![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 12 Aralık 2020; 21:5:42 > |
Kuzey Marmara Otoyolunda Sona Doğru

-
-
Özel aracıyla Muğla-Sivas arası yolculuk etmek isteyen ve sadece navigasyona güvenen bir vatandaşın yanlışlıkla. Muğla-istanbul-Sivas şeklinde güzergah izlemesini sağlayabilir, bu kuzey marmara otoyolu.
Navigasyondan ücretli otoyolları kullanma işaretlenmesine rağmen ısrarla ısrarla kuzey marmaraya sokmaya çalışıyor navigasyon programlarının hepsi neredeyse.
-
quote:
Orijinalden alıntı: weirdoÖzel aracıyla Muğla-Sivas arası yolculuk etmek isteyen ve sadece navigasyona güvenen bir vatandaşın yanlışlıkla. Muğla-istanbul-Sivas şeklinde güzergah izlemesini sağlayabilir, bu kuzey marmara otoyolu.
Navigasyondan ücretli otoyolları kullanma işaretlenmesine rağmen ısrarla ısrarla kuzey marmaraya sokmaya çalışıyor navigasyon programlarının hepsi neredeyse.
Paralı yol mu bu?
-
Kol gibi vatandaşa monte edilen bir başka yap işlet devret projesi. Geçen ay işim düştüğü için Anadolu yönünde köprüden önce girdim, köprüyü kullandım ve ilk çıkıştan çıktım. Ödediğim para 50 TL. Haram zıkkım olsun. -
yine vatandasin parasini calacaklar.
-
Malum firmaların ihalesinde yapıldı zaten geçiş garantili bir de Allah razı olsun falan diye seviniyorlar acınası halde bir milletiz. Yolunacak kaz çok olunca iştah daha çok kabarıyor.
-
ülkenin en büyük ihtiyacı olan şey yol tamamlanıyor. teşekkür ederiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.
Bu mesaj silindi.Yok hocam yok yapsın köprü yaptırsın geçiş garantili, sonrasında ise palionun 60k olduğu (23 asgari ücret)ülkede o geçiş garantisini ödeyene kadar göbeğimiz çatlasın. Meydanlarda da biz bir kuruş vermeden yap işlet devret modeli ile yol yaptık derler. Üstüne basa basa söylüyorum, piskiletten hallice palio ortalama 20-30 asgari ücret. Yol yapsınlar, biz de alamayacağımız arabalara - insanın kullanacağı vosvos - Ford - audi- gibi markalara sarı siteden bakalım ama alamayalım. Siz de "cehape heykel yapıyordu, akepe yol yabıyor" diye ortamlarda piyasa yaparsınız, biz de o yollara belki şehirler arası otobüste bineriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah utandırmasın.
Vallahi bu millet Reis'ten razıdır.
-
onlar konuşur reis yapar.
-
Muhalefet her projeye olaya kafadan karşı olacağına bu içeriğini inceleyecek denetleyecek işte aslında. Ama bizse sistem öyle olmuyor. Köprümü yapılacak muhalefet kafadan istemezuk ağaçlar kesilecek diyor. Sonra vatandaşta ulan gene bunlar ne saçmalıyor trafikte anamız ağlamış bizim diyor diğer tarafa bakmıyor bile ihale 3 e mi olmuş 5 e mi olmuş geçiş garantisi olmuş mu olmamış mı.
Muhalefetin böyle şeyleri denetlemesi ve halka bildirmesi lazım. Ama 18 yıldır otomatikman her şeye karşı çıktıkları için HALKTA KARLIŞILIĞI YOK boş muhalefetin. Köprü yapılıyor direk istemezuk İzmir otobanı istemezuk Bursa orhangazi köprüsü istemezuk Yeni havalimanı istemezuk tüp geçit istemezuk marmaray istemezuk yüksek hızlı tren istemezuk Nükleer santral istemezuk. Böyle olmuyor işte. BUNLARI DENETLE ve HALKA BİLGİ VER boşu boşuna her şeye karşı çıkıp anayasamahkemesine götüreceğin kadar.
