Şimdi Ara

Kuş odama yuva yapmış ve yumurtlamış [SS'li] (Kuluçkadan kalkan kuş tekrar yatarmı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim odamda pencere yok yangın merdivenine çıkan küçük bir balkon var bisikletimi felan tutuyorum orada yangın merdivenine açılan pencerenin üstte bir parça camı kırıktı oradan kuşlar girip duruyorlardı,

Takip ediyordum temizdi orası 1 haftadır felan bakmamıştım şimdi bi baktım pislik götürmüş orayı ve kuş rafların üstüne yuva yapmış 2 yumurtlamış 1 yumurtası aşağı düşmüş ayakkabımın tam yanına (düştüğünden emin değilim yumurtanın bir parçası alt rafta ve üst raf daha uzun düşşe direk yere düşer yani :s) bende kontol ederken yukarda yuvasını gördüm ben bakınca kuş kaçtı yumurtaya baktım sıcaktı

Şimdi kuş gelip onun üstüne tekrar oturur mu ya üzüldüm kuş için yavrusu büyüyene kadar balkonumun imkanlarını onlara sunacağım sonra açığı kapatacağım

SS'ler yolda
    İlk ss; (kırılmış yumurta)
     Kuş odama yuva yapmış ve yumurtlamış [SS'li] (Kuluçkadan kalkan kuş tekrar yatarmı)

İkinci ss; (balkonun hali)

Üçüncü ss,(en üst raf kuşun yuvası)

Dördüncü ss; (balkondan bir görüntü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 2 Haziran 2011; 19:54:35 >

• Keşke ellemeseydin. Bir insanın ellediğini görünce tekrar kuluçkaya yatmıyor diye biliyorum.
  • ellememiş ki görünce kaçmış, tahago napsın.
  • elleme lan kuş bozmak yuvanı bozar
  • o ayarlar sıcaklık işini. eskiden bizim çatıda da kuş yuvası vardı.arada gidip geliyo diye hatırlıyorum.ama sakın elleme kokusu değirse kuş bakmaz bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 2 Haziran 2011; 19:42:14 >
  • valla bi kere dokundum inşallah koku moku değişmemiştir ama o ortamda zaten alır tekrar kokusunu değiştiyse bile geri geldi kuş ama yuvasına bakmıyorum tekrar kaçar diye
  • S image diye bir buton var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

S image diye bir buton var ?

çalışmıyor kendisi zaten forum küçültüyo otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 2 Haziran 2011; 19:54:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.