Şimdi Ara

Kuveyt Türk banka hesabı açmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
11.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler meraba. Benim banka hesabım yok ve hesap açmak istiyorum. Vadesiz hesap. Parayı atıcam oraya istediğim zaman alıcam. Şimdi hangi bankadan hesap açtırsam diye araştırırken bi "hesap işletim ücreti" diye birşey öğrendim.

Bu hesap işletim ücretini bankalar her ay bizden alıyormuş. Ama bir tek Kuvey Türk'te böyle bi ücret yok sanırım. Ben de o yüzden Kuveyt Türk'te açıcam hesabımı ama bu hesabı açmak için bankaya neyle gitmem lazım ve kaç lira ödemem lazım bilmiyorum.

Yaşım 18+. Yardımlarınızı bekliyorum beyler. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terrae -- 10 Mayıs 2013; 14:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek o değil.Bazılarıda almıyor.Öğrencilerden galiba.Ama hangileri bilmiyorum

Kimliğini yanına alıp en yakın bi şubesine gitmen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Tek o değil.Bazılarıda almıyor.Öğrencilerden galiba.Ama hangileri bilmiyorum

Kimliğini yanına alıp en yakın bi şubesine gitmen yeterli

Herhangi bi ücret ödüyor muyuz peki?

• enparayı tavsiye ederim hesap işletim ücreti yok.sözleşmede de hiçbir zaman olmayacağı yazılmış
  • kimlik alıp gitmen yeterli ben ne olur ne olmaz ikametgah belgesi almıştım ona bile gerek yokmuş.

• Bulunsun

Alıntıyı tahmin ediyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

enparayı tavsiye ederim hesap işletim ücreti yok.sözleşmede de hiçbir zaman olmayacağı yazılmış

enpara finansbankın değil mi? İşletim ücreti almıyor mu finansbank? Yoksa sizin dediğiniz vadeli hesap için mi geçerli?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti bankasına gidip,Harçlık HESABI açtırmak istiyorum de.hesap işletim ücreti ödemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Garanti bankasına gidip,Harçlık HESABI açtırmak istiyorum de.hesap işletim ücreti ödemezsin.

harçlık hesabı nedir? Açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: terrae

quote:

enparayı tavsiye ederim hesap işletim ücreti yok.sözleşmede de hiçbir zaman olmayacağı yazılmış

enpara finansbankın değil mi? İşletim ücreti almıyor mu finansbank? Yoksa sizin dediğiniz vadeli hesap için mi geçerli?

enpara finansbankın.ama her işinizi atmlerden yapıyorsunuz.vadeli içinde normal hesap içinde para kesilmiyor.bende vadesiz hesap kullanıyorum.havalede eft havalede ücretsiz
  • quote:

quote:

quote:

enpara finansbankın.ama her işinizi atmlerden yapıyorsunuz.vadeli içinde normal hesap içinde para kesilmiyor.bende vadesiz hesap kullanıyorum.havalede eft havalede ücretsiz

peki en paraya nasıl başvururum? Finansbank şubesine gidip ne yapmam lazım?

• quote:

peki en paraya nasıl başvururum? Finansbank şubesine gidip ne yapmam lazım?

Sitesindeki formu doldur onlar evine geliyor zaten
  • Bugün bende kuveyttürkten hesap açtım. Kimlik ile gittim ve 15 dk içinde hep atm kartımı aldım hemde internet bankalıcılığını aldım. Bu kadar hızlı bir şekilde işlem yapan banka daha görmedim. En önemlisi atm ve internet bankacılığından ne yaparsanız yapın hiç bir ücret almıyorlar. Diğer bankalardaki gibi hesap işlem ücreti gibi para tuzaklarıda yok. At paranı bankaya dursun 1 sene bişey olmaz. Tabi 1 senede içinde şartlar değişmezse :D
  • Ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum kuveyt türk 1 kuruş bile çekmediler içinden para,hesap mesap hiç bir ücret ödemezsin rahat ol
  • Bu bankada hesabı olanlar , durum hala aynı mı?

• Cevap verebilecek yok mu arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

Cevap verebilecek yok mu arkadaşlar ?

Aynı, hesap işletim ücreti, eft ücreti vs yok.

• Arkadaşlar bende hesap açmak istiyorum ve kuveyt türk gerçketen iyi gözüküyo . Hala kullanan var mı??

• kullanıyorum ben yaklaşık 1.5 yıl oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.