Şimdi Ara

Kuyumculardan nefret eder oldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde gram altın vardı acil ihtiyaçtan satmak için kuyumcuya gittim ilk girdiğim kuyumcu patron daha gelmedi alış yapamayız dedi bende tamam deyip diğer kuyumculara girdim hepsi alış yapmıyoruz dedi şehirde resmen gezmediğim kuyumcu kalmadı en son kuyumcuya girdiğim zaman altın satacaktım dedim alış yok dedi. ne zaman alış olur dedim. adam sen boşuna gezme senden kimse altın almaz dedi. 18 den büyüğüm diye kimliğimi gösterdim. fark etmez sende altın alınacak tip yok dedi bana adamlar resmen tipe göre altın alıyor ama bana satarken kimse altını sende almaz demiyorlar. bu ülkenin insanından sadece lanet geliyor. bundan sonra altın alım-satımları mı banka üzerinden yapacağım banka karşıtı olan kuyumcular ağzını boşuna açmasın adam olsaydınız. sizinle iş yapardım.

• tipini çok merak ettim hocam çok gerçekçide gelmedi ama olabilir tabi yadırgamamak lazım geçmiş olsun bencede bankaya geçin rahata erin.
  • Altı üstü gram altın satıcan neresi ora ilk kez böyle birşey duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyumculara yapılanlara acımıyorum yaratık hepsi resmen kan emiciler alayı tefeci

• Tipin yaşını göstermiyorsa ebeveynlerin ile sorun yaşamamak adına almammıslardır. Şu an 30 yaşında yım 20 li yaşlarda benimde başıma benzer bir durum gelmişti.

• Tipinin SS sini eklersen yorum yapabiliriz.
  • türkiye burası. bu tarz şeylere şaşırmıyorum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    geçen hafta açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.