Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Dizi Olarak Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünkü Milliyet televizyon sayfasnda yazmış yazar. Kesin bilgi diye de eklemiş. Kanal D ve Show diziyi kapmaya çalışıyomuş.

• show da olacak açıklanmıştı bu daha önce
  • Çok seven bri olark devam etmesini istemiyrm hem mafya yı özendiryo hem de bence mhp nin oyunu arttrck
  • quote:

Orjinalden alıntı: anarchy_1980

Çok seven bri olark devam etmesini istemiyrm hem mafya yı özendiryo hem de bence mhp nin oyunu arttrck

siyaseti karıştırmalım

eğer karışırsa bu topici kapatırlar
  • Puhahahaha polat amerikalı çıktı.Çİfte vatandaşlığı varmış.Puhahahah.Ben diziyi seviyordum.Çakırlı bölümleri daha çok seviyordum.
    Ama bu filmin almanya galasına giderken necati şaşmazın yanına biri gelip fotoğraf çektirmek istediğini elini omzuna attığını ve şaşmazın "çek elini" diye hitap ettiğini görünce 3 kuruşluk adam olmadığını anladım.Neden mi?Dizi ilk başladığı günlerde osman sınav , özgü namal ve necati şaşmaz tv'ye çıkıp seyirci çekmek ve diziyi tanıtmak için nr kadarda masum duruyordu.Parayı bulunca demekki insanlar değişiyormuş.Dizide o kadar adam öldüren mafya babası(devlet görevlisi) daha insancıldı.Neyse demekki dizinini ortasında boşuna bırakmamış osman sınav-selçuk yöntem ve oktay kaynarca bu diziyi.
    Adam ünlü oldu diye kral sandı kendisini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Puhahahaha polat amerikalı çıktı.Çİfte vatandaşlığı varmış.Puhahahah.Ben diziyi seviyordum.Çakırlı bölümleri daha çok seviyordum.
    Ama bu filmin almanya galasına giderken necati şaşmazın yanına biri gelip fotoğraf çektirmek istediğini elini omzuna attığını ve şaşmazın "çek elini" diye hitap ettiğini görünce 3 kuruşluk adam olmadığını anladım.Neden mi?Dizi ilk başladığı günlerde osman sınav , özgü namal ve necati şaşmaz tv'ye çıkıp seyirci çekmek ve diziyi tanıtmak için nr kadarda masum duruyordu.Parayı bulunca demekki insanlar değişiyormuş.Dizide o kadar adam öldüren mafya babası(devlet görevlisi) daha insancıldı.Neyse demekki dizinini ortasında boşuna bırakmamış osman sınav-selçuk yöntem ve oktay kaynarca bu diziyi.
    Adam ünlü oldu diye kral sandı kendisini.

aynı zamanda zafer Ergin'de diziden kendi isteği ile ayrılanlar arasında.

• nerde yazıyomuş ben hiçbiyerde göremedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:46:19 >
  • hangisi nerede yazıyor?çek elini mi sözü yoksa çifte vatandaşlığı mı?Çek elini shoh tv(sanırım uçankuş) ve starda gördüm.çifte vatandaşlığı dün kanal d haberdi sanırım gördüm.Sözüme inanmıyorsan internetten araştırıp bulayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: nad1905

nerde yazıyomuş ben hiçbiyerde göremedim?
  • quote:

hangisi nerede yazıyor?çek elini mi sözü yoksa çifte vatandaşlığı mı?Çek elini shoh tv(sanırım uçankuş) ve starda gördüm.çifte vatandaşlığı dün kanal d haberdi sanırım gördüm.Sözüme inanmıyorsan internetten araştırıp bulayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: nad1905

nerde yazıyomuş ben hiçbiyerde göremedim?

geçen sene de hatırlıyorum. barda olay çıkarmış. adamlar da polat alemdar dinlememiş. necati şaşmazı benzetmişlerdi bir güzel. gerçekle hayali ayırt edemiyor sanırım.
  • Necati Şaşmaz ın özel hayatını eleştirerek diziyi karalayanlara sadece gülüyorum

Siz o çok beğendiğiniz holywood filmlerinin başrol oyuncularının özel hayatlarını incelediniz mi ?

quote:

