Şimdi Ara

Kurallara uymayan bir aracı, polise ihbar ettiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
12.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene Afyon civarında defalarca hatalı sollama yapıp trafiği birbirine katan bir aracı 154 arayıp ihbar edecektik ama ne olduğu yerine bizim aracın marka model ve plakasını sormaya başladıklarında eşim telefonu kapatıverdi.
    Bir arkadaşım da daha önce benzer bir olay yaşamış ve kendisini diğer araçla beraber durdurup yüzleştirmişler ve çocuğu bir güzel tehdit etmişlerdi.
    Ben de geçenlerde bir gece yolculuğunda arka lambaları hiç yanmayan koca bir tırı ihbar ettim ve 10-15 km sonra kent merkezi girişinde durduklarını gördüm,şaşırdım ve de sevindim tabi..

• kurallara uymayanları defalarca 155'e bildirdim. birkaç kere benim numaramı ve ismimi sordular. çoğunda soru falan sormadılar. işlem yaptılar mı bilmiyorum ama kendimi rahat hissettim her defasında. küfür etmek yerine telefon etmek daha kolay bence. haksız mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex1983Pax

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    birkere sol şeriti kapamış haddini asıp hızlı giden tırı şikayet etmiştim
    ama ceza yazdılarmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex1983Pax

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bizim ev bi şehir dışında ve genellikle gece yarısından sonra bulvarda otolar yarış yapıyor ve bir çok kez şikayet ettim.hatta balkondan polisin gelmesini bile bekledim geldide işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bizim ev bi şehir dışında ve genellikle gece yarısından sonra bulvarda otolar yarış yapıyor ve bir çok kez şikayet ettim.hatta balkondan polisin gelmesini bile bekledim geldide işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    bilecik bozüyük arasında yol zaten dar sürekli sollama yapmaya çalışan bir kamyon yüzünden kocaman kuyruk oluşmuştu adam bi türlü sağa çekip kimseye yol vemiyor 50yle giden diğer kamyonları kendisi 70 giderek sollamaya çalışıyordu arkada bir sürü kuyruk oluştu dayanamadım çıktım sollamaya adam yolu ortalayıp yol vermedi sanki babasının yolu bende 154 arayıp ihbar ettim bozuyuk giriişinde çevirmede durdurdular adamı ama naptılar bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 67m6144

bilecik bozüyük arasında yol zaten dar sürekli sollama yapmaya çalışan bir kamyon yüzünden kocaman kuyruk oluşmuştu adam bi türlü sağa çekip kimseye yol vemiyor 50yle giden diğer kamyonları kendisi 70 giderek sollamaya çalışıyordu arkada bir sürü kuyruk oluştu dayanamadım çıktım sollamaya adam yolu ortalayıp yol vermedi sanki babasının yolu bende 154 arayıp ihbar ettim bozuyuk giriişinde çevirmede durdurdular adamı ama naptılar bilmiyorum

Alıntıları Göster
    okulun gezi otobüsünü sikayet etmistim cünkü adam 150 km süratle gidiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

otobüsle nasıl 150 yapıyor yaa !!!! yokuş aşağı felan mı gidiyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: murtilaf

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Alıntıları Göster
    BUGÜNE KADAR YAPMADIM AMA BUNDAN SONRA CİDDİ CİDDİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KİMSE CANINI SOKAKTA BULMADI.

• quote:

Orijinalden alıntı: giza

BUGÜNE KADAR YAPMADIM AMA BUNDAN SONRA CİDDİ CİDDİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KİMSE CANINI SOKAKTA BULMADI.

Alıntıları Göster
    şikayet ettiğiniz aracın arkasından takip etmenizi istiyorlar, ilerde de çevirince o araçlar birlikte duracaksınız ve adamdan şikayetçi olacaksınız , mahkemeler falan filan. artı kaba kuvvet , her türlü pislik...

hiç uğraşmaya değmez. Cezasını kendiniz kesebiliyorsanız ne ala, yoksa boşuna uğraşmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

şikayet ettiğiniz aracın arkasından takip etmenizi istiyorlar, ilerde de çevirince o araçlar birlikte duracaksınız ve adamdan şikayetçi olacaksınız , mahkemeler falan filan. artı kaba kuvvet , her türlü pislik...

hiç uğraşmaya değmez. Cezasını kendiniz kesebiliyorsanız ne ala, yoksa boşuna uğraşmayın bence.

