Bildirim
Kuyt Kuyt Kuyt oley oley oley (!)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Şu adamın kesik yememesine deli oluyorum koşmaktan başka bir şey yapmayan yetenek yoksunu herif.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. -
Kuyt attı sandım, malum 2 dakika geriden izliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
Şu adamın kesik yememesine deli oluyorum koşmaktan başka bir şey yapmayan yetenek yoksunu herif.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 1- Yahudi lobisi
2- ismail kartal.. -
-
Bombos kacirmalari bi tarafa oyunu da berbat kac mactir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero -
Kazma iki kere boş kaleye atamamıştı Avrupadan eleniyorduk geçen sene, ne bekliyorsunuz ki?quote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
Şu adamın kesik yememesine deli oluyorum koşmaktan başka bir şey yapmayan yetenek yoksunu herif._____________________________ -
Adamın 1.5 senedir takımı ipten alan çok önemli birsürü golü var.Daha ne yapacak anlamıyorum.Tamam topla yetenekli bi adam değil kötü oynadığı maçlarda var ama bu kadar acımasızca eleştirilecek bi adam değilquote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Bombos kacirmalari bi tarafa oyunu da berbat kac mactir_____________________________ -
-
Rahat 3 atacağımız maçı katletti adam ya, rezalet.quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Bu macin kaybedilmesinin sebebi kuyttir. Bundan sonra bu adami savunmayin._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz
Adamın 1.5 senedir takımı ipten alan çok önemli birsürü golü var.Daha ne yapacak anlamıyorum.Tamam topla yetenekli bi adam değil kötü oynadığı maçlarda var ama bu kadar acımasızca eleştirilecek bi adam değil
ne Türkiye kupasındaki gollermi
_____________________________ -
Ya abi tamam duracell bilmem ne diyoruzda adam kazma ya ulan kale 1 metre önünde topu ıskalıyor eliyle gölü atıyor, Caner 100% lük ortasında rahat pozisyonda kafayı nereye atıyor şu maçı koparabilirdik yazık oldu..quote:
Bu macin kaybedilmesinin sebebi kuyttir. Bundan sonra bu adami savunmayin._____________________________ . -
senenin başından beri çok söyledim boy boy eksi verdiler kuyt dünyanın en düz adamıdır yaratıcı değildir top ezer sadece ceza sahası içinde iş yapabilen bir adamdır.quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Rahat 3 atacağımız maçı katletti adam ya, rezalet.
Alıntıları Göster
adama 2 hafta once kral diyodun falan derseniz forumda tanıdığım herkese sorabilirsiniz kuyta olan tutumumu_____________________________ wit greit pauer kams greit responsibiliti ... lel -
Şu adamı nasıl sevmiyorsunuz anlamıyorum abi ciddiyim anlamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: R.Romanoviçquote:
Adamın 1.5 senedir takımı ipten alan çok önemli birsürü golü var.Daha ne yapacak anlamıyorum.Tamam topla yetenekli bi adam değil kötü oynadığı maçlarda var ama bu kadar acımasızca eleştirilecek bi adam değil
Alıntıları Göster_____________________________
Herkes Haddini Bilecek !
-
Bir insan hiç mi yedek kalmaz arkadaş.Ne özelliği var bu adamın da her maç 90 dk sahada.Bugün Kuytın 90 dk sahada kalması futbola ihanettir.quote:
Bu macin kaybedilmesinin sebebi kuyttir. Bundan sonra bu adami savunmayin._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
quote:
Tuttuğun takımı nasıl takip ettiğin belli hocam bir şey demiyorum_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Rahat 3 atacağımız maçı katletti adam ya, rezalet.
Rahat 1 atamayacağın maçları da kazandırdı._____________________________ AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evohttps://steamcommunity.com/id/katates/
Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin! -
Ya abi bu takımda Sow kesiliyo,Emenike kesiliyo,Meireles kesiliyo şu kazma kesilmiyo.Yemin ederim o kadar şey söylemek geliyo ki içimden...Ban yiyeceğim,sakinim. _____________________________ 
"Fikirler, cebir ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez." -
Düz adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- fenerbahçe stadı oturma planı
- flashscore oranı düşen maçlar
- fenerium üst tribün
- futbolda 8 numara pozisyonu
- dünyanın en büyük spor kulübü
- ip tv yasal mı
- premier lig hangi kanalda
- bundesliga hangi kanalda 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler