Şimdi Ara

Kuveyt Türk nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı işlemler ücretler genel olarak nasıl? bu havale eft ücretsiz olayı kendi içinde dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla Kuveyt Türk diyorsan Kuveyt Türkün senin bankan'i öneririm orası tamamen ücretsiz. Ama onun yerine enpara öneririm işlemler vs daha hizlinkisa

• Hocam onda yatırım işlemleri oluyor mu borsa vs

• Kt hemen hemen herşey ücretsiz
    ancak seninbankan uygulamasını eskiden KT üyesi olduğumuzdan dolayı biz kullanamıyoruz sadece yeni üyeler kullanabilir.

bu saçma sapan özelliği eleştirmek amacıyla
    aynı zamanda finansman kullanırken saçma sapan çingene pazarlıkları sebebiyle bütün mal varlığımı geçmişte çekmiş durumdayım.

şunu da belirteyim : hesaplarımı kapatmak bile epey zamanımı almıştı.
  • Ben senin bankanın bi kampanyasından yararlanmakncikn acıyım dedim. Kartı 31. Gün teslim aldım 1 hafta oldu daha kart aktif edilmedi. Enparada tüm işlerin 4 günde tamamlandı

• SeniVarya kullanıcısına yanıt
    Borsa falan dediğine göre faiZ kar payı vs fark etmiyor senin icin. Valla ben Enparada sadece günlük faiz ve dolar alip saymakla uğraşıyorum borsa yok diye biliyorum ancak yatırım fonu vardı galiba

• Sosyal medyadan enparaya yazarsan anında arıyorlar ya da sitelerinden form doldur bilgi almak istiyorum de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuveyt Türk nasıldır? Ya da..
    13 yıl önce açıldı
    Kuveyt Türk Davet Kodu
    geçen yıl açıldı
    Kuveyt Türk 50 altın puan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Ben senin bankanın bi kampanyasından yararlanmakncikn acıyım dedim. Kartı 31. Gün teslim aldım 1 hafta oldu daha kart aktif edilmedi. Enparada tüm işlerin 4 günde tamamlandı

3 snedir enpara kullanıyodum.1 sene önce de cepteteb açtırmıştım. finansbank ın atm leri %90 sorunlu oluyor. cepteteb 1 senede 1 kere atm de sorun yaşadım. enpara da 1 senede en az 50 kere atm si para almaz ya da sistemi göçmüş oluyor
  • Ben de bu konuda çok mesaj gördüm ama bu konuda bir kez bile sıkıntı yaşamadım. Zaten ayda 1 kere her atmden para çekme var

• Hesap işletim ücreti var mı?
  • Kuveyt Türk mükemmel bir banka seninbankan uygulaması da kullansan hicbir ücret yok normal gidip subeye hesap actırsan da hicbir subede hesap işletim ücreti almıyorlar eft havale ücreti hicbi sekilde yok ben sağlam kart da kullanıyorum kredi kartı ücreti yok eğitim sağlık harcamaları vade farksız 5 taksit nakit cekim ücreti sade 1.25 tl kac para cekersen cek ve faiz de yok aöf harclarını da vade farksız 5e böldü sağolsun her ay 200 tl üzeri ekstreye de yılda 50 tl altın puan veriyor sahsen onu vermese bile tüm bu hizmetler benim icin yeterli cok memnunum faiz istemeyen kişiler icin bicilmis kaftan enpara da kullandım cepteteb de dediğim gibi faizsiz kullanım icin mükemmel kuveyt türk

• Döviz, altın dışında herhangi birşeyle uğraşmayacaksanız on numara beş yıldız.
    İnternet ve mobil uygulamaları da gayet güzel.
    Kredi kartı vs. herşeyini kulanıyorum, bi avantajı yok ama olsun.
    En azından hesap işletim ücreti, EFT ücreti, kart ücreti vs. YOK!