Alıntıları Göster
    Polise ihbar etmenin bir alternatifi var; Eğer ticari bir araç ise direkt firmayı arayıp bildirmek...
    Bugüne kadar manyakça hız yapan bir çok yolcu otobüsünü, kamyonu, kamyoneti firmalarına ihbar ettim. Bir kaç kilometre sonra kuzu kuzu gitmeye başladıklarına şahit olmak çok eğlenceliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem Arıkantürk

Polise ihbar etmenin bir alternatifi var; Eğer ticari bir araç ise direkt firmayı arayıp bildirmek...
    Bugüne kadar manyakça hız yapan bir çok yolcu otobüsünü, kamyonu, kamyoneti firmalarına ihbar ettim. Bir kaç kilometre sonra kuzu kuzu gitmeye başladıklarına şahit olmak çok eğlenceliydi.

Alıntıları Göster
    7-8 defa ettim. Hiçbirinde de ne adımı, ne arabamın plakasını vs. hiç bi şey sormadılar bana. Ama ne yaptılar bilmiyorum. Hatta son bir kaçında hem jandarmayı, hem de polisi aradım.. İkisinden bir en azından durdurur diye.. İkisi de durdurursa bence daha iyi olur tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibryldz

7-8 defa ettim. Hiçbirinde de ne adımı, ne arabamın plakasını vs. hiç bi şey sormadılar bana. Ama ne yaptılar bilmiyorum. Hatta son bir kaçında hem jandarmayı, hem de polisi aradım.. İkisinden bir en azından durdurur diye.. İkisi de durdurursa bence daha iyi olur tabi...

Alıntıları Göster
    kurallara uymayan değil de bizim evin orlarda ya da çevremde böyle insanları rahatsız edecek tipte hareket yapanlar olursa polisi öyle arıyorum.mahallede cafe ve kahve var;sağolsunlar gece 2-3'e kadar açık oluyorlar;bi dünya berduş adam gece başlıyorlar arabaları bağırtmaya,son ses müzik açma vs.
    pazar günü gece yine birisi böyle hareketler yapıyordu;155'i aradım;sağolsunlar yaklaşık 8-9 dk.sonra ortam rahata kavuştu.
    böyle birşey olunca küfür etmeyin;polisi arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 21 Ağustos 2007; 20:49:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

kurallara uymayan değil de bizim evin orlarda ya da çevremde böyle insanları rahatsız edecek tipte hareket yapanlar olursa polisi öyle arıyorum.mahallede cafe ve kahve var;sağolsunlar gece 2-3'e kadar açık oluyorlar;bi dünya berduş adam gece başlıyorlar arabaları bağırtmaya,son ses müzik açma vs.
    pazar günü gece yine birisi böyle hareketler yapıyordu;155'i aradım;sağolsunlar yaklaşık 8-9 dk.sonra ortam rahata kavuştu.
    böyle birşey olunca küfür etmeyin;polisi arayın.

Alıntıları Göster
    evet emniyete bildirmek gerekli çevredeki olumsuzlukları, gürültüleri, kanunsuzlukları. hele hele trafiği ve insan hayatına mal olabilecek şeyleri.

ben de bir defasında bir tırı alo trafiğe bildirdim. stop, mutop arkada hiçbir lamba yanmıyordu.
    Bir de alkollü yürüyemiyen bir adamın aracına binip hareket ettiğini gördüm ve aracı 155'e bildirdim. Gerisi emniyetimizin işi. eminim ilgilenmişlerdir.

bazen adınız filan istenebiliyor ki, bence yanlış bir uygulama...

• quote:

Orijinalden alıntı: VEDAT_06

evet emniyete bildirmek gerekli çevredeki olumsuzlukları, gürültüleri, kanunsuzlukları. hele hele trafiği ve insan hayatına mal olabilecek şeyleri.

ben de bir defasında bir tırı alo trafiğe bildirdim. stop, mutop arkada hiçbir lamba yanmıyordu.
    Bir de alkollü yürüyemiyen bir adamın aracına binip hareket ettiğini gördüm ve aracı 155'e bildirdim. Gerisi emniyetimizin işi. eminim ilgilenmişlerdir.

bazen adınız filan istenebiliyor ki, bence yanlış bir uygulama...

Alıntıları Göster
    Geçen yaya idim, yanımdan hızla bir M5 geçti. Hızını alamadı, kırmızı ışıkta da durmadı. Ben de hemen karşıda duran polis aracının yanına gidip, "gördünüz mü kırmızı ışıkta geçti" dedim, O da, "gördüm, ayrıca buradan da tehlikeli geçti, not aldım" dedi. Ama ben pek not almış bir hal görmedim poliste.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Geçen yaya idim, yanımdan hızla bir M5 geçti. Hızını alamadı, kırmızı ışıkta da durmadı. Ben de hemen karşıda duran polis aracının yanına gidip, "gördünüz mü kırmızı ışıkta geçti" dedim, O da, "gördüm, ayrıca buradan da tehlikeli geçti, not aldım" dedi. Ama ben pek not almış bir hal görmedim poliste.

