Şimdi Ara

Kurye Kargo firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemeksepeti, Banabi, Trendyol, Vigo, vs....


    Uzak durun: MOTOBUS resmen dolandırıyor. İstanbul'un en merkezi yerindeyim (KADIKÖY).

    200 TL yatırdım. Sistem kuruldu. 3 Gün hiç iş çıkmayınca iptal talebiyle eposta gönderdim. Ve aradım; telefona çıkan kişi bi dk. lütfen deyip biraz beklemeye aldı. (Yetkili kişiye sorup döndü gibi bi hava oluştu.) 7 gün içinde paranız iade edilir dedi.

    7 Gün geçti para gelmedi. Aradım; telefona çıkan kişi bi dk. deyip yetkiliye sormak için bekletti. "Muhasebe izin vermiyor, çünkü biz size uygulama satmışız." dedi.

    #MOTOBUSKAPANSIN




  • Ben de motobüs e kayıt olup 100 tl para yatılmıştım. Hiç iş çıkmamıştı. Uygulama hala duruyor, telegram grubuna da her gün yeni üye katılıyor sonra ayrılıyor. Bbk banabi kurye de fazla fazla komisyon kesmeye başladı. normalde %16 mı ne komisyon kesmesi gerekiyor, mesela 70 liralık yola mı gidiyorsun 30-35 lirasını alıyor sana 35-40 lira bırakıyor. bu 70 liralık da mesela 15 km lik bir yol. 10 lira benzin yakarsın rahat, sana kalır 25-30 lira. Bunun bir de Maliye ile sorunları var, kestiğimiz faturalar yatmıyor falan.


    Onun haricinde kardeş şehirler arası moto kurye hizmeti veren bildiğin bir yer var mı

  • O konuda bilim yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARMUT nakliyecilerden teklif başına10 30 tl arası para alıyor ama birçok sahte yada fiyat soran müşteri olduğu için , nakliyecilerin parası armuta akıyor . nakliyeci teklif verdiği zaman ödediği 10 30 tl karşılığında müşterinin telefonuna ulaşıyor. müşteri cevap verir: sadece fiyat bakıyorum.


    armut aldığı parayı geri ödemiyor. armut pimanlıktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.