Puhahahaha polat amerikalı çıktı.Çİfte vatandaşlığı varmış.Puhahahah

Diziyle ilgili bir konuda yoruma bak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 14 Şubat 2006 12:50:21 >
  • Sen sanırım iyi okumamışsın.Diziyle ilgili yorum biraz daha aşşağıda.Diziyi çok beğendiğimi Söyledim istersen biraz daha oku.Hatta derkin ve kurtlar vadisi yazarsan forumda bir gecede 10-14 bölüm bitirdiğimi görürsün.Ben o senin alıntı yaptığın yorumu necati şaşmaz ve onun gibi kafalıların(belki çakıra husumeti belki osman sınava veya dizide tek kalmak ve gündemde olmak adına) adına yaptım.Yani demek istedim ki ;

Dizi güzeldi ama polat bir b.ka yaramazmış(necati şaşmaz)
    quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Necati Şaşmaz ın özel hayatını eleştirerek diziyi karalayanlara sadece gülüyorum

Siz o çok beğendiğiniz holywood filmlerinin başrol oyuncularının özel hayatlarını incelediniz mi ?

quote:

Puhahahaha polat amerikalı çıktı.Çİfte vatandaşlığı varmış.Puhahahah

Diziyle ilgili bir konuda yoruma bak ya

• hadi hayırlısı bakalım bu sefer hangi konuyu işleyecekler. çekilin yoldan o geliyor o kimmi polat alemdar ve en has adamı güllü.
  • quote:

Sen sanırım iyi okumamışsın.Diziyle ilgili yorum biraz daha aşşağıda.Diziyi çok beğendiğimi Söyledim istersen biraz daha oku.Hatta derkin ve kurtlar vadisi yazarsan forumda bir gecede 10-14 bölüm bitirdiğimi görürsün.Ben o senin alıntı yaptığın yorumu necati şaşmaz ve onun gibi kafalıların(belki çakıra husumeti belki osman sınava veya dizide tek kalmak ve gündemde olmak adına) adına yaptım.Yani demek istedim ki ;

Tekrar okudum.Diziyle ilgili tek bir cümlen var.Gerisi sadece Necati Şaşmaz ı karalamak amacıyla yazılmış.
    Söylediklerin doğru olabilir ama ben yazından ' bu dizinin başrol oyuncusu karaktersiz birisi o yüzden diziyi de izlemeyin tekrar falan da başlamasın' gibi bir anlam çıkarttım.
    Dizinin tekrar başlamasıyla ilgili bir konuya sürekli başrol oyuncusunu eleştiren bir yorum okuyunca ben böyle düşündüm.Yanlış mı anladım ?

Doğru anladıysam düşüncenize karşıyım.Oyuncuların özel hayatından bana ne ? Ben izlediğim diziye , verilmiş emek sonucu ortaya çıkan yapıma bakarım.

• elini omzuna atmasına izin verseydi kafasına da çıkarlardı...sen bizim milleti tanımaz mısın? ey DERKİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aacayip -- 14 Şubat 2006 13:15:10 >
  • Bir kere karalamak amaçlı demen yanlış.Çünkü karalamak değil.Bunlar doğrular.Yanlış değil eksik anlamışsın.Ben şaşmazın(veya ekipten birinin) artık kaprislerimi veya başka bir şeymi(veya ayrılan oyuncuların kaprislerimi ki bu olduğunu sanmıyorum) yüzünden diziyi mahvetmiş olmalarından bahsediyorum.Bunu bugünlerde anladım bu konu başlığında söyledim.Necati şaşmazı 1 hafta öncesine kadar seviyordum ama bunları görünce artık sevmiyorum.Düşününce hepsini birleştiriyorum.Az takılmadım k.v. forumlarında(bunu bilmişlik taslamak için değil bir şeyi anlatmak için söylüyorum).Selçuk yöntem(aslanbaba)nın öldüğünde dizi bitiyor.Yani o görüntüde kalarak bitiyor dizi.Bir sonraki bölümde yine aynı sahne devam ediyor ve ölü olan adamın selçuk yöntem olmadığı görülüyor.Yaaa selçuk yöntem çok şerefsiz biriymiş bir bölüm daha kalmıyor dizide(bölüm bile değil 10 saniye) ya da Film ekibi öyle bir şey yapmış ki bir bölüm bile kalmıyor.Ben bunu dile getirmek istedim.

