Şimdi Ara

kuş devamlı uyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhabbet kuşum 1 saat coşuyor 1 saat uyuyor arkadaşlar, yaklaşık 1 yaşında kuş, çok şükür hasta değil ishal falanda değil, bi müddet uyuyor sonra bi müddet coşuyor anlamadım gitti gün içinde bu kadar uyuması normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

muhabbet kuşum 1 saat coşuyor 1 saat uyuyor arkadaşlar, yaklaşık 1 yaşında kuş, çok şükür hasta değil ishal falanda değil, bi müddet uyuyor sonra bi müddet coşuyor anlamadım gitti gün içinde bu kadar uyuması normal mi

pire ilaçı kullanıyor ve arada banyo veriyormusunuz ? , gece kuşu rahatsız edecek ışık ses vs.. ortamda var mı ? uykusuz kalıyorsa bu gibi durumlar yaşana bilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

muhabbet kuşum 1 saat coşuyor 1 saat uyuyor arkadaşlar, yaklaşık 1 yaşında kuş, çok şükür hasta değil ishal falanda değil, bi müddet uyuyor sonra bi müddet coşuyor anlamadım gitti gün içinde bu kadar uyuması normal mi

pire ilaçı kullanıyor ve arada banyo veriyormusunuz ? , gece kuşu rahatsız edecek ışık ses vs.. ortamda var mı ? uykusuz kalıyorsa bu gibi durumlar yaşana bilir..

kuş kaç saat uyumalı gece ? ben 12 de yatıyorum sabah 6 da ötmeye başlıyor hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

kuş kaç saat uyumalı gece ? ben 12 de yatıyorum sabah 6 da ötmeye başlıyor hocam

6 saat fazla bile ama , o zaman aralığında uyuyormu önemli olan o..

örnek pirelenmiştir , gece pireler kuşu uyutmaz devamlı kaşınır..

ortamda göz alıcı ışık vardır uyumaz vs.. vs.. gibi

saygılar..

• İyi akşamlar hocam aynı olay bizimde başımıza geldi araştırdık ve axisol vitamin ürününü aldık içinde A,D3,E,C vitaminleri var 1 hafta bile geçmemişti kuşumuz bırakın uyumayı çok enerji dolu bir kuş oldu büyük ihtimal sizinde sorununuz odur malum kış ayındayız vitamin takviyesi ile kuşunuzu güçlendirebilir hastalıklara karşı direnç sağlamasına yardımcı olabilirsiniz. Umarım düzelir sizinkide tüyü kadar ömrü olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.