Böyle olunca İNADA BİNİYOR millet CHP karşı çıkıyorsa demek ki iyi bir şey sonuna kadar arkasındayım REİS sen yap yollarıya dönüyor muhabbet. Hep söylüyorum ülkeye KALİTELİ MUHALEFET LAZIM...
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Muhalefet her projeye olaya kafadan karşı olacağına bu içeriğini inceleyecek denetleyecek işte aslında. Ama bizse sistem öyle olmuyor. Köprümü yapılacak muhalefet kafadan istemezuk ağaçlar kesilecek diyor. Sonra vatandaşta ulan gene bunlar ne saçmalıyor trafikte anamız ağlamış bizim diyor diğer tarafa bakmıyor bile ihale 3 e mi olmuş 5 e mi olmuş geçiş garantisi olmuş mu olmamış mı.
Muhalefetin böyle şeyleri denetlemesi ve halka bildirmesi lazım. Ama 18 yıldır otomatikman her şeye karşı çıktıkları için HALKTA KARLIŞILIĞI YOK boş muhalefetin. Köprü yapılıyor direk istemezuk İzmir otobanı istemezuk Bursa orhangazi köprüsü istemezuk Yeni havalimanı istemezuk tüp geçit istemezuk marmaray istemezuk yüksek hızlı tren istemezuk Nükleer santral istemezuk. Böyle olmuyor işte. BUNLARI DENETLE ve HALKA BİLGİ VER boşu boşuna her şeye karşı çıkıp anayasamahkemesine götüreceğin kadar.
Böyle olunca İNADA BİNİYOR millet CHP karşı çıkıyorsa demek ki iyi bir şey sonuna kadar arkasındayım REİS sen yap yollarıya dönüyor muhabbet. Hep söylüyorum ülkeye KALİTELİ MUHALEFET LAZIM...
Bakın kısa yazacağım siz de anlayacaksınız.
Muhalefet zaten bunları denetliyor ama güçler ayrılığı ilkesinin olmadığı bir ülkede muhalefetin de sesini kesmek kolay.
En basit örnek aşağıdaki linktedir.
Bir de son olarak, 18 yıldır ülkeyi yönetip her kötü şey için muhalefeti suçlayan kafayı bırakın.
""""" Köprümü yapılacak muhalefet kafadan istemezuk ağaçlar kesilecek diyor. Sonra vatandaşta ulan gene bunlar ne saçmalıyor trafikte anamız ağlamış bizim diyor diğer tarafa bakmıyor bile ihale 3 e mi olmuş 5 e mi olmuş geçiş garantisi olmuş mu olmamış mı."""""""
Evet, anlıyorum. Geçiş garantili saçma anlaşmaların yapılmasının sebebi, muhalefet. Haklısınız.
""""""Hep söylüyorum ülkeye KALİTELİ MUHALEFET LAZIM...""""""
Peki sizce kaliteli iktidar lazım değil mi ülkeye? Muhalefet yüzünden saçma sapan geçiş garantili anlaşmalar yapılıyor diye saçmalamak yerine, saçma sapan geçiş garantili anlaşmaları yapanları eleştirmeye neden cesaret edemiyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 13 Aralık 2020; 8:47:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Muhalefet her projeye olaya kafadan karşı olacağına bu içeriğini inceleyecek denetleyecek işte aslında. Ama bizse sistem öyle olmuyor. Köprümü yapılacak muhalefet kafadan istemezuk ağaçlar kesilecek diyor. Sonra vatandaşta ulan gene bunlar ne saçmalıyor trafikte anamız ağlamış bizim diyor diğer tarafa bakmıyor bile ihale 3 e mi olmuş 5 e mi olmuş geçiş garantisi olmuş mu olmamış mı.
