Şimdi Ara

Kuzenimle 3 yıl önce yasadıgım olay ve bugun yasanan gelişme..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi geceler arkadaslar.kısaca özet geceyim olayı size.5 yıl önce kuzenime telefon satmıstım ve bunun parasını anca 2 yıl sonra alabildim.bu sürec boyunca kocası tarafından mesajlarla tehdit edildim,olay aile büyüklerine kadar gitti falan filan derken 200 lira eksik aldım almam gereken paradan.bunu soyledigim zaman benim sana borcum falan yok dendi iftira atıyosun dendi ve 4 yıl oldu ve bu olay yuzunden hala konusmuyorum.bu olayın oldugu gun bunun acısı biyerden cıkar dedim ve dahada üstelemeden kapadım konuyu.allaha sukur durumumuz iyi olay ordaki para degil aslında bana iftira atmasıydı.

4 yıl sonra yani bugun ogrendim ki bebegi olacakmıs ve dış gebelik olmus ve bebegi almak zorunda kalmışlar.bi garip hissettim kendimi.bir yandan dedim o beni milletin önünde azarladı iyi oldu falan diger yandan da orda bi hayat söz konusu ve bir anne cocugunu kaybediyor(daha cocuk bile denemez ama olsun biz öyle diyelim).biliyorum yanlıs ama nedense ilk durum agır basıyo suan.sizinde dusuncelerinizi almak istedim dogru yada yanlıs dusunceleriniz benim için önemli lütfen yazın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsuna gidin. Size yaptiklarindan utandirin onlari..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh olsunluk bir durum yok hocam oh olsun Bumerang gibidir size geri dönebilir.. boşverin. Düşünmeyin. Usulen geçmiş olsun deyin bu yeter. Yine eskisi gibi konuşmamaya devam sanki tanısmiyormussunuzcasina..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Gecmis olsuna gidin. Size yaptiklarindan utandirin onlari..

Bu yasadıgımız olayla birtakım olaylarda birlesti ailecek gorusmuyoruz.dolayısıla aile içinde sıkıntı yaratır diye düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Oh olsunluk bir durum yok hocam oh olsun Bumerang gibidir size geri dönebilir.. boşverin. Düşünmeyin. Usulen geçmiş olsun deyin bu yeter. Yine eskisi gibi konuşmamaya devam sanki tanısmiyormussunuzcasina..

Haklısınız fakat gitme gibi bi durum suan icin mümkün degil.aramızda 10 yas var ve beni herkesin onunde kucuk dusurmustu haklı olmama ragmen haksız yerine düsmüstüm unutulması kolay bi olay olmadı benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

quote:

Oh olsunluk bir durum yok hocam oh olsun Bumerang gibidir size geri dönebilir.. boşverin. Düşünmeyin. Usulen geçmiş olsun deyin bu yeter. Yine eskisi gibi konuşmamaya devam sanki tanısmiyormussunuzcasina..

Haklısınız fakat gitme gibi bi durum suan icin mümkün degil.aramızda 10 yas var ve beni herkesin onunde kucuk dusurmustu haklı olmama ragmen haksız yerine düsmüstüm unutulması kolay bi olay olmadı benim için

Gitmeyin hocam 30 sn kadar bi tel görüşmesi yeter..

• Gitme kardeşim muhattap olma içinden duanı et geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım bir olay
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

quote:

Gitmeyin hocam 30 sn kadar bi tel görüşmesi yeter..

Annem gorusmus zaten en azından aileden bir kişinin gorusmesi yeterli bence

• Bunu yapan insanlarla asla görüşmeyin onlar özür dilerseler karar size kalmış. İnsanların haklarına girenler en büyük acıları görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 26 Aralık 2014; 1:33:37 >
  • Hocam gidip gorebilcek durumunuz varsa gidin gecmis olsun dileyin, 15 dk oturun cikin. Boylelikle hem onu hem de ailesini pisman etmis olursunuz. Siz sayginizi gosterin onlar isterlerse dugunlere bile cagirmasinlar. Bu sizin goreviniz.

• onların ayıplarını örtmeye çalışın. bu gerçekten sizin derecenizi arttıracaktır. kimseyle küs kalmayın. naçizane düşüncem bu benim.
  • benım fıkrım bosver ne sen sor ne onlar seni arayıp sorsun. yanlış bı kere yapılmıs sana. zaten bi faydaları yok olsalar ne yazar.
  • Arama sorma kendi kendine gecmis olsun vs de gec bence.

• Aynen gitme de aramada kötü de düşünme, ne halleri varsa görsünler
  • Yorumlara bak. Millet neler diyor.

• Aileler arasında küslük olmaz kafasındaki insanlardan uzak dur. Sen bireysel bir insansın ve zaten o anda bile kimse senin arkanda durmamış. Annen zaten görüşmüş, yeterlidir. Sen kendi karakterinin, gururunun ve hakkının arkasında dur. Seni hak etmeyen insanlara daha fazlasını verme, sonra yeniden tepene binebilecek gücü kendilerinde bulabilirler. Bunun sonu gelmez. O sebeple ipi inceldiği yerden kesmek en mantıklısıdır. Akraba bile olsa, çiğ süt emmiş insanoğlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Aileler arasında küslük olmaz kafasındaki insanlardan uzak dur. Sen bireysel bir insansın ve zaten o anda bile kimse senin arkanda durmamış. Annen zaten görüşmüş, yeterlidir. Sen kendi karakterinin, gururunun ve hakkının arkasında dur. Seni hak etmeyen insanlara daha fazlasını verme, sonra yeniden tepene binebilecek gücü kendilerinde bulabilirler. Bunun sonu gelmez. O sebeple ipi inceldiği yerden kesmek en mantıklısıdır. Akraba bile olsa, çiğ süt emmiş insanoğlu.

Gayet guzel bi yorum olmus tesekkur ederim.asagı yukarı sizin dediginizi yaptım zaten ne aradım ne de gorustum bu olay uzerine

• quote:

Aileler arasında küslük olmaz kafasındaki insanlardan uzak dur. Sen bireysel bir insansın ve zaten o anda bile kimse senin arkanda durmamış. Annen zaten görüşmüş, yeterlidir. Sen kendi karakterinin, gururunun ve hakkının arkasında dur. Seni hak etmeyen insanlara daha fazlasını verme, sonra yeniden tepene binebilecek gücü kendilerinde bulabilirler. Bunun sonu gelmez. O sebeple ipi inceldiği yerden kesmek en mantıklısıdır. Akraba bile olsa, çiğ süt emmiş insanoğlu.

Senin yerine şu olaya bir psikolog girip yorum yazsa ne yazardı sence? Senin düşüncenden çok farklı yorum yazardı bence. Hatalı düşünüyorsun.
  • Gitme..

haklı olduğunu düşünüyorsan ebediyete kadar görüşme...

gebelik de defalarca olunabilecek birşey... parayla değil ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Senin yerine şu olaya bir psikolog girip yorum yazsa ne yazardı sence? Senin düşüncenden çok farklı yorum yazardı bence. Hatalı düşünüyorsun.

Bir insan, başka bir insana iftira atmış ve hakkını yemiş. Bunu bu 3 sene içerisinde telafi bile etmemiş. Ve neticesinde, Allah'ından bulmuş. Adam olun biraz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.