Şimdi Ara

Kürtleri Anlayabileceğim Kitap Tavsiyesi ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar 15 yaşındayım anlayabileceğim, Kürtleri her yönden anlatabilecek bir kitap önerebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatta her şeyi kitaplardan öğrenemezsiniz. O etnik kökene sahip birileriyle ön yargısız bir şekilde konuşursanız daha doğru olacağı kanaatindeyim.
  • Zaten çok konuşuyorum ama kültürlerini ve daha önceden yaşamış oldukları acıları veya sevinçlerini Kürt arkadaşlarımdan öğrenemiyorum onlarda asimile oldukları için aramızda

• Henüz bir tanesini okumadım fakat bir arkadaşımın bana önerdiği kitapları yazayım, sende bir incele istersen.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Kurtler/Hasan-Cemal/Arastirma-Tarih/Etnoloji/urunno=0000000591668
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Kurt-Sorunu/Altan-Tan/Arastirma-Tarih/Etnoloji/urunno=0000000288667 (bunu okumuştum. okuyalı uzun zaman oldu. hatırladığım kadarıyla tarih-kültür gibi konularda da bilgilendiriciydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 22 Şubat 2016; 18:04:48 >

• Kürtlüğü HDP PKK vs den öğrenme. Yanılırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Rusça kaynak kitap önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kotyora kullanıcısına yanıt
    Sen ne saçma bir insansın ? Bu kadar mı saygısız olur bir insan. Hadi milliyetçisin diyeceğim milliyetçilikde bu değildir ki. Senin gibi insanlar yüzünden Türk olmaktan utanıyorum.

• tanerali kullanıcısına yanıt
    O konu zaten kesin . Beni her Kürt PKK lıdır algısına doğru itenlerden öğrenecek bir Kürtçülük yoktur tabikide. Terörün ve terörist denen o illetinde istediği budur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: t0xicKEBAB

Sen ne saçma bir insansın ? Bu kadar mı saygısız olur bir insan. Hadi milliyetçisin diyeceğim milliyetçilikde bu değildir ki. Senin gibi insanlar yüzünden Türk olmaktan utanıyorum.

Sakin ol şampiyon. Daha 15 yaşındasın liseli bile diyemeyeceğim bir yaştasın. Bu kadar agresif olma. Yoksa utandığın ırktaki ağır abilerin canını sıkabilir

• Kotyora kullanıcısına yanıt
    Birşey diyemeyeceğim kendine bıraktım seni. Zaten yaşımı göz önünde bulundurarak yazdığın bu yazıyı açıkçası çok dikkate alamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

quote:

Sakin ol şampiyon. Daha 15 yaşındasın liseli bile diyemeyeceğim bir yaştasın. Bu kadar agresif olma. Yoksa utandığın ırktaki ağır abilerin canını sıkabilir

Kimmiş o ağır abiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

Buyur
    Bu mesaja eklenen görseller:

ırkçı tek hücreli seni çok komiksin lan, gül gül öldük.

• Abi allah aşkına ben anamdan babamdan milliyetçliği böyle öğrenmedim bunlara kim öğretiyor bunları ya :( Türk'ü Kürt ten ayırmak milliyetçilik mi ? Teröristlikten başka birşey olduğunu görmüyorum ben açıkçası.
  • quote:

Abi allah aşkına ben anamdan babamdan milliyetçliği böyle öğrenmedim bunlara kim öğretiyor bunları ya :( Türk'ü Kürt ten ayırmak milliyetçilik mi ? Teröristlikten başka birşey olduğunu görmüyorum ben açıkçası.

bu ırkçı beyinsizler de en az dağdakiler kadar terörist. ellerinde olsa soykırım yapacak kafaları var.

• Hümanistçiler arkamdan konuşmayada başlamış mezopotampa fareleri sizi

Cevap vermeyecek kadar tenezzül etmiyorum size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotyora -- 25 Şubat 2016; 18:37:03 >
  • Kardeşim galiba kendine milliyetciyim diyorsun o zaman önce Ziya Gökalp Gokbilge Nihal Atsız ve Namık Kemal okumalısın.Ondan sonra başka kitaplar okursun daha 15 yasindasin çabuk etkilenirsin birde bakmışın kürtçü olmuşsun.

• Assander kullanıcısına yanıt
    Evet milliyetçiyim ama faşist değilim ( sizin gibi) Kürt Türk ayırmak nedir Allah aşkına teröristin istediğide budur zaten. Her Kürt de pkk lı değildir. Kürtçerinde bir tarihi vardır. Direnişe atalarımızla beraber gitmişlerdir. Benim için Kürt olan bir insanın hiçbir önemi yok Türkiyeliyim yerine türküm demekten utanmıyorsa sıkıntı yoktur !

• Ya arkadaş millet uzaya gidiyor, bizim konuştuğumuz konulara bak ve burası kitap forumu. Buradakiler böyle ise diğerleri nasıldır. Türk, Kürt, Ermeni, Laz, Çerkez, Rum ne farkeder. Yıllarca yanyana yaşamadı mı bu insanlar. Yükarıdaki milliyetçiyim diyen arkadaşa da söylemek istediğim çok şey var ama burası yeri değil. Saygılar.

• Özel mesaj atıp cevaplayabilirsinde bana mı dedin anlamadım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.