Beraber büyüdüğüm fakat sonradan koptuğum bi kuzenim var. Hala aramız iyidir fakat çok konuşmayız çünkü uyuşan kişiler değiliz. Neyse bu gün evlilik öncesi işte kızın ailesiyle falan buluşulacakmış önemli bi gün yani, kuzenim bütün yakın arkadaşlarını, abisini başka bir kuzenimi falan çağırmış annemler falanda gitmişler fakat beni çağırmadı ve bu beni üzdü. Benim haberim bile yoktu, sanırım bana fazla değer vermediğinin göstergesi bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 8 Ekim 2021; 1:27:18 > |
Kuzenim beni davet etmedi

-
-
boşver hacı. sen de uzak dur. arayanı ara , seni soranı sor ama sana değer vermiyorsa uzak dur.
-
Çok da üzülecek bir şey göremedim hocam, o seni böyle kendisi için önemli olan bir şeye davet etmiyorsa sen de onu davet etmezsin olur biter. Ya da sen davet edersin; sen bizi görmezden gelmiştin ama biz bir aileyiz ben seni de davet ediyorum dersin; o kendinden utanır. Bu ayıbının altında ezilir. Tamamen senin tercihin, çok takılma ama üzülmeni gerektirecek bir durum yok onun terbiyesizliği
-
benim yediremediğim şey ben onu abim kardeşim olarak görürdüm, oda aynı şeyi benim için söylerdi daha geçen yaza kadar. Hatta ona fazla arkadaşım olmadığını yanlız hissetiğimi, kimsenin beni bi yere davet etmediğini falan söylemiştim, oda ben her zaman burdayım gibi bi laf etmişti demekki yalanmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 9 Ekim 2021; 17:0:45 > -
Olabilir ama istersen sor yüzüne hayırdır diye. Ciddiyim bu arada, sorabilirsin hiç çekinme de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim de öyle bir kuzenim var kişiliklerimiz hiç uyuşmuyor bir kaç mahalle var aramızda ama en son 15 yaşındayken beraber bir şey yapmıştık. onun sosyal bir çevresi var güzel arkadaşlıkları sevgilileri vs. ben ise asosyal içine kapanık bir tipim. keşke komik ve hoşsohbet bir insan olsaydım. nasıl bu kadar anormal olmayı becerebildim bilmiyorum hayatımı mahvettim galiba.
-
aaa birebir ben. Seni çok iyi anlıyorum
-
Akrabalar sevmeye mecbur edildiğimiz insanlardır ve seçemiyoruz o yüzden hayatında sana iyi gelen insanlara yer ver ama çokta kafan bozulduysa buna git konuş sebebini sor bence mantıklı bi cevabı vardır .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X