Bildirim
Kurun tüplü tvlerinizi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
webcami tvye baglasak cam gibi izleyemez miyiz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Flat ekran tüplü televizyon kullanıyoruz. Sıfır sorun. İnce panel TV'lerde hala tepkime süresi sorunu aşılamadı, çok hızlı görüntülerde hemen çuvallıyorlar.
@arasira Millet ağlamaya gelince açız diye ağlamayı iyi biliyor ama hiç bir lüksünden de geri durmuyor. Almayın sizde dünyanın parasını verip bu kitap kalınlığındaki TV sistemlerini. Herkes ayağını yorganına göre uzat sa ne kart borcumu ödeyemiyorum dırdırı kalır nede başka bir şey kalır.... -
Tüplü tv her yönden üstün renkler derinlik netlik, tepkime. Bu tvler yarısı kadar olamaz tüplünün.
İnsanları tüplü tvlerden uzaklaştıran en büyük etken sanırım ebatları ve ağırlıkları oldu. Yoksa ömürlük televizyonlar. Panel televizyonu alanları görüyorum soluğu servislerde alıyorlar. Ama herşeye rağmen tüplü televizyon kullanıyoruz ve isterlerse kağıt kalınlığında TV çıkarsınlar, tüplülerin yeri bir başka... -
Sd yayinda tüplünün üstüne tanimam.heleki crt sony de.ve profilo.piyasanin en baba panel tv sini getirin.sd deki kalite tüplüyle yarisamaz ble
37 ekran tv yi kurdum izliyorum...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sd yayını ve Crt tv'leri seviyorum. Crt teknolojisi tv'de daha akıllıca. Fırlatılan parçacıklar ve güzelim bir panel. Lazer yazıcılar gibi. Tek sorun paneldeki küçük kareciklerin hd tv'lere göre büyük olması. (Yakından bakın görürsünüz.) Panellerin karecikleri tanecik boyutunda olsaymış hd tv'ler şimdiye çoktan nostalji olmuştu. -
Bir zamanlar Flatron 30" Sony CRT Tv 2. el aradımda bulamadım. Müthiş bir tv. İlk çıktığında bu tv'yi alacaktım hd tv'ler çıkınca caydım. Hd tv için değmezmiş! En son crt tv teknolojisinde Sony bu modeliyle parlamıştı. Hd tv'ler ilk çıktığında da hiç ısınmamıştım bu tv'lere. Halende öyleyim. En küçük boyutlusu bile gözlere elektroşok veriyor sanki.İlk bakışta bu olumsuzluğu farketmek çok berbattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminatorm -- 6 Ekim 2014; 12:09:11 > -
Arkadaşlar evde Sony 84 ekran düz dikdörtgen CRT televizyon kullanıyoruz. Sony'nin CRT teknolojisinde çıkardığı ve Trinitron olan seri. Renklerdeki canlılığı bir görün. İnce panel televizyonların görüntüsü bunun yanında halt etmiş. Ayrıca yine 72 cm düz ekran REGAL CRT televizyonum da var, görüntü kalitesi yine cam gibi. Neyimize yetmiyor? Doyumsuzluk doyumsuzluk, sonrada ekonomik bunalımdan, geçim sıkıntısından dem vururlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasuyum -- 6 Ekim 2014; 14:13:02 > -
Yeni teknoloji iyi sanıyoruz alıyoruz. Hem büyük hem ince zaten insanlar da para harcamaya bahane arıyorlar.
Tüplü tvm bozulmuştu öyle almıştım. Gerçi tam bir ay tv aradım görüntüleri hiç hoşuma gitmedi. 16:9'a geçiyordu bir bir kanallar velhasıl istemeye istemeye aldım. Hiç alışamadım. Tüplüyü yaptırıp kaç kere kurdum. Fakat benim gözler rahatsız tüplülerin tek olumsuz yanı gözlere çok zararlı. Plazma almıştım plazmalar gözleri en az rahatsız eden tv'ler. Bu yüzden plazmaya devam ediyorum mecburen. Görüntü konusunda çok arıyorum. Yeri hiçbir zaman dolmaz.
Crt tv ler gerçekten görüntüyü çok kaliteli yansıtır ancak benim gibi küçük çocuğu olanlar sanırım çocuklarının gözlerini korumak isterler...Zira crt tv lere yakından bakıldığında insanı kör ediyor. Ancak hd yayınları da o kadar aşağılamayın bence. Çünkü oldukça kaliteli yayınlar da var. Benim kullandığım sistemde 100ün üzerinde hd kanal var ve oldukça memnunum
HD yayınlarda problem yok problem tvlerde. Tabiki göz sağlığı daha önemli.
