Şimdi Ara

kursa gitmekmi iyi evde calismakmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bunun hakkimda tecrubelerinizi paylasabilirmisiz egtim seti alip ewdemi baksam yoksa kursami gits okadar kurs gezdim hepsi isin ticaretinde bisey ogretim diyen yok icime sinmedi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişiye, ayırabileceği zamana filan göre değişir. Ama ben sadece şu kadarını söyleyeyim: Ben buraya ilk yazmaya başladığım zaman pek fazla bir şey bilmiyordum ama evde sabırlı şekilde ve çok zaman ayırıp çalışarak epey şey öğrendim. Sadece listening biraz zayıf şu an.

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

Kişiye, ayırabileceği zamana filan göre değişir. Ama ben sadece şu kadarını söyleyeyim: Ben buraya ilk yazmaya başladığım zaman pek fazla bir şey bilmiyordum ama evde sabırlı şekilde ve çok zaman ayırıp çalışarak epey şey öğrendim. Sadece listening biraz zayıf şu an.

hocama katılıyorum ingilizceyi gerek kurs olsun gerek evde zaten öğrenemememizin tek sebebi çalışmamak bunu yaşam biçimi haline getirip her gün düzenli olarak bir kaç saat ayırabildikten sonra bence ingilizce öğrenilir param ve imkanım var diyorsan kursada gidebilirsin o sana kalmış ama ingilizce kursta öğrenilir diyen bence yanılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki önerebileceğiniz bir eğtim seti varmı en garantisi hem kurs hem evde bakmak heralde kursların kur bası 300 lira bişey diil aslında

sosyal olmak, kanlı canlı insanlarla çalışmak set çalışmaktan daha iyi, kursun hocaları türk olmaması lazım ama.

Ama benim gibi yoğun bir iş temposu içinde isen online kursları tavsiye ederim. Karşında gene canlı insanlar var, ödevlerin kontrol ediliyor, günlük canlı ders alıyorsun, sitedeki çalışmala araçlarını kullanıyorsun vs. Denemesi 1 euro tavsiye ederim ( englishtown.com )

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.