< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveyt Türk Sağlam Kart Her 100 TL ve üzeri market ve akaryakıt alışverişine 10 TL.(1-31 EKİM) (2. sayfa)
-
-
Hayır hocam. Diyelim 200 liralık market alışverişi yaptınız. 100+100 şeklinde çektirdiğiniz zaman 20 lira geliyor. İkinci alışveriş olarak sayıyorquote:
Orijinalden alıntı: deprofundisclamavi
Parçalı derken ? Aynı veya farklı işyerinden
aynı gün 40 tl
Yine aynı gün 60 harcama yapsak oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aidat varmı bu kartta
Banka kartı debit kartlarda yapılan harcamalar kampanyaya dahil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5 ekimdekini market saymış,fiziki mağaza mı ?online alışveriş mi ?
Kapida temazsiz
dün yakıt aldım fakat altın puan vermedi. kampanyaya katılmama ragmen. aynı durumu yasayan oldu mu ?
-
Evet aynı sorunu ben de yaşadım. Dün akaryakıt aldım yansımadı. Önceki gün aldığım akaryakıt sayılmıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı yerden mi almıştınız? müşteri hizmetlerini arasam mı acaba :D
-
Yo farklı yerdi. Temassız olarak ödemiştim. Provizyonda da gözükmüyor henüz. Belki yarın yansıyabilir. Ben yarını bekleyeceğim. Olmazsa ararım müşteri hizmetlerini
dun şifreli aldım; direk sms gelmişti
bugun temassız aldım, ses seda yok.
şifreli almak daha mantıklı gibi.
edit; temassız olan 3 gün sonra yansıdı.
aynı gün 200tl den 10 puan yüklendi.?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 16 Ekim 2021; 12:29:58 >
9 ekimde yaptığın akaryakıt alışverişinin 10 TL puan ödülü kart hareketlerinde göründü bugün. Her zaman mesaj da gelirdi. Bu işlem için mesaj gelmedi
güzel kampanya yapıyor ama kimsenin haberi olmuyor . Bayadır var bende sağlam kart , ne kampanya mesajı geliyor , ne cep programını açınca gözüküyor , ne de cep programında kampanyalar kısmında gözüküyor , burada şans eseri gördüm . Bu kartı alacaklar bilsin , sürekli kendi sitesinden kontrol etmek gerekiyor kampanyalardan haberdar olabilmek için
-
Market için kötü kampanya 2 dk ininal hesabı aç 2x50 ye 20 lira iade var
Tek seferde yapmak istersen de artık tüm marketlerde hediye kartı var 2 kere 50 yüklersin 100/20 yapıyor
XX Baharatçıdan alışveriş yaptım. Extrede XX BAHARAT olarak yazıyor. Puan yüklendi.
Geç mi kaldık katılım için? Çok önceden kalma bi sağlam kartım (banka kartı) vatmış, bugün tesadüfen gördüm, sms attım ama cevap gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı gün 200 ü 100 - 100 ödediğinizde 20 geliyor hocam.
-
Ya sormayın :) ilk sayfada bir üye, tek 200 olur yazmış, onunki olmuş galiba. Ama benimki malesef olmadı.
Bu sefer bende 200 ü 100-100 çektirdim. Hatta nerdeyse Aynı dakikada. 10-10 puan geldi. Temassız yaptım. Daha önceki temassız bay geç yansımıştı ama bugunki aynı saniye yansıdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Ekim 2021; 16:11:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X