👍 Tebrikler anlayana...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni sermayeleri hangi ilçe teşkilatından seçiyorlar? -
Bu büyük projelerin ekonomiye sağladığı zaman ve para tasarruflarını kimse hesaba katmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul-ankara otobanına alternatif gerekiyordu. özellikle istanbul giriş çıkışları sürekli trafik oluyor neredeyse. bayram seyran tatil günleri ise haberlere konu oluyor malum.
ancak bu alternatif çok yukarı doğru yapıldı bence. elbette harita mühendisi vs. değilim,sade vatandaşım.ancak bu tip projeler nüfus çekiyor. zaten marmara bölgesinde bence fazla nüfus var.
bir de bu otobanları aşağı sağa sola yaymak,çoğaltmak gerekyor bence. bir tane yapıp bırakıyorlar,bu da bana enteresan geliyor.
ve evet yol medeniyettir. vatanımızın her yerine çok şeritli yollar ve ayrıca hızlı tren yolları yapılmalıdır.
kuzey marmara otobanı da vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 13 Aralık 2020; 14:36:7 > -
Her zaman ki gibi olayları çarpıtıyorsun.
Ben büyük ihaleler diyorum sen Ekrem İmamoğlunun açtığı kıçı kırık bir dava diyorsun. ODA TV'yi kaynak gösteriyorsun. ( Haber içeriği taraflı ve ALGI haber. ) Haber ne diyor dikkatli okursan. BELEDİYEDE VURGUN BAŞLIKLI haberlere sansür getirildi diyor. İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararı “Kişilik hakları ihlali” gerekçesiyle alındı. Yani daha mahkeme kararı yok sen hemen nerden anladın adamlar SUÇLU neden karalıyorsun hemen ? Hani masumiyet karinesi ? Bu kararı herkes aldırabilir iftira olmasın diye.
Bu olay ile CHP'nin büyük ihaleleri inceleyip denetlemesi ve halkı bilgilendirmesi aynı şey mi ? Belki bu mahkemeden yolsuzluk çıkmayacak ve adamlar aklanacan o zaman ne olacak ?
-
Utanmadın mı bu hırsızlığı paylaşmaya? 3 kagitcilarin savunucusu oldugun yetmedi şimdi de rezillijlerinizi mi paylaşıyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Kol gibi vatandaşa monte edilen bir başka yap işlet devret projesi. Geçen ay işim düştüğü için Anadolu yönünde köprüden önce girdim, köprüyü kullandım ve ilk çıkıştan çıktım. Ödediğim para 50 TL. Haram zıkkım olsun.
|
Yok hocam yok yapsın köprü yaptırsın geçiş garantili, sonrasında ise palionun 60k olduğu (23 asgari ücret)ülkede o geçiş garantisini ödeyene kadar göbeğimiz çatlasın. Meydanlarda da biz bir kuruş vermeden yap işlet devret modeli ile yol yaptık derler. Üstüne basa basa söylüyorum, piskiletten hallice palio ortalama 20-30 asgari ücret. Yol yapsınlar, biz de alamayacağımız arabalara - insanın kullanacağı vosvos - Ford - audi- gibi markalara sarı siteden bakalım ama alamayalım. Siz de "cehape heykel yapıyordu, akepe yol yabıyor" diye ortamlarda piyasa yaparsınız, biz de o yollara belki şehirler arası otobüste bineriz. |
yine vatandasin parasini calacaklar. |
Malum firmaların ihalesinde yapıldı zaten geçiş garantili bir de Allah razı olsun falan diye seviniyorlar acınası halde bir milletiz. Yolunacak kaz çok olunca iştah daha çok kabarıyor. |
Benzer içerikler
- türev integral kalktı mı
- ideoloji testi
- eurofighter typhoon vs f-35
- realme türkiye"den çekildi mi
- dişi inek eti yenir mi
- skoda elroq
- bimcell numara taşıma
- 5090 ekran kartı
- mobil veri açılmıyor
- geforce now fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X