Şimdi Ara

Kurtlar vadisi vatan dizisine başlanırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle söylemem gerekir ki bundan öncw herhangi bir kv izlemedim hatta böyle dizilerden iğrenirim ama gecen youtubeda dolanırken pala adlı karakterin bütün sahnelerini izledim ve adeta mest oldum siz ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize operasyon cesaretlemi oluyor Babayiğit!!

• Pala şimdi EDHO'da ayakçı .. İyi ki izlememişsin pusuyu falan zaten boşver . İzleyeceksen tavsiyem normal kvnin (1-45) arasi . 97'ye kadar da devam edebilirsin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iq seviyene bağlı
  • Yok hocam ya palayı cok sevmiştim ama

• Kv vatan dizi degil filmdir

Kv 1 97 arasi bolumler

Ve kvpde ersoy ulubey ve biraz daha ilersine kadarki bolumler iyidir

Film olarak irak ve filistin kotu gladio guzel vatani izlemedim ama son yillarda kalite cok dustu o da kotudur buyuk ihtimal

Pala reyiz kv 1 97 arasinda oynuyor malesef onu cok az bolumde oynattilar normalde en iyi karakterlerden biriydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dav kullanıcısına yanıt
    Pala normal kv'de zaten . Saglam karakterdir . Pusuyu izleme normal kvye başla .

EDHO'ya falan da bulasma (eskiya dunyaya hukumdar olmaz)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    21 yıl önce açıldı
    KURTLAR VADİSİ HALO DAYI
    2 yıl önce açıldı
    Kurtlar Vadisi 79. Bölüm
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne günlerdi be. Laz Ziya, Çakır filan vardı. Hepsini harcadılar.
  • Kurtlar vadisi 1-97 gerçekten kalitelidir. İzle bitir pusuya hic baslama bile.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Dizisine de başlayacaklardı hocam duyurusunu falan yaptılar hatta şubatta başlicaz kanal arıyor filan diye. Yine derin devlet temalı olacakmış, başlasa da izlesek. İyi kötü, tvde izlicek hiçbir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Dizisine de başlayacaklardı hocam duyurusunu falan yaptılar hatta şubatta başlicaz kanal arıyor filan diye. Yine derin devlet temalı olacakmış, başlasa da izlesek. İyi kötü, tvde izlicek hiçbir şey yok
    Hocam tvde izlenecek cidden hiçbir sey yok ama ben sahsen dizide 1 tane izlemeye deger adam goremedigimden bıraktım suanki ekip polat cahit erhan hepsi çöp

Kucuk bir android tv alip televizyona baglayip caniniz cektikce eski guzel dizilerden ve kvninde eski guzel sezonlarından izlemenizi siddetle tavsiye ederim

Ben misal en son babalar duyarin ilk sezonunu izledim gecen (ilk sezondan sonra biraz bozuyor bence) cok keyifliydi ne varsa eskilerde var suan tvde izlemeye deger tek bir dizi bile yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çocukluğumun efsanesidir en son babalar duyar :D eski şeyleri izlemek sıkıyor hocam beni yeni şeyler arıyor insan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.