Haaaa k.v. yayınlansın izlerim.İzlemem değil.Ama eski hayranlığımla değil.
    Bide özel hayat konusunda Türkleri Ermeni soykırımcısı olarak gördüğünü söyleyen hollywood yıldızı veya amerikanın ıraka girmesiyle şahlanıp ben olsam bende giderim ıraka diyen slyvester stalonı ve bruce willesin filmlerini izlerkende şaşmaza karşı hissettiklerimi hissediyorum.

quote:

quote:

Sen sanırım iyi okumamışsın.Diziyle ilgili yorum biraz daha aşşağıda.Diziyi çok beğendiğimi Söyledim istersen biraz daha oku.Hatta derkin ve kurtlar vadisi yazarsan forumda bir gecede 10-14 bölüm bitirdiğimi görürsün.Ben o senin alıntı yaptığın yorumu necati şaşmaz ve onun gibi kafalıların(belki çakıra husumeti belki osman sınava veya dizide tek kalmak ve gündemde olmak adına) adına yaptım.Yani demek istedim ki ;

Tekrar okudum.Diziyle ilgili tek bir cümlen var.Gerisi sadece Necati Şaşmaz ı karalamak amacıyla yazılmış.
    Söylediklerin doğru olabilir ama ben yazından ' bu dizinin başrol oyuncusu karaktersiz birisi o yüzden diziyi de izlemeyin tekrar falan da başlamasın' gibi bir anlam çıkarttım.
    Dizinin tekrar başlamasıyla ilgili bir konuya sürekli başrol oyuncusunu eleştiren bir yorum okuyunca ben böyle düşündüm.Yanlış mı anladım ?

Doğru anladıysam düşüncenize karşıyım.Oyuncuların özel hayatından bana ne ? Ben izlediğim diziye , verilmiş emek sonucu ortaya çıkan yapıma bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 14 Şubat 2006 13:18:41 >

• gerçekten ilginç,... okuyun

Dün övüyorlardı, bugün yerden yere vuruyorlar!

Doğan Grubu''nun lokomotifi olan Hürriyet gazetesi ve Kanal D televizyonunun sponsor olduğu Kurtlar Vadisi dizi ve filminin yapımcı şirketi Pana Film''in başka bir televizyon kanalıyla görüşmesi üzerine iki grup arasında ''hır'' çıktı! Hürriyet gazetesi milyonlarca dolar harcayıp sponsor olduğu ve günlerce gerek Doğan Grubu''nun televizyonlarından gerekse de gazetelerinden bıktırırcasına reklamını yaptıkları Kurtlar Vadisi Irak filminin yapımcı şirketine ve oyuncularına aba altından sopa göstermeye başladı.

Nitekim Hürriyet gazetesi, Kurtlar Vadisi dizisi ve Kurtlar Vadisi Irak filminin yapımcı şirketi olan PANA Film''e film çekimi için harcandığı öne sürülen 10 milyon doları nereden bulduklarını sormaya başladı. Daha düne kadar, Kurtlar Vadisi Irak filminin sadece bir film olduğunu ve Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayının sanal intikamı olmadığını en yetkili ağızlarından, gazete sütünlarından ve haber bültenlerinden seslendiren Doğan Grubu, bugün filmin başrol oyuncusunun ABD''li olduğundan tutun da, filmin çuvalın intikamı olduğuna kadar herşeyi yazmaya başladılar. Özellikle, ABD''nin filmin bazı sahnelerinde tüm Amerikalılar''ın kötü gösterilmesinden duyduğu rahatasızlığı dile getirmesinden sonra, Doğan Grubu yayın organlarının da aynı yönde tavır takınması dikkatlerden kaçmadı.

Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, YENİÇAĞ''ın ''Bu film ABD''nin kendini sevdirme operasyonu çerçevesinde, çuval vakasını unutturmak için uygulamaya koyduğu ve ABD karşıtlığını kırmaya yönelik psikolojik harekattır'' demesi üzerine, gazetemizi ''şarlatanlık''la itham etmişti! Bugün gelinen noktada ''Çakallar Vadisi''nde ''Öküzün ölüp, ortaklığın bozulduğu'' anlaşılıyor.

Özkök''ün başında bulunduğu Hürriyet gazetesi, pazar ilavesinde kurtlar Vadisi Irak filminin yapımcı şirketi Pana Film''e tam sayfa yer ayırarak, şirketin hesaplarını ve yöneticilerini mercek altına aldı. Bir gün sonrasında ise aynı grubun Posta gazetesi, filmin başrol oyuncusunun ''Green card'' sahibi bir ABD''li olduğunu yazdı.

