Şimdi Ara

Kuzey Ege (Assos-Altınoluk-Akçay-Ayvalık-Sarımsaklı) Turu Kalacak Yer Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzey Ege (Assos-Altınoluk-Akçay-Ayvalık-Sarımsaklı) Turu Kalacak Yer Tavsiyelerinizi Öğrenmek İstiyorum.

Altınoluk ve Ayvalıkta 2'şer-3'er gün kalarak 4-5 gün arası eşimle tatil yapmayı planlıyorum. Şöyle yarım pansiyon (kahvaltı-akşam yemeği yeter) kalabileceğim bizi yolmayacakları yerleri önerirseniz çok mutlu olurum.

Daha sonra izmir gümüldür ve aydun davutlarda akrabalarımda kalarak tatilimi tamamlayacağım.

Önerilerinizi bekliyorum...

• Güncel...
  • geçen sene o dediğin yerlere gittim. Ancak kalacak yer birkaç pansiyon dışında ya zor bulursun yada tuzlu.Akçay aşırı kalabalık.Sarımsaklı güzel. Denize girersin onun dışında bilindik yer yok(ayvalık-akçay-altınoluk)
  • TEşekkür ettim, başka fikri olan?
  • cunda adası bölgenin en iyi yeri bence. uygun fiyatlı apartları da var....
  • Ben esim ve 4 yasindaki oglumla ayvalik dusunuyoruz ama bu aralar ruzgarli ve suyu soguk deniyor. Bilgisi olan veya oradan arkadaslar varsa yorumlarini paylasirlarsa sevinirim. Yarin yola cikmayi dusunuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç giden gören yok mu arkadaşlar?

Ayvalıkta sarımsalıda pansiyon ücretleri ne durumda yolunmak iyi olmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sarımsaklı oda-kahvaltı-akşam yemeği kişi başı 50 tl.karakaş hotel.temiz ve hemen plajdasın.ayrıca otoparkıda var.deniz her zaman buz gibi.soğuk suyla duş yapar gibi.ancak nefiss.akdeniz le kıyaslanamaz ...
  • Konuyu yardım ve bilgilendirme adına hortlatıyorum.

Bir arkadaşım şöyle demiş...

quote:

Merhaba tatilden dondunuz mu bilmiyorum ama umarim iyi gecmistir tatiliniz.. Ben de Canakkale Sehitlik taraflarini gezdikten sonra Balikesir tarafinda esimle birlikte 3 gun tatil yapmayi planliyoruz.. Biz de sizin gibi oteli sadece uyuma amacli kullanip daha cok gezip gorme maksatli tatil yapmayi planliyoruz.. Bu manada sizce guvenli ve uygun kalacak yer ile gezip gorulmesi, yemek yenmesi gereken yerler nelerdir?? Tsk ederim..

Öncelikle söylemeliyim ki çok çok otel gezmedik. Baktık fiyatları abartmışlar biz de pansiyonlara yöneldik.

Önce Assos'da 2 gece kaldık günlüğü 50 TL, Çakır Pansiyon, yer olmadığı için çadırda kaldık ki iyiki kalmışız süper oldu.

Assos'da denize gidikten sonra inanın Altınoluk, Akçay'da durmdık bile, direk Ayvalık. Ayvalık'da Erdoğan otelde kaldık. sabah kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe, temiz, kendi sahili var, günlük 60 TL. 2 gece kaldıktan sonra çıkış yaptık ve tekne turuna çıktık, o da kişi başı 25 TL, sınırsız balık veriyorlar gayet güzel.

Daha sonra İzmir Gümüldür/Ürkmez'de ve Aydın Davutlar'da da kaldık, oraları da güzel, akrabalarım olduğu için onlarda kaldık.

umarım yardımcı oldum...

• quote:

Orijinalden alıntı: NafirKeyh

Konuyu yardım ve bilgilendirme adına hortlatıyorum.

quote:

Merhaba tatilden dondunuz mu bilmiyorum ama umarim iyi gecmistir tatiliniz.. Ben de Canakkale Sehitlik taraflarini gezdikten sonra Balikesir tarafinda esimle birlikte 3 gun tatil yapmayi planliyoruz.. Biz de sizin gibi oteli sadece uyuma amacli kullanip daha cok gezip gorme maksatli tatil yapmayi planliyoruz.. Bu manada sizce guvenli ve uygun kalacak yer ile gezip gorulmesi, yemek yenmesi gereken yerler nelerdir?? Tsk ederim..

Öncelikle söylemeliyim ki çok çok otel gezmedik. Baktık fiyatları abartmışlar biz de pansiyonlara yöneldik.

Önce Assos'da 2 gece kaldık günlüğü 50 TL, Çakır Pansiyon, yer olmadığı için çadırda kaldık ki iyiki kalmışız süper oldu.

Assos'da denize gidikten sonra inanın Altınoluk, Akçay'da durmdık bile, direk Ayvalık. Ayvalık'da Erdoğan otelde kaldık. sabah kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe, temiz, kendi sahili var, günlük 60 TL. 2 gece kaldıktan sonra çıkış yaptık ve tekne turuna çıktık, o da kişi başı 25 TL, sınırsız balık veriyorlar gayet güzel.

Daha sonra İzmir Gümüldür/Ürkmez'de ve Aydın Davutlar'da da kaldık, oraları da güzel, akrabalarım olduğu için onlarda kaldık.

umarım yardımcı oldum...

Bilgilendirme icin tsk ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: NafirKeyh

Konuyu yardım ve bilgilendirme adına hortlatıyorum.

quote:

umarım yardımcı oldum...

bu verdiğiniz fiyatlar kişi başı mı?

• Elbette...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.