Şimdi Ara

Var mı kuzeninden nefret eden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben erkek kuzenimden nefret ediyorum. Aramızda 5 yaş var.(ben büyüğüm) Kendi evlerindeki pc'yi bozduğundan mütevellit paso bizde takılıyor. Okulu da yakın bizim eve. Bugün dersten çıktım bana yazdığı şey ''pc şifresi ne'' Ailem de beni sevdiği için geldiğini sanıyorlar. Anlatamıyorum bunu bizimkilere. Demin odama girdim baktım game of thrones izliyor bacağını da pc'nin ekrana uzatmış. Keyifler yerinde paşam diyecektim kendimi zor tuttum. Kendi anne babası bile sevmiyor bu elemanı evde olmamasından mutluluk duyuyorlar adeta.

Buna karşı ne gibi önlemler alabilirim? Var mı aynı sorunu yaşamış olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hei. -- 20 Aralık 2014; 0:02:05 >

• Kuzenden nefret edilir mi hiç? Kuzenler candır.(yani en azından benimkisi öyle)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Kuzenden nefret edilir mi hiç? Kuzenler candır.(yani en azından benimkisi öyle)

Diğer kuzenlerimi çok severim ben de ama bundan nefret ediyorum kardeş, inan bana saygısız bir elemanın teki. Utanmasa abi bile demeyecek o kadar. Ben ne kadar samimi, insancıl yaklaştımsa o da o kadar tepeme bindi. Artistlik yapıyor bir de bana. İleride tüm ilişkimi kesmeyi düşünüyorum.
  • Alayı adi bunların boşver ver odunu gitsin.
  • Evet özellikle bundan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi taşımasak öldürürdüm 1 yıl aynı yerde oturduk hergün pcnin başına geçip knight onlinede charımı kasıyordu char oldu 80 level bende olmasam kim kasacak charını iyisin gene bunu satar parayı yeriz dedi tam çıldırdım
  • kuzenlerimle aram çok iyi şükürler olsun. 4 kuzen çocukluğumuzdan beri takılrız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağzına vur adam ol de
  • önce düzeltmeye çalış ondan sonra ilişkini kopar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

evi taşımasak öldürürdüm 1 yıl aynı yerde oturduk hergün pcnin başına geçip knight onlinede charımı kasıyordu char oldu 80 level bende olmasam kim kasacak charını iyisin gene bunu satar parayı yeriz dedi tam çıldırdım

Oynadığı saate say deseydin sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok

• Kendi kuzenim sandım :(
  • Onlarda kuzen ;

Bizde Kuzen ;

• ben ama sadece birinden
  • 14 kuzenim var hepsini severim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.