Ama borsa konusunda sıfırlar.
    Kendi aracı kurumları olmadığından, en ufak bir soru yada sorunda hemen şu numarayı arayın diyerek, anlaşmalı oldukları aracı kuruma yönlendiriyorlar. Buna rağmen memnundum...

Enson BMD (Bizim Menkul Değerler) ile çalışıyorlardı, bugün bir SMS aldım BMD den, Kuveyttürk ile olan anlaşmamız 31.12.2017 itibari ile son eriyor, artık Kuveyttürk üzerinden alım/satım yapamayacaksınız, işlem yapmaya devam etmek için bizi arayıp şifre alın ve bizim sitemiz üzerinden alım/satım a devam edin diye.

Kuveyttürk müşteri hizmetlerini aradım, adamların dünyadan haberi yok, merkezlerini aradım beni BMD ye yönlendirmeye kalktılar, en son Şubemi aradım telefona bakan da bi haber, sonra başka birine bağladılar ve öğrendim ki Vakıf Yatırım ile çalışacaklarmış artık, bunun için de şubeye uğramanız gerek dediler.

İyi de kardeşim, şurada 4 mesai günü kalmış, bunun için sizin bana ulaşmanız gerekmez mi? Ben neden çabalıyorum deli dana gibi neler oluyor diye???

Velhasılı böyle bir banka işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svelto -- 30 Aralık 2017; 9:13:52 >

• Halihazırda Kuveyttürk'ten Hisse senedi alım/satımı yapan var mı?
  • Detayları biliyorum, sadece bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Benimde hesabım vardı ama yılbaşından itibaren BMD ile anlaşması bittiğinden Vakıf Yatırıma döndüler, ben yatırım hesabımı BMD de tutma kararı aldım, şubeye gidip yatırım hesabımı Vakıf yatırıma taşımadığımdan, yatırım hesabım pasif görünüyor ve bu nedenle Kuveyttürk internet/mobil bankacılığından hisseleri göremiyorum.

Bu konuda hassasiyetim olduğundan, bana Kuveyttürk internet/mobil bankacılığından ekran görüntüsü alarak veya farklı yöntemle alım/satımı yapılabilen hisse listesi paylaşabilir misiniz?
  • Ana menüde "Yatırım" daha sonrada "Hisse Alış/Satış"

Eğer aktif bir yatırım hesabınız varsa karşınıza liste gelmesi lazım.

• Anladım yinede sağolun.

Seninbankan a bende geçmek istemiştim ama zaten kuveytturk müşterisi olduğunuz için başvurunuzu gerçekleştiremiyoruz uyarısı almıştım.

Müşteri hizmetlerine sorduğumda da kuveytturk müşterisi olanlar geçiş yapamıyor demişlerdi.

Kuveytturk ten hisse alım/satım ı yapan birini bulabilirim umarım.

Kuveytturk bu konuda yardımcı olamıyor, çalıştıkları aracı kuruma yönlendiriyorlar.

• Benimde tek amacım o kampanyalardan faydalanmaktı, yoksa genel anlamda memnunum bankadan, tek sorun yatırım işlemlerinde sıfırlar onun dışında bir sorunum yok çok şükür. Onuda BMD de kalarak çözdüm şimdilik.

O kadar uğraşmaya değmez, kampanyalardan da yararlanmayıveririz

DH de Kuveytturk ten hisse alım/satım ı yapan yok herhalde
  • Zamanında Kuveyttürk'e gitmeden Albaraka'ya gitmiştim, onlarda hem kart ücreti hemde hesap işletim ücreti aldıklarını söylemişlerdi. Bende Kuveyttürk'e yönelmiştim. 5 yıla yakındır çalışıyorum ve hiç pişman değilim.

Farklı bir yapım var benim bi geri çevrildiğim yere bir daha uğramam, diğer bankalar gibi Albaraka ile de işim olmaz. Hatta o derece ki gel yıllık 100 TL hesap işletim ücreti "vereceğiz" deseler yine gitmem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.