Şimdi Ara

Kuzenim benim üzerimden kredi çekmek istiyor ne diyebilirim ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
27.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Borç ver unut kefil ol öde (çin atasözü)
  • Kendi deneyimlerimden ve gördüklerimden yola çıkarak şunu diyebilirim; verdiğin para geri gelmediğinde seni sarsacaksa ve borç verdiğin adam ödemediğinde zoruna gitmeyecek kadar kıymet verdiğin biri değilse borç morç verme.

Edit: Kuzenine konuyu okut omuzlarından tutup sarsarak "hala istiyo musun ha!! hala istiyo musun o lanet olası parayı!!" diye bağır bu sayede ondan kurtulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 22 Şubat 2017; 1:15:1 >
  • O nasıl kardeşmiş hocam düşman başına, kardeş demeye bin şahit lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Kişi, kendisinin riske girdiği kredileri ödemiyorsa, senin adına çekileni hiç ödemez.
    2. Yalan söylemeye gerek yok. Çekemem diyeceksin sadece.
    3. "Hayır dersem küser" - Sırf bu yüzden küsecek ise, zaten yardımcı olmayı hak etmiyordur.
    4. Sadece, ödeyeceğin rakam seni sarsmayacak, kolayca karşılayabileceğin bir rakam ise gir o işe. (bence belki değil, kesin sen ödeyeceksin çünkü :)
  • İzin verme hocam hayır demeyi öğrenmemiz gerekli. Bankaya borcunu ödemeyen adam size hiç ödemez
  • Bu devirde bu konuya verilebilecek tek cevap hayır. Kuzen farketmez, yarın onu da ödeyemezse senin başına kalır.
  • Açık, kısa ve net bir şekilde yazıyorum Zekan da gerilik varsa ver derim yoksa hemen uzaklaş.
  • Kardeşim daha kendi borçlarını ödeyememiş birde sen ona kredi çekersen açıkta kalırsın ödemez bence
  • Git 3 bin liraya ihtiyaç kredisi çek ilk 2 ay ödeme kredi notunu düşür sonra zaten istesende kredi çekemezsin
  • İleride keşke dememek için , sağlığın huzurun için geri çevir.Kredi çekmiş gibi göster araba alıcam de yada bilgisayar alıcam motor vs....

Verme ileride kötü olursun.Borcunu geciktirir kefilde olma.
  • Yakın zamanda birşeyler alıcam de uydur kredi çekemem şuan de yada direkt kredi borcuna giremem kusura bakma de
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Zaten kuzen gerçekten bir kuzen ise para arayı bozamaz.
  • No diyebilirsin.
  • Amerikalıların bir lafı var onu de "git kendini becer"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam istese bir kaç gün düşünür öyle kabul ederim. Unutma ki dost kazığı en kalın olanıdır.
  • Hocam ortam kötü şu ekonomik kriz ortamında kredi çekmek mantıkli değil birde kendine de değil kuzene 1 ay sonra borç senin odemiyorum derse ne yapacaksin?

• Dostum acıma hiç,acınacak hale gelirsin.

Kendi düşen ağlamazmış boşverin bu devirde.Yarın bir gün ödeyeceği ne malum.Kendinizi düşünün.O ödeyemezse çektiğiniz kredi size kalıcak.Bence hiç düşünmeye gerek yok çekemeyeceğinizi söyleyin ve konu kapansın.
  • benzeri başımıza geldi, babam yüzünden, sonra çok uğraştık.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Kısaltma kullandım bu olağan bir şey. Gelelim senin hatalara Türkçede olacak de ayrı yazılmaz. Ayrıca soru işaretinden sonra büyük harfle başlanır. Hayırlı sabahlar.

• Para biriktirmeye başla

Kredi borcunu ödemeyecek çünkü sen ödeyeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.