Şimdi Ara

usb Belleğe Program vs Yükleyip çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usb flash belleğe program oyun vs yükleyip çalıştırabilir miyim ? yani harddiskin bir parçasıymış başka bir sürücüymüş gibi yapabilir miyim ? yaparsam sağlıklı sorunsuz çalıştırabilir miyim ? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler .

• arkadaşım bi program var bununla ilgili kendim kurdum çalıştırdım sorunsuz.ilaclı. umarım işini görür
    işte link :http://rapidshare.com/files/131581175/MojoPac_1.0.1.0.rar
  • arkadaşım istediğin programı flash diske kurarsın ancak programların çoğu bazı gerekli dosyları windows ta ilgil yerlere koyuklarına ve registry kayıtları yaptıklarından başka bir PC de çalıştıramazsın bunun için arkadaşın msj da bahsettiği gibi Mojopac ve türevi olan Ceedo programlarını yada u3 ve muadili thinstall programını kullanarak programlarını rahatlıkla heryerde kullanacak şekilde yükleyebilirsin.Ancak özellikle yüksek kapasiteli Photoshop vb programlardan alacağın performans tartışılır bunu da göz önünde bulundurman yararına olur.
  • usb bellkelre viürsü giriyor malum.şimdi bu programı kullanıp antivürüs kullansak işe yarar mı
  • antivirüs programını bilmem ama Clamwin programının portable versiyonunu flash a kurarak tüm sürücülerini buna flash da daihl taratarak virüsleri temizleyebilirsin.
  • portable applications
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.