Şimdi Ara

KURALLARA UYMAMANIN SONU ... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 gündür banlıydım arkadaşlar bu süre zarfında.. Kendime 13 sene sonra yeni bir telefon aldım asabiyet var telefonu duvara patlatıyordum bu yüzden iş görecek telefon alırdım gittim samsung j2 aldım kendime altın sarısı birde kasko yaptırdım telefona :D.. Bir de aklımda hep araba alıp satmak vardı en son 15 sene önce araba sürmüştüm 16 senelik motorsiklet sürücüsüyüm.. Kendime bir şahin aldım hem öğrenirim hem satarım diye.. 2-3 gün buralarda sürdüm bayağı buralarda sürekli kaza olan bir viraj var orada toparlayamadım gece bir apartmanın önündeki araca arkadan çarptım :D Hyundailer harbi tenekeymiş gecenin 1i apartmanı ayağa kaldırdım neyse polis felan geldi :D yazılar çizdiler gittiler :d Araba sürmek güzel acemi olduğum için sürekli adrenalin korku :D Fakat asla bir motorsiklet değil kabin içinde boğuluyorum .. Kurallar var belli kısıtlı menevra yol imkanı ama kaza esnasında motordan çok güvenli .... Şahin tamirden çıksın gene biraz sürer satarım :D

Bana geçmiş olsun..

• sürmeyi bilmiyorsan sürme kardeşim, en son 15 sene önce araba kullanıp trafiğe çıkmak nedir. O çarptığın araba değil de insan olsaydı ne yapacaktın ?
  • Samsung j2 den sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar hosgeldiniz hocam ozlettiniz :)

• Tepecikli bir sürü konu açtı ama banlıydın hoş geldin ^^
  • Geçmiş olsun abi. Tepecikliyi konuya bekliyoruz :DD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N'apmışsın be abi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bemde j2 alabilirmisim aslinda s3 mini biraz bilgisizlik oldu hayvan gibi kasmak disinda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam

akpli olsan böyle olmazdı

bıraz daha guncel konuları uplasan
  • ozur dılerım yorulunca kalkarsın
  • Arkadaşlar dün kaza yerine gittim plaka kaybolmuş kaza anında..Sorayım dedim beni görünce apartman sakinleri çıktı bak senden sonra birisi daha kaza yaptı duran arabaya çarptı dedi..Baktım eleman asfaltı kazımış nasıl bir kaza yaptıysa..Bu arada benim arabayı yaptırdım yarın ilan verip satacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Arkadaşlar dün kaza yerine gittim plaka kaybolmuş kaza anında..Sorayım dedim beni görünce apartman sakinleri çıktı bak senden sonra birisi daha kaza yaptı duran arabaya çarptı dedi..Baktım eleman asfaltı kazımış nasıl bir kaza yaptıysa..Bu arada benim arabayı yaptırdım yarın ilan verip satacağım..

N'aber?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar dün kaza yerine gittim plaka kaybolmuş kaza anında..Sorayım dedim beni görünce apartman sakinleri çıktı bak senden sonra birisi daha kaza yaptı duran arabaya çarptı dedi..Baktım eleman asfaltı kazımış nasıl bir kaza yaptıysa..Bu arada benim arabayı yaptırdım yarın ilan verip satacağım..

tamamda bizene biz seks hayatımızı anlatıyoz mu

Neydiyon la hulyaa.. @erkut17500

• ızledım ve yourumunu cıddıye almadım ama senın de cıddıye almayacagını ummustum jobs kardes
  • Tebrikler bizden çatal bıçak seti kazandınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamda bizene biz seks hayatımızı anlatıyoz mu

Neydiyon la hulyaa.. @erkut17500

La niye kavga ediyorsunuz konuyu niye hortlattın aklıma geldikçe ürperiyorum kaza anı aklıma geliyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

ızledım ve yourumunu cıddıye almadım ama senın de cıddıye almayacagını ummustum jobs kardes

olm su kadar sucuk olsan afrikada olmazsın sucuk ol sucukkkkk

Ne kadar hocam
  • ayfon kullanan adam A kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• Bende geçen şöyle bir düşündüm de ciddi kaza riski atlattığım olayların hepsi yüksek hızdan kaynaklı. Kanımız kaynıyor ama bir anlık hata büyük sıkıntılara yol açabilir aman dikkat
  • ayfon kullanan adam A kullanıcısına yanıt
    Ne,ne zaman,nerede,nasıl,neden hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.