Şimdi Ara

Kurulumsuz USB boot programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda 2 adet oturum mevcut. 1 tanesi standart 1 tanesi yönetici. Yönetici olanın şifresini unuttum. Bu nedenle Elcomsoft programı ile şifresini USB üzerinden öğrenmek istiyorum. Fakat iso dosyasını USB ye yazacak bir program indirdikten sonra kurulumu yapmak için yönetici onayı istiyor. Bu nedenle Standart kullanıcıdan kurulum yapmadan direk hazır bir program ile Elcomsoft programını USB ye yazmak istiyorum. Daha önce birkez daha başıma gelmişti. Fakat o zaman kullandığım programın ismini hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba,

RUFUS portable kullanabilirsin.

RUFUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5tk

Merhaba,

RUFUS portable kullanabilirsin.

RUFUS

İndirdim fakat açarken maalesef yönetici onayı istiyor.
  • Rufus portable edilirken yönetici modunda screen almış demekki portableci zat :) Portable programlar genelde defaultuser konumunda olmalı ama arştırırsan farklı bir rufus portable bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlee

Rufus portable edilirken yönetici modunda screen almış demekki portableci zat :) Portable programlar genelde defaultuser konumunda olmalı ama arştırırsan farklı bir rufus portable bulabilirsin.

Dünden beri araştırıyorum. Bulamadım. Zaten son çare 3-4 foruma konu açtım. Rica etsem bi de siz bakar mısınız ?
  • msimsek140 M kullanıcısına yanıt
    "Take ownership" i deneyebilirsin , başka amaçlı kullanılıyor ama belki bu sorununu da aşar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin program ISO mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.