Şimdi Ara

Kutulu dvd writer VS Kutusuz dvd writer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün media markt'a gittim..Dvd writer almayı düşünüyordum,şöyle bir piyasaya bakayım dedim..
    Neyse dvd writerların olduğu bölüme gittim ürünleri inceliyordum.Bu sırada bir yetkiliyle de konuşuyordum..
    Ve bana 60-70 liralık kutu içinde dvd writerlar yerine kutusuz ama aynı özellikte olan ve fiyatı 46 lira civarı olan ürünleri gösterdi..Garanti olayını sorduğumda kutulu ürünlerle aynı olduğunu ayrıca bu ürünlerinde kullanılmamış (sıfır) olduğunu söyledi..O malların OEM sınıfına girdiğini o yüzden ucuz olduğunu söyledi.

Ancak işin doğrusu bana pek inandırıcı gelmedi..Nedir aynı özellikteki ürünlerin aralarında 15-25ytl fark ettiren?
    Bir karton kutu mudur yani olay?

Teşekkürler..

• adam haklı. ben samsung dvd-rw imi teknosadan 70 ytl ye almıştım. eğer mecidiyeköy veya kadıköy gibi yerdeki bir mağazadan alırsanız daha ucuza gelir. kutulu alırsanız kutudan çıkan ekstra olarak 1 tane ide kablosu ve nero cd si. başka birey yok. aradaki farkı vermeye de gerek yok. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Sırf bir ide kablosuna ortalama 20 lira vermekte mantıklı olmasa gerek..Vallahi aydınlattınız beni..Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanfinifon -- 16 Şubat 2009; 22:55:13 >
  • ek olarak sanırım samsungun kendi olarak verdiği bir özellik. 2 tane farklı kapak verdi.

normali beyaz. 1 siyat 1 gri kapak verdi ama siyah kapağı taktığımda içi beyaz olduğundan çok sırıtıyodu
  • Tavsiye ediyorsunuz yani Samsung'u..

Bu arada bu bahsettiğiniz mağazalar Mecidiyeköy'de ne tarafta kalıyor..ASY'e yakın mı?..Veyahut Cevahir'e?
  • bu arada samsung fena değil ama en iyimi onu bilmiyorum. ben kullanıyordum memnundum.

çizgiyle çizdiğim sokaklar bilgisayarcıların bol olduğu yerler.

http://img5.imageshack.us/my.php?image=adszlc1.jpg

edit : 2 kapak verdi dedim ama yanlış anlaşılmasın. ben kutulu almıştım. ve 70 ytl vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 16 Şubat 2009; 23:27:00 >
  • Kutu ve kutu içeriği "İkinci el" bölümünde oldukça önemli sayılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD VE SATA - PATA DVD RW | İST.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @hakaniko
    Hocam süpersin..Tekrar teşekkür ediyorum.
    @azizcinar
    açıkcası aldığım ürünü evladiyelik kullanım düşüncesindeyim..Yeni bir pc alana kadar ki önümüzdeki 2 sene içinde böyle bir ihtimal pek gözükmüyor elimden çıkarmayacağım..Ama söylediğin iyi oldu başka ürünler alırken aklımda tutacağım bir husus..Teşekkürler
  • Ben de ikinci el bölümüne takıldığımdan beri aldığım ürünlerin kutularını atmıyorum.Aldığım ürünleri de satmayı düşünmüyorum şimdilik ama

Bu arada ben de Samsung Dvd-Rw kullanıyorum gayet memnunum, şimdiden güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Ben de ikinci el bölümüne takıldığımdan beri aldığım ürünlerin kutularını atmıyorum.Aldığım ürünleri de satmayı düşünmüyorum şimdilik ama

Bu arada ben de Samsung Dvd-Rw kullanıyorum gayet memnunum, şimdiden güle güle kullan

ikinci elde kutulu ürün daha bir güven veriyor insana. bende özellikle kutusuz ve garantisiz ürün almam.
  • yalnız 0 aldığınız ürün kutusuz ama garantili
  • Arkadaşım kutunun içinde bir tek ide kablosu çıkmıyor ki! Orjinal Nero Express son sürüm veriyor yanında.
    Ayrıca bu zamana kadar hep LG kullandım ve LG dwd writer almanı tavsiye ederim evladiyelik demişsin ya aynen öyle
  • mesajıma bakarsanız ide kablosu ve nero cd si yazmıştım zaten.
  • Lg yada Samsung..İkisi arasında bir fiyat kıstası yapıp ona göre karar vereceğim anlaşılan..Cevap veren,ilgilenen herkese tekrar teşekkür ediyorum.
  • aralarında oynayacağı 1-2 dolardan fazla değildir. idemi satamı?

edit : hatta fiyatları aynı!

IDE

SAMSUNG SH-S222A 22X IDE DVD-RW 46 TL
    LG GH-22NP20 22X SİYAH DVD-RW IDE 46 TL

SATA

SAMSUNG SH-S223F 22X SATA DVD-RW 48 TL
    LG GH-22NS30 22X SİYAH DVD-RW SATA 48 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 17 Şubat 2009; 0:32:58 >

• Ide..

Fiyatlar uygun..Teşekkür ediyorum hocam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.