Şimdi Ara

Kurbağa göz TOYOTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabalar nasıldır.1,3 motor; 1,6 motor; birde VVTİ 1,4 ler var.Tam karar veremedik, ama bu araba hakkında fazla bilgimiz yok.Kimisi diyor "Bu kasa tutmadı abi,başkasına bak" kimisi diyor ^"kaliteli araç" lütfen arabayı bilen ve artı eksileri ile objektif yorum yapan arkadaşlar yorum yapsın. Arabayı bilmeyip sadece marka yorumu ile yanlış seçim yaparak rezil olmak istemiyorum. Malum malı kullanıcısına soracaksın. Şimdiden yorum yapacak bilgi sahibi arkadaşlara teşekkür ederim.Not: 4- 5 güne kadar karar vermek durumundayız

• konfor aramayın, sorunsuz bir ulaşım aracı.
  • corollanın gelmiş geçmiş en az tutulan modeli sanırım bu kasadır. tasarım faciası.. ama corolla alır binerim dersen kim ne derki
  • kurbağa gözlüler değilde ondan sonra çıkan 2000-2001 model kedi gözlüler var ( bu arada kurbağa kedi gidioz bakalım) dediğin kasanın makyajlı hali onlar daha güzel vvt-i mantık olarak çok ii bi sisteme benziyo fakat pratikte çok da parlak değil aynı vw nin FSI ı gibi.
    bende almayı düşünmüştüm fakat 2.eli zor bulunuyor 2001 modelini 1.5 sene falan oldu vvt-i 110 beygir bi kaç yerinde boya olan arabaya 19.000 ytl dedi vazgeçtik
    98 kasa corollalar kadar tutulmayan bir araba olmasına rağmen benim hoşuma gidiyo o arabalar ama tabii son kasa corollayı ucuza bulursan tabii ki onu al derim unutmadan dediğin kurbağa gözlü corollaların sacı çok incedir top vursa yamultuyo benden söylemesi bi karşılaştır istersen

• ewt kurbağa gözlü değilde ondan sonra çıkanlar acayip modifiye ediliyorlar elimde 3 . 5 tane resmi var
  • yol tutuşunun olmadığını bir araç....1997 SW astra satıp 2000 modelini almıştı bir yakınım ve aldığı ilk gün iraja opel ile girdiği aynı süratle girmişti ve sonuç olarak aracın sol tarafı yoktu tekerden komple kopmuş bir araç olarak aklımızda kaldı kısacası yoldan çıkmış ev sağa patlamıştı...

durum nedir şeklinde direksiyona geçtiğimde aşırı tepkisiz direksiyon ve çok yumuşak süspansiyonlar ile araç gerçekten leyla..!!!

Motoruna ve sorunsuzluğuna tabiki toz kondurmam..1.6 vvti modeli idi ve otomatik vitesti düzde birçok aracı geride bırakacak kadar seriydi...!!!

yol tutuş kaygısını bir kenara koyarak yanaşabilirsin

Kurbağa göz TOYOTA

• bunların makyajlıları gerçekten çok güzel.ve bence çok başarılı 1.3 ü bile inanılmaz performanslıdır
    sorunu problemi asla olmaz
    yol tutuş birazda sürücüye bağlıdır at sürücüsüne göre şahlanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİ GÖZ HASTALIĞI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BUnlar tasarım faciası...

Eniştemin bi önceki aracı Toyota Corollaydı, bu çıktı alacaktı bir gitti gördü dediği şu :"Toyota bozmuş"

Gitti Civic aldı... Sonra üstüne bi tane daha Civic aldı...

