Şimdi Ara

Telefonumu avm de kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün özdilek avm de arkadaşlarla dolaştıktan sonra yemek yiyelim dedik. Saate bakmak için masanın üstüne çıkarmıştım. Orda unutup gitmişim. 20 dk sonra fark ettiğim zaman hemen masaya koştum. Oraları temizleyen görevliye sorduğum zaman telefon görmediğini söyledi . İçime bir korku düştü. Hemen danışmaya gittim. Birisi getirip oraya bırakmış. Neyseki sağ salim bulabildim telefonumu. Allah kimsenin başına vermesin. Çok kötü bir durum. Eğer sizinde başınıza böyle bir durum geldiyse anlatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 20 Aralık 2015; 19:50:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da oldu telefonu şarja takmıştım almış temizlikçi güvenliğe teslim etmiş görevlilere soruyorum salak salak cevaplar veriyo kavga çıkaracaktım neyse ki guvenlikteymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu masada unuttum sonra danışmadaymış gidip aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atkımı kaybetmiştim

• inşallah başıma gelmez

• Okul çantamı okulda unutmuştum ertesi gün almıştım :)

• ⊂_ヽ
      \\
       \ ( ͡° ͜ʖ ͡°) SENİ ÇILGIN
        < ⌒ヽ
       /   へ\
       /  / \\
       レ ノ   ヽ_つ
      / /
      / /
     ( (ヽ
     | |、\
     | 丿 \ ⌒)
     | |  ) /
    `ノ )  Lノ
    (_/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elimle telefonu yoklarken orda olmadığını farkettim 2 saniyelik kalp krizinden sonra telefonun elimin az yukarısında olduğunu farkettim

• Hocam yerde ben buldum telefonu hemen danışmaya getirdim değerimi bil.

• quote:

Orijinalden alıntı: omwe6113

Hocam yerde ben buldum telefonu hemen danışmaya getirdim değerimi bil.

Yerde değil masanın üstünde unutmuştum.

• Yerdeki masanın üstü hocam sizde varya ne adamsınız küçük kerata

• Sehirlerarasi yoldaki bi benziklikte telefon bulmustum 300 liraya okutmustum 2 sene once bu kadar

• Telefonunuzda konum bulmayı filan açın. Benm açık hep. Googledan hesabıma girince telefonun nerde olduğu görülüyor. Nereleri gezdiğim bile görülüyor. Androidi olan arkadaşlar herkes yapabilir.

• Çok şükür iyi insanlar hâla var, öyle ortamlarda telefon, cüzdan falan bulunca görmemezlikten gelmektense alıp danışmaya teslim etmek en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 20 Aralık 2015; 20:23:27 >
  • bende torium avm de unutmuştum

birgün arkadaşlarda burger king de hamburger yiyerken telefonu cebimden cıkarıp hava atmak için masanın üstüne koymuştum ( Telefon modeli S5. o zamanlar daha yeni idi ) neyse işte arkadaşlarla konuşa konuşa sinemaya gitmiştik dalgınlığıma gelip telefonuda orda unutmuştum tabii farkında değildim neyse sonra sinemada film izliyorduk fln derken arkadaş telefonunu bi versene müzik atacam dedi bende telefonu vermek için elimi cebime soktum ki sokmaz olaydım telefon yerinde değildi varya heryeri arıyorum koltunların altlarını , arkadaşların üstünü fln sonra arkadaş dedi en son burger king de masaya koymuştun diye fln sonra koşa koşa gitti masaya baktık yok.. dedim gitti telefon gitti 2k fln... arkadaş dedi gel danışmanlığa gidelim falan bende tmm dedim .. sonra gittik baktıkki telefon danışmanda bitane sakallı bir dede telefonu danışmana veriyor fln ben hemen danışmana gitti fln durumu anlattım ve telefonu geri aldım. sonra dedeye teşekkür ettim ismini falan sordumki sormaz olaydım meğersem dede fln değilmiş zebani imiş beni zindana attı sonra telefondan mercan dedeyi arayıp durumu anlattım mercan dede gelip zebanilere balgam attı ve beni eve ışınladı.. eve vardığımda cok mutluydum sonuçta telefonumu geri aldım

• Bu yaz değil geçen yaz diye hatırlıyorum, yazlıktayız. Kardeşim babam ben pazardayız, sonra annem aradı bende geliyorum eve bir kaç şey lazım dedi. Ben annemi almaya gittim, babamla kardeşimde ufak bir kahve tarzı bir yerde oturdular. Ben telefonla uğraşıp zaman öldürüyordum şöyle arada kafayı kaldırır etrafa bakarsınız ya, o sırada 25-30 metre ileriden değişik bir tipin hızlı hızlı bana doğru yürüdüğünü gördüm. Bir şüphe kapladı içimi bu bana daha da yaklaştı falan benim kalp atışım tavan tabi. Neyse sonra bu önümden geçti gitti. O sırada annemde minibüsten indi babamların olduğu yere doğru gidiyoruz.

Baba dedim Yiğit Ali nerde? Arkamda oynuyordu şu çocukla dedi baba dedim arkanda çocuk yok falan tabi biraz tırsmaya başladım sağa bakıyorum yok sola bakıyorum yok. Pazarın içindeyiz zaten seçemiyorum insanları. Annem tabi direk Allah cezanı vermesin Sabri diyerek aramaya başladı. Annemle babam pazarın içinde bende pazarın bir alt caddesi deniz kenarında arıyorum. Belki suyla oynuyordur falan umuduyla öyle koşa koşa arıyorum. Çınarcık iskelesine kadar koşmuşum haberim yok o sırada annemler aradı anons ettir belki gören bulan çıkar diye. Bilen bilir o iskelenin orada zabıta mı polis mi kulübesi var. Abi dedim durum böyle böyle çocuk kayıp, esmer bir oğlan mı dedi evet dedim. Dur bir ekip çocuk bulmuş getiriyorlar 2 dk. bekle dedi.

Arabadan indiler orta yaşlı bir teyze kucağında bizim ufaklık bir ferahladım abi anlatamam. Sonra teyze Yiğit Aliye beni göstererek bu kim oğlum dedi Abim dedi falan aldım bunu omzuma. Belli yani ablada korkmuş (45li yaşlarında vardır) gözü suluydu, "Kim kaybetti evladım çocuğu" dedi "Babam ileymiş.." diye anlattım. Sonra annemi aradım buldum işte falan dedim babama söyleme ama ben geliyorum dedim. Gelene kadar söylememiş annemde sonra koş babaya falan dedim. Baba diye bağırınca babamda bir rahatladı yüzünden belli yani.

Beni de Fatihte bir kere kaybetmiş babam zaten Allah rahmet eylesin çok severdi bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 20 Aralık 2015; 20:35:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.