Alıntıları Göster
    ettim ama hiç bir sonuç çıktığına şahit olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

ettim ama hiç bir sonuç çıktığına şahit olmadım

Alıntıları Göster
    biz arkadaşlarla hep araba süreriz ve ehliyetimiz yok ve sitede araba sürmemizden hiç hoşlanmıyorlardı bizi polise ihbar ettiklerine dair bi istihbarat almıştık arkadaşlardan() daha sonra bir de biz deneyelim dedik çok ciddi bir ses tonuyla böyle böyle burada ehliyetsiz arbaa kullanıyorlar çabuk gelin çok tehlikeli işler yapıyorlar gibisinden şikayet ettik sonrada aşşağı inip bekledik 1 saat boyunca ne polis geldi ne bi şey..sonra anladımki hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: düş bombası

biz arkadaşlarla hep araba süreriz ve ehliyetimiz yok ve sitede araba sürmemizden hiç hoşlanmıyorlardı bizi polise ihbar ettiklerine dair bi istihbarat almıştık arkadaşlardan() daha sonra bir de biz deneyelim dedik çok ciddi bir ses tonuyla böyle böyle burada ehliyetsiz arbaa kullanıyorlar çabuk gelin çok tehlikeli işler yapıyorlar gibisinden şikayet ettik sonrada aşşağı inip bekledik 1 saat boyunca ne polis geldi ne bi şey..sonra anladımki hikaye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: düş bombası

Ehliyetsiz araç kullanman yanlış, üstelik site sakinlerini rahatsız etmeniz büyük kabalık bir de polise yanlış ihbar etme olayı var
    Umarım artık biraz düzelmişsindir...

• quote:

Orijinalden alıntı: düş bombası

Alıntıları Göster
    quote:

sizin gibiler asilsiz ihbarlar yaparak gereksiz yere mesgul ediyorsunuz, diger ihbarlara yetisemiyorlar, sizede gelemelerin sebebi sizin gibileri yuzundendir emin olun. Yuzun kizarmadanda ehliyetsiz arac kullaniyoruz, asilsiz ihbarlarda bulunuyoruz diyebiliyorsunuz!!!

suclulari gerekli mevkilere bildirmek vatandislik gorevimiz, gelmiyorlar zaten gerek yok gibi dusunmeyin, belki bi kazayi onliyeceksiniz duyarli olmaliyiz bu konularda, cogumuz araca kullaniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 21 Ağustos 2007; 23:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibhaavci

quote:

sizin gibiler asilsiz ihbarlar yaparak gereksiz yere mesgul ediyorsunuz, diger ihbarlara yetisemiyorlar, sizede gelemelerin sebebi sizin gibileri yuzundendir emin olun. Yuzun kizarmadanda ehliyetsiz arac kullaniyoruz, asilsiz ihbarlarda bulunuyoruz diyebiliyorsunuz!!!

suclulari gerekli mevkilere bildirmek vatandislik gorevimiz, gelmiyorlar zaten gerek yok gibi dusunmeyin, belki bi kazayi onliyeceksiniz duyarli olmaliyiz bu konularda, cogumuz araca kullaniyoruz

Alıntıları Göster
    İhbarlarda isim adres ve numara istenmesinin nedenlerinden biride bu işte. Çoluk çocuk,art niyetli insanlar,psikolojik rahatsızlığı olan insanlar bu tip ihbarlarda bulunarak,gerçekten Polis'e ihtiyacı olan vatandaşlarında zarar görmesini sağlıyor.

Batıda başımıza çok gelirdi. Adam yanındaki arabaya gıcık olur ihbar eder şu plaka kırmızıda geçti diye. Trafikçiler gider adam yemin eder geçmedim diye. Adam komşusuna uyuz olur çok ses yapıyolar der,evde silah var,kavga var v.b onlarca ihbar gelir birgün içinde.

Şu anda bulunduğum bölgedede asılsız ihbar yaparak. Ekibi tuzaklamaya çekmeye çalışanlar oluyor.
    Adam arıyor 155'i abi şurda bıçaklama olayı var,şurada hırsızlık yapılıyor v.b Ekipte gider oraya ve çapraza düşürülür veya uzaktan kumandalı bomba ile saldırıya uğrar. Bunlar yaşadığımız olaylar arkadaşlar.

Yani ben ihbar ettim Polis gelmedi derken bu bilgilerde kafanızın bir köşesinde olsun. Sonuçta Polis halkın huzurunu sağlamak için maaş alıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.