Araç gerçekten artısı olmayan eksisi ise çok olan bir araç...2 li yok , çok çirkin, konfor yok, iç mekan kalitesi yok, yol tutuş yok... Muadili Civic lere bakmanızı tavsiye ederim illa Japonsa...
    Tabii Focus ve Astra gibi alternatifleride es geçmeyin...
  • Bana kalırsada bir sonraki kasasına bak,tutmadı bu modeller
  • bence başka bir arabaya bak bana göre kaportası çok kalitesiz ayrıca hiç tutulmadı ama içinden geçiyorsa al hiç kimsenin görüşüne karışamam
  • kurbaağa gözler deyilde 2000 yılında makyajlanan sonraki kasası güzeldir sorunsuz masrafsız dertsiz tasasız araçlardır hele kliması varsa düşük yakarıylada yüzünü güldürür
  • bence bu araca biraz haksızlık etmişsiniz...
    bundan öncekini bunu ve sonrasını kısaca corollanın 4 kasasını test etme imkanım oldu...
    1.6 ları için konuşuyorum trafikte 1.6 rakipleri çok zor rastlanıyor...
    konforsuz falan değil bence aksine gayet güzel konforlu geniş araçlar...
    ama makyajlı kasasını almanı tavsiye ediyorum...nedeninide söyleyeyim ön farların gıcık durmasından dolayı
  • bende var hala kullanıyorum çok güzel bi araba , yol tutuşu hakkında söyledikleri doğru evet. Hızlı olarak bi viraja girdiğinizde kıç atması muhtemel ama tabi çok hızlı olmanız lazım ancak öyle.

BEn buna performans lastiği taktım yanlaması falan biraz geçti virajlarda daha seri ve rahat dönebilir oldum.ARabanın dilinden de anladığım için sınırlarını biliyorum.

Sevmediğim yönlerinden biri yol sesini içeri alması.

En sevdiğim yönü çok atak olası Klimasının motordan hiç performans kaybettirmeden çalışması ( torosları klima açık tırmandım ve hiç zorlanmadım)

Hızlanması ve ataklığı çok güzeldir çoğu araba ile kalkış yaptık denedik genede ben geçtim. ARaba sollarken sol şeride bi anda atlar ve arabayı rahatca sollarsın.

Ben bu arabayı seviyoru , konforu çok iyi olmasada bir öğrenci için çok iyi bi araba hemde baba yadigarı, sıfır almıştık 6 senelik

Bua rada direksiyonun dönüş açısı mükemmel. ben evein önüne geldiğime bir tur atar pat diye park yerine girerdim yani bir O çizerdim. ARkadaşın bravası var oda benim gibi yapmak istedi ama araba dönmedi

• tabiki arabanın sınırlarını bilmek gerek bildikten sonra hiç sorun yaşatmaz
  • bende bu arabadan var.ve 8 yıldır bizde.kısaca baya bilgim var.milletin dediği gibi yol tutuş kötü.bide yüksek süratlerde araba güven vermiyo.ama işçilik ve malzeme kalitesi kötü diyenler bence yanılıyor.bu arabayı biz 1998 de aldık.o dönemdeki arabalar ile kıyaslarsak bence kaliteli.öncelikle çok sağlam.sorunsuz.tek sorun sol cam otomatiği bozuldu.8 yılda tek yaptığı sorun.ayrıca şehir içinde gayet iyi bir araba.yani çok süratli ve sert kullanmazsan gayet konforlu.konforlu değil diyenleri anlamadım.dediğim gibi sürat yaparsan tedirgin ediyor buna dikkat etmek lazım.8 yıl olmasına rağmen içine binince 8 yıllık gibi asla durmuyo.bu kalitesiz diyenlere.geçen 2 ayrı 2000 model astra ya bindim gerçekten eskidiğini belli ediyordu.kısaca sorunsuz orta düzeyde konforlu az yakan bir arabadır.
  • 2001 corolla 1.6 sahibiyim....6 aydır kullanıyorum...ben çok memnunum....astra classic kullandım...sıfır...megane 1 kullandım...yok....toyotayı arıyorsunuz.....konforsuz diyenleri hiç anlamıyorum....sadece focus rakip olabilir corolla ya...hatta focus bi kaç adım önde...sorunsuz olacağına emin olsam(bi de az yaksa) focus alırdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