Hürriyet gazetesinin tam sayfa ayırdığı Pana Filmle ilgili olarak, "Pana Film''in ortaklarının hisse dağılımı bilinmiyor, elde edilen gelirin nasıl paylaşıldığı bilinmiyor, Filmi çekmek için 10 milyon dolarlık finansamın nasıl sağlandığı meçhul" gibi bilgileri aktarması gözlerden kaçmıyor.

Oysa daha bir kaç gün önce Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Pana Film''in Başkanı Raci Şaşmaz, Necati Şaşmaz ve senarist Bahadır Özdener''le yediği yemeği ballandıra ballandıra anlatmış ve ekibin ''iyi şaraptan anladığını'' yazmıştı.

Başrol oyuncusu hedef alındı!...

Doğan Grubu''na bağlı Posta gazetesi, Kurtlar Vadisi Irak filminin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz''ın (Polat Alemdar) Amerikalı olduğunu manşetten duyurdu. Gazetede ''Amerikalı Polat'' denilerek, şu ifadelere yer verildi: "Necati Şaşmaz''ın canlandırdığı Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Irak filminde Türk subaylarının başına çuval geçiren Amerikalılar''dan intikam alıyor. Filmde tüm Amerikalılar kötü gösteriliyor. Ancak Necati Şaşmaz''ın Amerika''da çalışma ve oturma izni sağlayan ''Green card'' sahibi olduğu ortaya çıktı. Necati Şaşmaz üniversite sınavanı kazanamayınca önce Kanada''ya sonra da Amerika''ya gitti. Amerika''da 6 yıl yaşayan Necati Şaşmaz, ''Green Card'' aldı. Askerliğini 1999 Marmara depreminden sonra bedelli olarak Kütahya''da sadece 28 gün yaptı. 2001 tatili için geldiği Türkiye''den Amerika''ya dönemedi. Çünkü 11 Eylül saldırıları oldu. Bir süre Ukrayna''ya giden Necati Şaşmaz, daha sonra yine Türkiye''ye döndü ve ağabeyi Raci Şaşmaz sayesinde Kurtlar Vadisi''nin ilk yönetmeni Osman Sınav''la tanıştı. Daha sonra da dizideki Polat Alemdar rolünü oynamaya başladı."

Paranın kaynağı araştırıldı

Doğan Grubu, deyim yerindeyse ''kağıt mendil'' gibi kullandıkları Kurtlar Vadisi ekibinin ''Kurtlar Vadisi Irak'' filmi için harcanan 10 milyon doları nereden bulduklarını sordu. Filmi çeken Pana Film şirketini öne çıkaran Hürriyet gazetesi, bu iş için tam sayfa ek hazırladı. Pana Film şirketinin yetkililerini tek tek ele alan gazete, daha birkaç gün öncesine kadar öve öve bitiremedikleri isimleri yerden yere vurdular.

Ne dediysek o!..

Sanal kahraman Polat Alemdar''ın senaryo icabı Türk askerinin başına çuval geçirilmesinin intikamını alarak, Türk milletinin ABD''ye karşı olan öfkesinin kırılmak istendiğini daha film vizyona girmeden yazmıştık. O zaman, başta Hürriyet gazetesi olmak üzere tüm Doğan Grubu, bunu yalanlama yarışına girmişti.

ABD parmağı var!

Amerika kendini sevdirme operasyonu çerçevesinde özellikle ABD karşıtlığının yükseldiği bölge ülkelerinde bir dizi psikolojik operasyona girişmişti.YENİÇAĞ, ''Çakallar Vadisi!'' manşetiyle verdiği haberde ''Çuval Vakası''nı unutturmak için psikolojik harekat başlatan Amerika, rövanş senaryolarını dizi yaptı'' diyerek, ABD oyununu gözler önüne sermişti.

