Şimdi Ara

Kurt hakkında soru.ACİLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dünden beri uğraşıp trade yapıp bu akşam yani şimdiye kadar 920 k yaptım çok az kaldı size sorularım var.

1-Köpeğin atağını durdursam diğer yaratıklar durup dururken vururmu(earth ghost...)
    2-Diyelim köpek öldü hemen kaldırmak mı gerekiyor o 50 k lık şeyden yanımızda yoksa başka zaman kaldırabiliyormuyuz.
    3-Sizin bana kurt hakkında önerileriniz nelerdir?

• 1- ewt sadece kopek senle beraber atak yapmaz moblar saldırır.
    2-hyr istediğin zaman kaldırabilirsin.
    3-bence kurt almadan önce pazar gez.npcden 1 m e 1 lvl kurt alacağına cok daha ucuza kendi lvlında ya da yakın lvllarda kurt alabilirsin.
  • 1-evet
    2-50klık pot ölür ölmez kullanılması zorunlu değil town atınca da canlandırabilirsin
    3-kurt alma niye diye sorarsan kasmana kesinlikle yardımcı değil yüksek lvllerde de hava amaçlı kullanılıor
  • 1-eger kurdun yaratıga senden cok damage verıosa canavar kurduna daha fazla vurur yada sen onun saldırma ayarını kaparsan kurduna genelde vurmazlar ama canavar ne zaman ona yakın olursa ona vurur
    2-kurudun oldugu an kaldırtmak ve grass of lıfe ı(50k lık sey) yanında tasımak zorunda deılsın
    3-derımkı o kadarda gereklı bırsey deıl ama kasarken ısıne (ozellıkle gıantlarda) yarıo gercı ıntcıysen bır lıght nukesıyle onun vurdugu atagın 7-8 katını vuruyosun ama olsun once bıraz para bırıktır oyle kurt albıde alcaksana sana tavsıyem 30 lvl olduktan sonra al ama 1 lvl kurt deıl baskalarından(kendı lvl ında) al boyle daha avantajlı
  • arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar ama bence kurt alma cok masraflı ve para harcatacak bi iş vede kendi lwl ine yetişmesi için spfarm yapmalısın...
  • bence gayet güzel kurt işi..
    masrafı yok olayı yok.. gidiyorum canavara dalıyorum benim 2 vruşumun etksiin yapıyo kesene kadar.. manadan az harcıyorum hp pot az oluyo. onun bi olayı yok zaten..
    daha lvl 16 belki masrafı ilerki zamanlardadır ama giantlarda fln acayip yararını görüyorum..
  • Arkadaşlar kurtu 0 dan aldım ben 22 lvlim kurtu 15 lvl yaptım .Yorum yapa herkeze teşekkür ediyorum.
  • en iyisi kurt alma
  • kurt alma komşu al
  • Bi de şöyle bir durum var

EĞer sp farmdfa isen kurt çok iyi kasılıyor..

Genelde kendi lvlında ve seni %99.99 da beklmiş oluyor.

Böylelikle lvl atlayana kadar başka bir kurtun varsa onu kasabilirsin,ilerde paraya ihtiyacın olduğunda da satarsın
  • sakın atcıdan 1 lvl kurt almayın ben geçenlerde 23 lvl kurtu 700k ya buldum verceniz 1m ye yazık günay
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_han_

kurt alma komşu al

Bu Arkadaşımızı tebrik ederim nasıl bole bi espiri yeteneğidir anlamadım gülmekten yerlerdeyim şuanda gelecekte süper bi komediğen olabilirsin bole dvm et
  • kurda sakın isim koyma isimli kurt da alma ismi değişmez ve satamazsın
  • bende kurt almayı düşünüyom (ama 785k daha biriktirmem lasım) bu kurt ölmemesi için napıyoz bide ölünce kalkması için bi şey var o çok pahalı başka bi kaldırma yolu varmı reslesek mesela
  • bencede pazraları gez ben 2.5 mılyona lvl 36 ısımsız kopek aldım sımdı lvl 39 da 40 olunca satacam onu 5mılyona yada daha ucuza cunku 2.5mılyona lvl 43 luk kopek buldum :)))) pazarları gez bulursun ucuza
  • Bende lvl 35 falan kurt buldum ucuza falan ama benim lvlim 22 şimdi almadıktan sonra ne anlamı var bu arada köpek 20 lvl oldu.Ve satmayıda düşünmüyorum şimdilik ismi yok ama koyacam no name olmasın ya :D

Lütfen daha almasaydın pahalı falan demeyin aldım bitti gitti işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 20 Mayıs 2007; 14:20:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Bende lvl 35 falan kurt buldum ucuza falan ama benim lvlim 22 şimdi almadıktan sonra ne anlamı var bu arada köpek 20 lvl oldu.Ve satmayıda düşünmüyorum şimdilik ismi yok ama koyacam no name olmasın ya :D

Lütfen daha almasaydın pahalı falan demeyin aldım bitti gitti işte.

lvl 22 de 920k lık kervan mı çektin ??
    ben bi kere denedim gerçekten zor iş..
    bu arada ii yapmışsın hayırlı olsun köpeğin..
    satma kas ben isimde koydum kasıyorum mis gibi..
    benle birlikte saldırıyo öyle..
  • Evet 2 günde (daha kısada olurduda acemiydim yattım) 1 m yaptım çok rahat 22 lvlde
  • Ya kurt lafını duya duya kal geldi artık siz hala öğrenemediniz şu aleti kullanmaı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IpeeOnTickLe -- 20 Mayıs 2007; 14:53:16 >
  • 1- ewt
    2-istediğin zmn kaldırabilirsin
    3- köpeğe werceyin paraya git sos silah al yok köpeğin mana sı hpg si fln kasması çok zor iş boş bişey bence köpek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.