Şimdi Ara

Kurubuz(kati CO2) Bulmak mumkunmu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz alakasiz ama universitenin bahar senligi war icecek stogu icin Soguk tutan araba Dolaplarindan almayi istiyorum sogutucusuz olanlari iyi fiyati bunlar Icin Kurubuz istiyorum bol miktarda 6 8 saat goturecek kadar 2 3 kg birsey lazim sanirim bunu nasil bulabilirim nereden temin edebilirim mado gibi dondurmacilara giderek kardesim bana 2 lg kurubuz demeye korkuyorum kovalarlar diye

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.(Biras alakasiz ama buradaki yas seviyesi ve Bu sekilde bir teknik kullanmis biri olma ihtimali sanirim daha yuksek)

• kızıldere jeotermal sahasının yakınlarında bitane olması gerekli

ordan çıkan atıkların birkısmı kullanılıp üretiliyo
  • Bu arada Istanbul Avrupa yakasindayim. Belirtmedigim icin ozur dilerim
  • kovmazlar tüccardır onlar parayla satarlar(mado).ben bir iki sefer aldım.hacmine göre para alıyorlar
  • Emin ol, kurubuza gerek yok... Bizim tekneye elektrikli buzdolabi yaptirana kadar 5 sene o dolaplardan kullandik... Kalip buzlar var, onlardan kullaniyorduk, 4-5 gun gidiyordu... Buyukce bir dolap al, altina kalip buzu ser, icecekleri doldur, iceceklerin ustune parcaladigin kalip buz parcasini bosalt, o 3 gun gider... Tecrubeyle sabittir...
  • antalyada olsan neyse hemen ayarlardım iş yerinde :)) guzel seyler özlellikle patlama sırasında guzel ses çıkarıyorlar. (Bize de DENİZLİ den geliyo sanırım dediğin gibi mado dan istesen verirler)
  • Bizde Hersey hazir Tum ic dis guvenligi dahi kafaya aldik bu aksam gidip zulalayacagiz icecekleri Metro Gross marketleri saolsun. 2 adet 50Lt lik O dolaplardan alicagiz sanirim yine metro saolsun Maddi kaynak war yani tek sorunumuz Sogutma sistemi.

Iyi bir marka warmi bildiginiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Mayıs 2006; 13:44:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş o dolapların özel kalıp plastik içinde bi sıvı olan buzları var epeyde gidiyo
  • evt hatta metroda bi makineye atıp ücretsiz yeniliolar bence onlardan al metroda satılıo
  • Evet bugunb o dediginizden 4 adet aldim toplam biras bana girdi ama iyi oldu

Yarin bayagi bir eglence var kahretsin....

Tesekkurler.
  • Arkadaşım bize bir kaç kez kuru buz gerekti ve her zaman fındıkzade mado pastanesinden aldık. Ordan bulabilirsin.
  • benim bildigim kadarıyla 02 -189 derecede buharlasmaktadır.

CO2 ---- C + 20 şeklinde iyonlaştgı için deltah si veya olusum entalpisi -189 kcal ın altında olmalıdır . yane gercek bir katı co2 bulmak istiyorsan -200 derecelerde bir şey alman lazım.

ama normal buhar cıkaranlardan istiyorsan git bir mado dan al .
  • http://www.metacafe.com/watch/106412/dry_ice/

bak biz içeceklern böyle soğtuyozz

sen de dene güzel oliiy.
  • quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

benim bildigim kadarıyla 02 -189 derecede buharlasmaktadır.

CO2 ---- C + 20 şeklinde iyonlaştgı için deltah si veya olusum entalpisi -189 kcal ın altında olmalıdır . yane gercek bir katı co2 bulmak istiyorsan -200 derecelerde bir şey alman lazım.

ama normal buhar cıkaranlardan istiyorsan git bir mado dan al .

Yani Madodakiler sadece buharcikartiyor? hmm ilginc bir iddia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 11 Mayıs 2006; 23:22:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.