Önce beni Ankara''dan bir yetkili aradı. ''Bu haberleri Türk-Amerikan ilişkilerini bozmaya yönelik bulduklarını'' söyledi. Arkasından MHP''ye yakın bir gazetenin manşetinde bunun tam tersi bir senaryo üretildi.
    Güya Hürriyet, Türkiye''nin Amerika ile bozuk olan ilişkilerini düzeltmeye çalışıyordu. Bunun için ''Kurtlar Vadisi''nin senaryosu bile değiştirilmişti.
    Daha bu bitmeden bu defa üçüncü senaryo geldi.
    Hürriyet bunu, ''Kurtlar Vadisi'' dizisinin reytingini artırmak için yapıyordu.
    Komplo hastalığı budur.
    Eğer bunu sırf kötülük olsun diye yapmıyorsanız, hastalığın arazları şudur.
    Önce kendinizi bir şeye inandırırsınız. Sonra etrafınızda gördüğünüz her şeyi, söylenen her sözü, okuduğunuz her haberi bu virütük gözlükten görürsünüz.
    Dün yazı işlerinde gazeteyi hazırlarken artık bu zırvalara verilecek tek cevabın dalga geçmek olduğuna karar verdik.
    Onun için de şöyle bir espri yaptık:
    Bundan böyle attığımız her manşetin altına, ''Bu haberle ilgili şu komplo teorileri üretilebilir'' diye bir bölüm koyalım dedik. Böylece bu saçma sapan teorileri üretenlere de kolaylık olur.
    Ertuğrul ÖZKÖK- 28 Aralık 2005-HÜRRİYET

Kurtlar Vadisi Doğan Grubu!

Bekir HAZAR-YENİŞAFAK
    Geçtiğimiz hafta, "Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle Show''a transfer oluyor" diye yazdım. Kanal D ile Show Tv arasında Kurtlar savaşı başlamış ve iki kanal birbirine girmişti. Show yöneticilerinin "Dizi bize daha yakın" sözlerine bu sütunlarda yer verince kıyamet koptu. Savaş büyüyor perde arkasında.
    Nitekim Kanal D''nin kardeş yayın organı, Doğan grubunun amiral gemisi Hürriyet Gazetesi dün, Pazar ilavesinde tam sayfasını dizinin yapımcı şirketi PANA Film''e ayırdı... Başlığı çok masumdu, tamamen bir şirket tanıtımı gibi... Ancak satır aralarında ilginç mevzular vardı. Şirketin ortakları, bağlantıları, babalar, dedeler, şirket ortaklarının nerelerde toplanıp, çiğ köfte partileri yaptıklarına kadar... Yazıyı okudukça sanki bu şirket de Kurtlar Vadisi hissine kapıldım. Ancak hiç öyle bir şey demiyorlar.. Ama kim nerede, ne yapıyor, dakika dakika alıyorsunuz bilgileri...

Bu, çok dikkatli yazılmış stratejik bir haber miydi ?... Malum Kurtlar Vadisi, Show Tv''de yayınlanırken Hürriyet Gazetesi yine kılıcı çekmiş, dizinin tarikat bağlantıları iddialarına kadar gidip hücuma geçmişti. Kanal D''ye transfer olduktan sonra, bu defa manşetlerde tarikatçı dedikleri Polat Alemdar''ın, Sharon Stone ile öpüşürken poz verdiği fotoğrafları altında, çizdiği modern çağdaş yüzü vardı hep... Övgüler, alkışlar... Hatta Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni bile o öpüşme sahnelerinin çekildiği Amerikalara gidip, Sharonlu günleri yazmıştı...
    Yeni yayın döneminde dizinin tekrar Show''a geçme ihtimali yüksek... Şimdilik Pazar ilavesinin iç sayfalarında kaybolan ilginç bir tam sayfa haber vardı dizi yapımcısı şirket ile alakalı... Sanki aba altından sopa gösteriliyor gibi hisssettim okudukça.
    Ama kesinlikle öyle değildir bana göre... Çünkü ben hislerimde hep yanılırım...
    Bir ilginç nokta da gişe rekorları kıran ve Amerikan düşmanlığını körüklediği için eleştirilen Kurtlar Vadisi Irak''ın sponsorlarının; bugüne kadar Amerika''yla bir sorunu olduğunu duymadığımız Kanal D ve Hürriyet olması! Bu durumun da altını çizelim ama şimdilik konumuz bu değil.

haber7

• quote:

Bir kere karalamak amaçlı demen yanlış.Çünkü karalamak değil.Bunlar doğrular.Yanlış değil eksik anlamışsın.Ben şaşmazın(veya ekipten birinin) artık kaprislerimi veya başka bir şeymi(veya ayrılan oyuncuların kaprislerimi ki bu olduğunu sanmıyorum) yüzünden diziyi mahvetmiş olmalarından bahsediyorum.Bunu bugünlerde anladım bu konu başlığında söyledim.Necati şaşmazı 1 hafta öncesine kadar seviyordum ama bunları görünce artık sevmiyorum.Düşününce hepsini birleştiriyorum.Az takılmadım k.v. forumlarında(bunu bilmişlik taslamak için değil bir şeyi anlatmak için söylüyorum).Selçuk yöntem(aslanbaba)nın öldüğünde dizi bitiyor.Yani o görüntüde kalarak bitiyor dizi.Bir sonraki bölümde yine aynı sahne devam ediyor ve ölü olan adamın selçuk yöntem olmadığı görülüyor.Yaaa selçuk yöntem çok şerefsiz biriymiş bir bölüm daha kalmıyor dizide(bölüm bile değil 10 saniye) ya da Film ekibi öyle bir şey yapmış ki bir bölüm bile kalmıyor.Ben bunu dile getirmek istedim.

Haaaa k.v. yayınlansın izlerim.İzlemem değil.Ama eski hayranlığımla değil.
    Bide özel hayat konusunda Türkleri Ermeni soykırımcısı olarak gördüğünü söyleyen hollywood yıldızı veya amerikanın ıraka girmesiyle şahlanıp ben olsam bende giderim ıraka diyen slyvester stalonı ve bruce willesin filmlerini izlerkende şaşmaza karşı hissettiklerimi hissediyorum.

quote:

quote:

Söylediklerin doğru diye yazmıştım zaten ama karalamak yanlış kelime olmuş pardon..

Neyse herkesin kendi tercihi.. Ben diziyi yine aynı zevkle izlerim eğer aynı zevki alamazsam da Necati Şaşmaz ın özel hayatıyla ilgisi olmaz.Açıkçası kamera arkası beni ilgilendirmiyor.

@CürekliBatur , gerçekten ilginç söyleyecek birşey bulamıyorum..

• Bak yaw sevgili beckhir yine anlamamışsın veya ben anlatamamışım.Demek istediğim ; Eğer şaşmaz(veya ekibi) böyle kaprisli olmasaydı dizi daha güzel olurdu.Nasıl mı?Osman sınav gitmezdi,Selçuk yöntem ölmezdi,çakır daha geç ölürdü,Zafer Ergin de ölmeyebilirdi.Bunlar tahminimce pana film ve şaşmazdan dolayı.Yok öyle değilde başka bir nedendense yazdıklarımı unut.Dizi devam eder yine izlerim.Hatta bitmesini istemiyenlerdenim ben.

Sevgili cüreklibatur ; Sanırım show tv ve kanal d nin eski K.V. savaşını biliyorsun.Dizi show tv de iken kanal D diziyi istemiş.Fakat alamamış ve arkasından."biz çocukları mafyaya özendiren dizi yapmayız diye bas bas bağırmışlardı" fakat 2 sene sonra diziyi transfer etmişlerdi ve diziyi öve öve bitirememişlerdi.Green kart olayı değilde çek elini olayı çok terbiyesizce.

Bu arad dizi çekilirse acaba bölümler neyle ilgili olacak.Yapımcısı(adını bilmiyorumda gözlüklü bir adam)ilk sezonda sokaktaki mafyayı anlatıp daha sonra en üsttekilere geçtik demişti.Umarım tekrar yayınlanırsa tekrar sokaktakini anlatır daha güzel oluyoordu.

• quote:

Bak yaw sevgili beckhir yine anlamamışsın veya ben anlatamamışım.Demek istediğim ; Eğer şaşmaz(veya ekibi) böyle kaprisli olmasaydı dizi daha güzel olurdu.Nasıl mı?Osman sınav gitmezdi,Selçuk yöntem ölmezdi,çakır daha geç ölürdü,Zafer Ergin de ölmeyebilirdi.Bunlar tahminimce pana film ve şaşmazdan dolayı.Yok öyle değilde başka bir nedendense yazdıklarımı unut.Dizi devam eder yine izlerim.Hatta bitmesini istemiyenlerdenim ben.

Tamam anladım .
    Şimdi sana katılıyorum..
    Aslında dizi yine efsane oldu ama çok daha iyi olabilirdi..
    Onların kaprisleri yüzünden en iyi karakterlerden mahrum kaldık.

Ben seni , diziyi ve diziyi izleyenleri yerden yere vurmak için bahane arayanlardan sanmıştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.