Crt tv'ler plazmalara göre daha az gözleri yorar. Sadece yakından bakıldığında radyasyona daha fazla maruz kalındığı için baş ağrısı yapar biraz. Radyasyon duyarlı kişileri daha fazla etkiler. Ekran büyüklüğüne göre daha uzaktan izlenildiğinde çok daha az radyasyona maruz kalınır. Crt tv'leri power düğmesinden kapatmak radyasyonu keser. Bu radyasyon olayı plazma ve lcd tv'lerde aynı şekilde cereyan eder ve bu tv'ler daha fazla elektriksel güç tüketirler. O güç yüksek frekans ve sığa olarak gözlerimize tepkir. Sonuç olarak gözlerimiz bu güce daha fazla karşı koyarlar ve çabucak yorulurlar. Gözlerde çapaklanma ve kızarıklık bırakırlar ve ışığa hassas olan gözler daha fazla zarar görür. Birde göz kusuru olanlarda aynı problemler fazla olarak yaşanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminatorm -- 7 Ekim 2014; 1:03:09 > -
Türkiye'de 2005 yılında 3000 Liraya satılan Sony 84 flat ekran bir televizyonu, sahipleri hiç kullanmamış ve eskiciye satmışlar. Adamdan televizyonu 375 Liraya satın aldım. Sene 2013de. Salona kendi özel sehbasıyla kurduk. SD uydu yayınlarında bize yetiyor. HD izlemek isteyenler de kendileri bilir. -
Radyosyon farklı bir olay. Gözü rahatsız etmesinin radyasyonla bir alakası yok. Hz olayı çözünürlük gibi etkenler çok etkiler. Crtlerin genelde Hz'i ve çözünürlüğü düşüktür. Crt monitörlerin yüksektir ve crt tvlerden daha az rahatsız eder. Ayrıca crt tvlerin parlaklığı çok fazladır. Bu da bir etkendir. Ama görüntü harikadır.
Yan odada crt tv var. Babam benim odaya gelip plazmaya baktığında ilk söylediği söz gözleri hiç rahatsız etmiyor oldu. Aynı şekilde geçenlerde amcam geldi ve ilk söylediği söz gözleri hiç yormuyor dedi. Dibinden bile izleyebilirsiniz.
Crt'nin SD si led ve plazmaların HD'sinden daha iyidir. Hem de açık ara abartmıyorum. 4k 8k bile olsa farketmez. Crt'nin üzerine görüntü üretebilen başka bir alet yoktur ve olamaz da. Crt çok farklı bir teknoloji yan yana koyup izleyin isterseniz. Renk üretimi netliği derinliği gerçekliği kusursuzdur.
Sizin Sony bizdeki crt'ye göre gözleri daha az rahatsız eder. Muhtemelen Hz'i ve çözünürlüğü yüksektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 7 Ekim 2014; 0:07:28 >
ctr tv leri öve öve bitirememişsiniz tamam bizde kullandık zamanında neyin ne olduğunu biliyoruz ancak; bu kadar da yere göğe çıkarmanın bir anlamı yok kabul edin eski teknoloji bir tek olumlu yanı sd leri iyi gösterir o kadar geresini kaldır çöpe at hem sd ler led tv lerde de artık güzel izlemek mümkün burada ki yorumlara saygım var ancak biraz ezbere yorumlar olmuş... orta halli bir led tv de kendi receiverinden sd yayın gayet iyidir plazma tv lerde daha da iyidir özellikle philips in 6seri ve sonrasında sd ler gayet iyidir bu iş için uydu receiverleri vardır ki sd leri gayet iyi toparlar ne gözünüz ctr yi arar nede gözünüz yorulur... amaç sd ve düşük bütçe ise piyasada bol olan seg sunny finlüx gibi tv ler var bunların çoğu eski paneldir ve hd ready 50hz dir güzel bir receiver yada kendi receiveri ile gayet iyi sd görüntü alırsınız...
bu arada yok benim ctr nin çözünürlüğü yüksek yok hz si yüksek bu konuyada bir düzeltme yapayım ctr tv ler max 720*576 görüntü çözünürlüğüne sahiptirler
ve max 50hz dirler ctr lerin son zamanlarına doğru flat cam ve 100hz leri çıkmıştı hatta flat cam 100hz ve 16/9 ekran oranlı olanları bile vardı philipsin mesela... sonra hd readyleri çıktı bunların flat 16/9 ekran oranlı 1366*768 çözünürlük bir hdmı girişli sony ve philips yapmıştı ama tutmadı...
-
İyi bir LED TV CRT TV'nin yerini aratmayacaktır. Çok ucuz ve eski panel kullananlar SD yayından şikayet edebilirler ama yeni nesil bir LED TV istediğiniz SD kalitesini yakalayacaktır. Tabi kullandığınız yayın türü de oldukça önemli.
Bende de 5 senelik eski bir LED TV var. Kağıt üzerindeki kontras değeri 5 milyon ve SD yayınları kendi alıcısı ile oldukça iyi göstermekte. Bizim yerli piyasa da çok kalitesiz paneller satıldığı için SD yayın kalitesi özellikle uydu ile tatmin etmiyor. 450 liraya 32" LED TV satıyorlar. O televizyonlardan fazla bir şey beklememek gerekiyor.
Ekleme : Herkes kendi bildiği kadarıyla kendi görüşünü aktarmaya çalışıyor. Nasıl cevap verirsek verelim hakaret etmeden vermeye çalışalım. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64808BEAF -- 8 Ekim 2014; 17:21:21 >
Benzer içerikler
- atv neden çekmiyor
- apartmanda merkezi uydu sistemi sinyal yok
- 12380 v 27500 kanal bulmuyor
- kemal sunal filmleri hangi kanalda
- diseqc type conflicted please check diseqc settings ne demek
- türksat frekans
- trt 1 frekans yeni
- starlink türkiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X