Şimdi Ara

Kuş serisi hala üretiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün galeride kartal gördüm 2001 model.halbuki bildiğim kadaryla 2000 den sonra üretim durmuştu.

• Halâ deyince şu anda anlamına gelir. 2001 halâya dahil değildir.
  • Benimde bildiğim kadarıyla şu an 2011 yılındayız.
  • Kuş serisi belki de en başarılı seriydi. O kadar dalga geçmemize rağmen, Afrikada üretimi devam ediyor. Mısır da üretildiğini biliyorum, bir başka Afrika ülkesinde daha üretimi var diye duydum ama gerçeklik payı nedir bilemiyorum.

Türk insanının kuş merakı nedeniyle, üretim sonlandırılmasından sonra ithal bile ettik.
  • Sorumu değiştiriyorum.kuş serisini en son modeli hangisi ben 2001 ni gördüm.en son 2000 sanıyordum
  • Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız yanılmıyorsam ?

http://forum.donanimhaber.com/m_40134419/tm.htm
  • artık yok olmasında içi tempra motoru dışı bilmem neresi güvenlik donanımı yok bitti gitti bizimde olmaya fiat marka yarı türk yarı italyan bir faciadır benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2002 modele kadar var..
  • mısır da halen üretilmekte 0 olarak. parçaları da bursa dan gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bey_as

mısır da halen üretilmekte 0 olarak. parçaları da bursa dan gidiyor.

mısır artık kimlerin elinde belli değil fransa alırsa fransızlar italyanlar sahip çıkarsa italyan arabalar kapatırlar o fabrikayı yakında
  • geçen yıl bursada araba taşıma aracı üstünde şahin görmüştüm
  • Tofaş bu aracı 2020 ye kadar üretsin sorun yok ancak insan şasisini , boyutu , kaportasını vs.. değiştirir öyle piyasaya sürer. Bir abs , hava yastığı olsa fena olmaz ama yolda giderken hava yastıklarının açılması ve absnin kitlenmesi olasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 21 Eylül 2011; 12:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Tofaş bu aracı 2020 ye kadar üretsin sorun yok ancak insan şasisini , boyutu , kaportasını vs.. değiştirir öyle piyasaya sürer. Bir abs , hava yastığı olsa fena olmaz ama yolda giderken hava yastıklarının açılması ve absnin kitlenmesi olasıdır

bırakın ekstraları sağ ayna takılmaksızın fabrikadan çıkıyormuş araçlar...yıl 2011..illa sağ ayna isteyen parçacıdan alıp takıyormuş.
  • 2001 modeli amcamda vardı, ondan eminim.

Hatta internette 2002 gördüm diye de hatırlıyorum.
  • Evet üretiliyor geçen almak istedik geri vazgeçtik tırdan indirirken çizmişler biz de bıraktık, 49.700 TL'ye anlaştık adamlarla
  • Benim dedemde 2003 model Kartal var
  • Türkiye'de 2002 modelinden sonrası yok diye biliyorum. Mısır'da üretimi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 21 Eylül 2011; 14:45:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

Evet üretiliyor geçen almak istedik geri vazgeçtik tırdan indirirken çizmişler biz de bıraktık, 49.700 TL'ye anlaştık adamlarla

2011 model Şahin'e o kadar para verilir mi?
  • Sudan'da 2003 yılında Murat 131 üretilmesi için Tofaş anlaşma imzalamıştı.

http://arsiv.zaman.com.tr/2003/03/05/ekonomi/h14.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.