gözlerinin yaşına bakmıyor demekki.

• 20 iş gününü geçtiyse hiç uğraşma şikayetvar.com'la falan, arayıp durmada boşuna telefon parası ödeme.

tüketici hakem heyetine git, resmi işlemleri biran önce başlat. sen muhatap bile olmadan paranı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

20 iş gününü geçtiyse hiç uğraşma şikayetvar.com'la falan, arayıp durmada boşuna telefon parası ödeme.

tüketici hakem heyetine git, resmi işlemleri biran önce başlat. sen muhatap bile olmadan paranı alırsın.

kargoyla yolladıgım ıcın elımde servıs fısı falan yok malesef. yoksa bende dusundum heyet ısını. Ayrıca verelı daha 8ıs gunu oldu
  • quote:

quote:

20 iş gününü geçtiyse hiç uğraşma şikayetvar.com'la falan, arayıp durmada boşuna telefon parası ödeme.

kargoyla yolladıgım ıcın elımde servıs fısı falan yok malesef. yoksa bende dusundum heyet ısını. Ayrıca verelı daha 8ıs gunu oldu

arkadaşım korkma. Kayboldu diyede sevinme. KVK kargo verdik dese bile inanma. Bana 1 hafata sonra gelmişti mesela telefon. öyle dedikten. Kargoya biraz geç veriyorlar telefonu ve vermedikleri halde verdik diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

quote:

arkadaşım korkma. Kayboldu diyede sevinme. KVK kargo verdik dese bile inanma. Bana 1 hafata sonra gelmişti mesela telefon. öyle dedikten. Kargoya biraz geç veriyorlar telefonu ve vermedikleri halde verdik diyorlar.

az önce kvk dan mesaj geldi yurtiçi kargoya verdik diye kargo nnumarası ile birlikte. yurtiçini aradım kodu verdim bugun 13.20de kargoya vermişler sağolsunlar.

• Konu silinebilir..
  • tüh yazık olmuş ha gelmiş telefonu
  • Para iadesi için gereken süre yirmi günmü otuz gün mü?
    Ben otuz diye hatirliyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayet et
  • evet telefon geldi. benim kızdığım nokta telefonunza ulaşmıyoruz nerede olduğunu bilmiyoruz demeleriydi. ayrıca hafıza kartı okumama güç düğmesi basmama ve ekran toz alma sebebiyle yolladım tozu çıkarmışlar bide b522 kurup yollamışlar. sağolsunlar yani
  • Merhaba;
    KvK cep telefonunuzu kaybetmemiş kargoda gecikme yaşanmış doğrusu bumudur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.