bende bu arabadan var.ve 8 yıldır bizde.kısaca baya bilgim var.milletin dediği gibi yol tutuş kötü.bide yüksek süratlerde araba güven vermiyo.ama işçilik ve malzeme kalitesi kötü diyenler bence yanılıyor.bu arabayı biz 1998 de aldık.o dönemdeki arabalar ile kıyaslarsak bence kaliteli.öncelikle çok sağlam.sorunsuz.tek sorun sol cam otomatiği bozuldu.8 yılda tek yaptığı sorun.ayrıca şehir içinde gayet iyi bir araba.yani çok süratli ve sert kullanmazsan gayet konforlu.konforlu değil diyenleri anlamadım.dediğim gibi sürat yaparsan tedirgin ediyor buna dikkat etmek lazım.8 yıl olmasına rağmen içine binince 8 yıllık gibi asla durmuyo.bu kalitesiz diyenlere.geçen 2 ayrı 2000 model astra ya bindim gerçekten eskidiğini belli ediyordu.kısaca sorunsuz orta düzeyde konforlu az yakan bir arabadır.

evet konfor kişiden kişye göre değişir, banada konforlu ve rahat bi araba olarak görnüyor corollam. Hele amortisörlerinin yumuşaklığından bazen şikayet etsemde çok konforlu bi araba.

Pejo 207 kullandım inanırmısnız resmen araba odun yaa bi çukura giriyon dan dun sesler geliyor çok sert amörtisleri var.

Bizde 99 yılının nisanında almıştık. o günden bu yana hiç bir sorun çıkartmadı. SAdece türkiye yolları yüzünden sağ cam düştü. Ve sağ kapı otamatiği bozuldu kapı otamatiğini hala yaptıramadım 300 milyon istiyorlar

İşçiliğini beğeniyorum torpito sütü ile falan tamizlendimi araba mis gibi oluyor arabaya binenler bayılıyo vallaha 6 senelik gibi değil hiç diyorlar.

Tek sorunum ne biliyormusunuz gece yolculuğu yaptığım için(okul sezonuda açıldı dedemlerden gece döneceğim artık gittiğim zaman günü birlik gidiyorum bazen.) GEce zifirt karanlık olan yollardan gidiyorum sis lambasına ihtiyaç duyuyorum bazen. Tapon sislabası takmak için hiç müsait değil.

Aslında beni projeleri var ama ilgilenen yok. Taponu deldirip yuvarlak küçük sis labalarından taktırmak istiyorum ama yok olmaz falan diyrolar uğraşmıyorlar

• ben orta düzeyde konforlu dedim çünkü yüksek süratte arabayı kullananı yoruyor.çünkü yüksek süratte araba pek stabil değil gibi.birde arka koltuklardaki diz mesafesi biraz daha fazla olabilirmiş.yeterli aslında ama uzun yolculuklarda insan biraz daha fazla olabilirmiş diyor.ama şehir içinde yani 100 km yi geçmeyince araba bence oldukça rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

ben orta düzeyde konforlu dedim çünkü yüksek süratte arabayı kullananı yoruyor.çünkü yüksek süratte araba pek stabil değil gibi.birde arka koltuklardaki diz mesafesi biraz daha fazla olabilirmiş.yeterli aslında ama uzun yolculuklarda insan biraz daha fazla olabilirmiş diyor.ama şehir içinde yani 100 km yi geçmeyince araba bence oldukça rahat.

vallaha eskişhirden bursaya gittim, arkası baya ağırdı arabanın , bide perform. lasitkleri var çok rahat 120 yaptım. Ara sıra 130 - 140 yaptığım bile oldu. Arabanın arkası ağır olunca daha iyi hız yapılabiliyor.

Genelde de 120 km ile falan gideri ben çift yolda. 5. vites 3000 devirde de çok rahat 110 km yapıyorum

• Evet süspansiyon yumuşak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.