Şimdi Ara

Kuru sıkı tabanca sahibi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi süredir kendime almak istiyorum bi kuru sıkı tabanca heves işte kuru sıkı tabanca sahibi olan yada babası tanıdığı olan var mı acaba nerden temin edebilirim ve normal silah gibi ruhsat vs gerekiyor mu ?
  • aynen bende istiyorum
  • up
  • tek gerekli şey sabıka kaydıdır silahı alırsın faturasıyla beraber karakola gidersin anlatırsın durumu işlerler silahı taşırsın üstünde ruhsatı silahın faturasıdır işletmeyi unutmayın ve sabıka kaydını dükkanada götürün ucuz kalite arıyorsanız blow magnum f92
  • 18 yasından buyuk olmak zorunlu mu?
  • Çalışma mantığı nasıl oluyor sadece ses mi çıkarır?
  • evet 16+ diye biliyorum sadece ses üzerine kurulu bir sistem bide havai fişek atabiliyorsunuız şimdi diyiceksiniz bu ergen sallıyo falan çok meraklıyım bu konulara dedemde avcı dır baya bi koleksiyonu fln var aldırdım kuru sıkı dolapta duruyor birtek köyde kullanıyorum sıkılınca zevkli stres atıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babamda var bir tane. Işletmede nobet tutarken kullanıyordu. Birde koltuk altı silah askısı almıştı. Çok havalı duruyordu
  • var napcan
  •  Kuru sıkı tabanca sahibi olan var mı ?

köyde kız belimde görmüştü bakmıştı uff biyandan düşünüyo insan acaba ne düşündü diye

edit:silahın tipi aynı bu bu ekol yani türk malıdır blow kullanıyorum yabancı silahlar biraz daha kaliteli mermi ister her mermiyi atmaz plastik çıkartır +360 bar daha yatkındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlon08 -- 29 Temmuz 2011; 0:17:30 >
  • 18 yaşını doldurduysan bir av bayisinden sabıka kaydın ile rahatlıkla alabilirsin.ama hiç bir şekilde beline takıp taşıyamazsın.taşımak için de ayrı bir belgesi yoktur.sağlam bir silah arıyorsan;ekol fırat magnum 9mm 15+1 tavsiyemdir
  • sık sık yasalar düzenlenir
    şu an en son haliyle anlatayım yaş olayı vardır,ayrıca sabıka olayıda vardır,kurusıkıların yanında kırmızı şerit vardır yani oyuncak gibi olduğu belli oluyor
    bunların dışında satın alırken adına fatura düzenlerler,ayrıca alır almaz en yakın karakola gidip kaydını yaptırıcaksın,yani karakolda sende kurusıkı olduğu belli olucak
    en küçük soygun vs vukaatta seni araştırır durular,satarkende sattığın kişiye belge düzenliceksin o kişide kendi karakolunda üstüne alıcak,karşılıklı imza atmanız lazım
    eğer yetkili satıcıdan almayıp el altından alıp karakola kayıt yaptırmak istemezsen o zaman başın ağırabilir ayrıca daha sonrada kayıt yaptıramayabilirsin,şimdiye kadar nerdeydin derler

eğer namlu değiştirmek gibi düşüncen varsa boşuna uğraşma arka arkaya 3 mermiden sonra namlu patlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 29 Temmuz 2011; 0:17:21 >
  • Çoğu yer sabıkaya bakmaz. Kuru sıkı sonuçta av malzemesi satan dükkanlarda bile var. Parayı veren düdüğü çalar. Sadece ucundan ufak bi alev ve ses çıkartır. Tornacıya gidip içini oydurup gerçek tabancayada çevirebilirsiniz tabi ama yakalandınızmı düdüklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Çoğu yer sabıkaya bakmaz. Kuru sıkı sonuçta av malzemesi satan dükkanlarda bile var. Parayı veren düdüğü çalar. Sadece ucundan ufak bi alev ve ses çıkartır. Tornacıya gidip içini oydurup gerçek tabancayada çevirebilirsiniz tabi ama yakalandınızmı düdüklerler.

çok riskli kardeş yapan kişi önümde ateş etti bizim tanıdıklar meraklıdır bu işlere namlu patladı allah korusun elide parçalanabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Çoğu yer sabıkaya bakmaz. Kuru sıkı sonuçta av malzemesi satan dükkanlarda bile var. Parayı veren düdüğü çalar. Sadece ucundan ufak bi alev ve ses çıkartır. Tornacıya gidip içini oydurup gerçek tabancayada çevirebilirsiniz tabi ama yakalandınızmı düdüklerler.

yakalanmanın cezası 1.5 yıl hapis ayrıca geçmişe ait sabıka kaydı hatırası
  • Başlığı ve ilk mesajı okudum. Çocuk yapmaktan vazgeçtim.
  • sana bunu tavsiye ederim

• arkadaşlar sadece ses deyip atlamayın yakın mesafeden adam yaralama riski var heleki güvenliğe vs almayıp belinize taktığınızda kötü sonuçlar olabilir sizin için

vede benim bildiğim 2-3 sene öncesine kadar sadece bir nufus cuzdanı fotokopisiyle alabiliyorsunuz ist. anadolu yakasındaysanız alacak yer önerebilirim
  • Ben gümüş rengi uzun namlusu olan bi 6 patlar istiyorum aslında var mı tavsiye edebileceğiniz bişey ?
  • askerde bu silahların atış poligonunda kovan toplayıcısıydım kulak falan kalmazdı

kuru sıkı tabanca ile gerçek tabanca sesi çok farklıdır

anca bunu alır yanı kırmızı çizgili

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.