Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Dizi Olarak Devam Ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yalan söyleyeyim diziyi izlemeden önce.Yok izlemem dandik dizi vs vs vs diye aşırı olmayan eleştirilerim oldu.Kimse kalkıp bana polat alemdar develet görevlisi demedi.Bende bilmeden eleştirdim diziyi.Hep mafya dizisi sandım.Bi gece teyzemin oplu zorladı beni.İzle izle diye.O gece 5 ertesi gecve 14 bölüm izledim.1-2 ay içinde tüm diziyi izledim.Bilmeden atıp tutanlar var.Yok çekimler kötüymüş yok mafya yok bilmem ne.
    Zaten dizilerin hepsinde şiddet var.Bilip bilmeden konuşuyorlar işte.
    Hatta terbiyesizlik yapıp K.V. izleyenlere kişiliksiz cahil diyenler var.Neyse uzatmaya gerek yok yeni bölümleri bekliyoruz.....
  • walla önceden izlemiyodum hiç.. herkes izliyodu falan filan.. dedim show tv de tekrarını izleyeyim harbiden bagımlılık yaptı çok güzelmiş.. ama etkilenmemek lazım. Dizi başlasın ama aşırıya kaçmasın milletin eglencesi cünkü..
  • Ben diziyi çok seviyorum ama artık tadında bırakmaları gerekir diye düşünüyorum.

Hem Polat kimi çökertecek bu sefer?Ortada konsey-monsey kalmadı.

Tekrar yüzünü değiştirip PKK'yı mı çökertecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Puhahahaha polat amerikalı çıktı.Çİfte vatandaşlığı varmış.Puhahahah.Ben diziyi seviyordum.Çakırlı bölümleri daha çok seviyordum.
    Ama bu filmin almanya galasına giderken necati şaşmazın yanına biri gelip fotoğraf çektirmek istediğini elini omzuna attığını ve şaşmazın "çek elini" diye hitap ettiğini görünce 3 kuruşluk adam olmadığını anladım.Neden mi?Dizi ilk başladığı günlerde osman sınav , özgü namal ve necati şaşmaz tv'ye çıkıp seyirci çekmek ve diziyi tanıtmak için nr kadarda masum duruyordu.Parayı bulunca demekki insanlar değişiyormuş.Dizide o kadar adam öldüren mafya babası(devlet görevlisi) daha insancıldı.Neyse demekki dizinini ortasında boşuna bırakmamış osman sınav-selçuk yöntem ve oktay kaynarca bu diziyi.
    Adam ünlü oldu diye kral sandı kendisini.

Aynen katılıyorum...Kim ki o öyle havalara giriyor

+dizi devam etmemeli bence...İyice uzatılan dizilerin ne hale geldiği malum

• henuz turkiye'de bir diziyi yillarca goturebilecek kapasitede ekip yok. yillar gectikce sacmalasiyor, sulaniyor butun diziler. en guzeli bir yerde bitirmek. hirtlar vadisini sevmem ama yapilmasi gereken budur. yoksa polat alemdar'imiz bu odunlukla birkac sene daha nasil goturur diziyi
  • ben şu mantıgı anlamıyorum . Bı filmi izleyen Türk milletinin nasıl olurda ABDye karşı olan öfkesi kırılır anlamıyorum. kafam bi türlü basmıyoru buna !!!!!! filmden sonra daha fazla nefret ettim ben amerikadanda neoconlardanda israil oğullarındanda... neyse...akşam akşam.....
  • YA OLURMU ÖLE ŞEY ADAMLAR ZİRVEDE BIRAKMIŞLARDI İŞTE İLLE TÜRK OLDUKLARII GÖSTERECEKLER SUYUNU ÇIKARTANA BIKTIRANA KADAR İZLETECEKLER

ÖRNEK BİZİMKİLER FELAN FİLAN...
  • yakışırr
  • konu hakkında bir gelişme varmı? devam edicekmiymiş.
  • etsin ya...tam da hatirlattilar tum bolumleri
    guzel olur
  • tamam dizi güzel.izliyorumda..seviyorumda, ama bence o rolde necati şaşmazdan daha kaliteli biri oynuyabilirdi..ne tip var ne başka bişi....neyine onun oyunculuk..ayrıca denildiği gibi iyice havaya girdi kendini bişi sanıyor.Onuda geçtim cidden cocuklar cok etkıleniyor diziden, nerde bi cocuk görsem büyünce mafya olacam diyor!.Bencede daha fazla uzatıp suyunu cıkarmasınlar..hangi dizi olursa olsun 100 bölumden sonra bozuldu.Şimdiye kadar uzayıp da tadı bozulmayan tek dizi süper babaydı..tabı onu da osman sınavın çektiğini unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearl_86 -- 4 Mart 2006; 6:51:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearl_86

tamam dizi güzel.izliyorumda..seviyorumda, ama bence o rolde necati şaşmazdan daha kaliteli biri oynuyabilirdi..ne tip var ne başka bişi....neyine onun oyunculuk..ayrıca denildiği gibi iyice havaya girdi kendini bişi sanıyor.Onuda geçtim cidden cocuklar cok etkıleniyor diziden, nerde bi cocuk görsem büyünce mafya olacam diyor!.Bencede daha fazla uzatıp suyunu cıkarmasınlar..hangi dizi olursa olsun 100 bölumden sonra bozuldu.Şimdiye kadar uzayıp da tadı bozulmayan tek dizi süper babaydı..tabı onu da osman sınavın çektiğini unutmamak lazım

+ bir milyon
  • bundan 2 hafta once Haberturkte yayınlanan FULL EKRAN adlı programın sunucu devamı cekılecegını ve su anda gorusme halınde olduklarıne aynı zamandada buyuk ıhtımal show tv de olacagını soylemıstı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.