Şimdi Ara

KVK Teknik Servis Cihaz Takibi (soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
58.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu arızasından dolayı servise verdim.
    servis durumu yazısında teslimat bekliyor yazıyor.

bu hazır alabilir siniz demek mi acaba?

şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

KVK Teknik Servis Cihaz Takibi (soru)

• Yapay Zekanın Yanıtı

KVK Teknik Servis Cihaz Takibi: Adım Adım Kılavuz

KVK Teknik Servis'e vermiş olduğunuz cihazınızın tamir sürecini ve teslimat durumunu takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• KVK Form No'sunu Bulun: Cihazınızı servise teslim ederken aldığınız formdaki "KVK Form No"yu not edin.

• Cihaz Takip Sayfasına Gidin: KVK Teknik Servis'in cihaz takip sayfasına gidin: [Cihaz Takip Sayfası Linki]

• Form No'yu Girin: Cihazınızın KVK Form No'sunu ilgili alana girin.

• "Sorgula"ya Tıklayın: Sorgula butonuna tıklayın.

• Departman Statüsü: Sayfada görüntülenecek olan "Departman Statüsü" bölümü, cihazınızın tamir sürecindeki konumunu gösterir:

• Teslimat Bekliyor: Cihazınız henüz servise ulaşmadı.
      • Teknik Serviste: Cihazınız serviste tamir ediliyor.
      • Teslim Edildi: Cihazınız tamir edildi ve size teslim edilmek üzere hazır.
    • Teslimat Durumu: "Teslimat Durumu" bölümü, cihazınızın teslimat sürecini gösterir:

• Teslim Edilmedi: Cihazınız henüz teslim edilmedi.
      • Teslim Edildi: Cihazınız size teslim edildi.
    • Diğer Bilgiler: Cihazınızın modeli, seri numarası ve tamir tarihi gibi ek bilgiler de takip sayfasında yer alabilir.

Cihazınızın tamir süreciyle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, KVK Teknik Servis ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet
  • sanırım hazır demek.gidip alabilirsin.sorunsuz kullanman dileğiyle
  • evet hazır demekmiş gidip aldım arkadaşlar teşekkürler.
  • arkadaslar kımse KVK TEKNIK SERVISE YANASMASIN bu ısı bılmıyo telefonunuzu mahveder
  • Genpa ve KVK'dan uzak. Sadece Telpa'ya verin. Artık Telpa'nında servisleri var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Genpa ve KVK'dan uzak. Sadece Telpa'ya verin. Artık Telpa'nında servisleri var...

Telefonum zaten TELPA garantisinde. Kendi sitesindende kontrol ettiğimde xxx.... imeili telefon güvencemiz altındadır yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes ankarada var mı aceba bılıyormusun benım telefonda telpalı ama servısıne kvk bakıyordu ancak benım aldıgım telefonun ımeısı telpalıydı kvk bu ımeı degıstırdı telpa yıne bakarmı aceba
    quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Genpa ve KVK'dan uzak. Sadece Telpa'ya verin. Artık Telpa'nında servisleri var...
  • evt arkadaslar telefonun ön kamerası calısmıo die verdim geldiginde medya tuslarıda calısmıodu n95 in bida gönderdm
  • telefonumu arzadan dolayı verdım fakat 15 günü geçti hala bekliyorum yapılma durumunu öğrenmek istiyorum tahminen ne zaman alabilirim?yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mania_06

telefonumu arzadan dolayı verdım fakat 15 günü geçti hala bekliyorum yapılma durumunu öğrenmek istiyorum tahminen ne zaman alabilirim?yardımcı olursanız sevinirim....

15 gün daha bekle tam 30 iş günü içinde yapımazsa yenisini isteme hakkın doğuyor bekle bakalım
  • KVK ve Genpa servisleri çok yoğun olduğundan tamiratları baştan sağma yapıyorlar. Zamanında BenqSiemens vermiştim genpaya ekranın iç kızmında toz bırakmışlardı hep tekrar verdim bu seferde küçük parça bırakmışlar. Adamlar pek özen göstermiyor.
  • arkadaşlar bugün telefonumu kvk ya verdim internetten takip etmek istiyorum fakat form no isteyen yer 2 kutucuk 1. kutucuk 4 karakter alıyor 2. kutucuk 10 bendeki form no 10 haneli hangisine yapsam oLmadı naısl yapacaz? 4 kutuya 0000 yazıyorum gerisini yazıyorum olmuyo nasıl yapacaz yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

arkadaşlar bugün telefonumu kvk ya verdim internetten takip etmek istiyorum fakat form no isteyen yer 2 kutucuk 1. kutucuk 4 karakter alıyor 2. kutucuk 10 bendeki form no 10 haneli hangisine yapsam oLmadı naısl yapacaz? 4 kutuya 0000 yazıyorum gerisini yazıyorum olmuyo nasıl yapacaz yardım lütfen

Form no kısmına bir şey yazmana gerek yok. Sadece imei no kısmına imei numaranı yazıp ara' ya tıkla.

Önceden bu şekilde arama yapılabiliyordu. Sonradan sistemi değiştirdilerse bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Ağustos 2009; 12:04:15 >
  • ohhh be oldu Allah senden razı olsun ya 2 saattir form no ugrasıyoz
  • izmir kvk dan memnun değilim. telefonun tuşu değişti bu sefer ekranın altında yapışkan izi bırakmışlar . bir daha gönderdim 1 hafta oldu vereli daha sistemde değil.
  • arkadaslar ben IMEI no yu gırıorum ama hıc bırsey cıkmıor sadece garantı bılgısı yesıl oluor telın nerde ve ne durumda oldunu nıcın bıldırmıor telı verelı 10 gun oldu?
  • form no girceksin imei değil
  • form nosunu nerden bulucaz peki?
  • telefonumu kvk teknik servise göndereli 2 hafta oluyo ama cihaz takibinden girince böyle bi kayır bulunamadı diyor. ne yapmam gerek? telefonu verdiğim yere gideyim mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.