Şimdi Ara

Kusmaya ne iyi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün çok kötüydüm, yüksek ateş, baş ağrısı, mide bulantısı. Yatmadan ilaç içmek için çok az su içtim ve bir dakika geçmeden kustum. Ne var ne yok çıkardım. Şu an midem bomboş ve kusacağım diye korkuyorum. Emedur falan demeyin lanet ilacın hiçbir yararı olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En yakın sağlık ocağına gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Oksijenli

En yakın sağlık ocağına gidin

O kadar önemli bir şey olduğunu sanmam.

• miden boşsa kusamazsın abi zaten rahatla önce, sıcak bir yatağa yat battaniyeyle ayağına sıcak su torbası koy aç televizyonu keyfine bak.
    Bende hastanede damar yolu açıyorlardı, tabi hastaneye aç gidilir ameliyattan önce ya, beni bu kusma hali tutmuştu ama midede bir şey yok boş boş öğürmüştüm azcık tükürük sadece.
    Tuzlu çubuk kraker falan ye tatlı şeyler yeme bu arada, üstüne de su içersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 2 Nisan 2014; 8:27:25 >
  • sağlık ocağına git önemli yada önemsiz bir iki ilaç verir kısa sürede iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

sağlık ocağına git önemli yada önemsiz bir iki ilaç verir kısa sürede iyi gelir

Abim eczacı zaten, ona sorarım olmadı. Mide bulantım geçmiş de olabilir bilmiyorum. Bir şey yemeye veya içmeye cesaret edemiyorum.

• Miden boşsa kusamazsın zaten. Rahatla biraz yatışsın miden tuzlu bir şeyler varsa biraz ye sonra uzan istirahat et. Öğleden sonra da devam ederse sağlık ocağına git bir baksın en azından doktor.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE -- 2 Nisan 2014; 8:34:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinüzite Ne İyi Gelir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antiemetik
  • Hocam bende geçirdim geçen hafta öyle bir hastalık salgın sanırım. 3-4 gün kıvrandım hastaneye falan git ben gitmedim şuan geçti ama o süreç içinde çok zorlandım.
  • Bende dun hastaydim gittim saglik ocagina 2 hap verdi bomba gibiyim simdi 5-10 dk muayene olsan kusunca agzina gelen tatdan daha iyidir

• ben ne zaman kusasim gelse bir iki lokma ekmek yerim gecer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlar bana oldu aynısı.

Miden boş olduğu için bulantı yok. Bi'şeyler yediğinde tekrar miden bulanmaya başlar ve kusarsın.

Ağır ve yağlı şeyler yeme. Ekmek kırıntısı mide bulantısına iyi gelir derler. Kahve, çay gibi şeyler içme. Abartmamak kaydıyla su iç. Şuanda her şeyin fazlası zarar. Ama bir şey yemezsen mide gitgide küçülür. Bu da midede bir çok problemi doğurur.

ekleme: ya da bunların hiç biriyle uğraşma. Git yarım saat serum taktır. Bomba gibi ol eve gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 2 Nisan 2014; 9:00:40 >
  • Hocam dayım bana sodayla karışık ayran içirmişti inan hemen geçirdi bi dene istersen tadı biraz kötü gelebilir belki sana ama geçirir

• Mizuhara kullanıcısına yanıt
    Kusmak kusmaya iyi gelir

• Çay bardağına tuz dök biraz dik kafaya serum niyetine

• limon em iyi geliyor, ciddiyim
  • İki parmağını ağzına sok.
  • Metpamid at ya da en temizi git serum bağlasınlar geçer
  • Evde herkes pert zaten. Kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Haşlanmış patates yiyeceğim bakalım şimdi.

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: Oksijenli

En yakın sağlık ocağına gidin

O kadar önemli bir şey olduğunu sanmam.

Yüksek ateş hastaneye gitmen için bir neden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.