Şimdi Ara

Kurbana inanılmaz işkence!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde kurban bayramı dolayısıyla kesilmek üzereyken kaçan danayı yakalamak için tüm mahalleli seferber oldu, ortaya inanılmaz görüntüler çıktı

Domates ve bamya tarlasına giren danayı yakalamak için her türlü yolu deneyen mahalleli, danayı önce tüfekle vurarak yaraladı, daha sonra getirilen kepçe ile üzerine bastırılarak ezdi. Tekmelenen yaralı dana, halatlarla boynundan, ayaklarından ve gövdesinden defalarca bağlanan dana, acı içerisinde kıvranırken, mahalle ise keyfinden gayet memnundu.

Dananın yakalanması esnasındaki alnından vuralım sözleri ise kurbana gereken değeri vermediğimizin bir göstergesiydi. Yaklaşık 20 mahalle sakini 1 saat süren kovalamacanın ardından azgın danayı yakaladı ve kepçeye bağlayarak keserken, kaydedilen görüntüler ise bir çok kesim tarafından tepki çekti

Kurbana inanılmaz işkence!

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıradan bir kurban bayramı

• Cahil, 60 IQ'lardan nefret ediyorum elime satır verseniz kafalarını keseceğim tiplere bak ya sanki canlı değil odun.
  • Tamam böyle kurban kesilmez. O şekil kurban olmaz zaten ama bu Aydın Doğan medyasının özellikle bunları seçip "dan dan dan" diye millete afişe etmesinin altında çok farklı nedenler olduğunu düşünüyorum.
    Bu adamlara İslam, İbadet vs. dediğin zaman uyuz oluyorlar. Burda da güya kurban bayramını vahşetmiş gibi göstermeye çalışmışlar yine.
  • Bunlar olağan şeyler yapcak birşey yok işinizde gelmezse yurtdışına gidin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇıktımİncirAğacına

Bunlar olağan şeyler yapcak birşey yok işinizde gelmezse yurtdışına gidin

Sen git kardeş? Ben niye gidiyorum?
    Bu ülkenin resmi dini falan var da bizim mi haberimiz yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İse gitmek işkence
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu bunu geçtim kurşun eti bozar lan adabıyla yapın şunu
  • O hayvan kurban olmaz zaten.

• Bayram değil adeta katliam. Merak ediyorum acaba diğer İslam ülkelerinde de kesim sırasında benzer işkenceler yapılıyor mu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.