Şimdi Ara

Kurallara Göre Pozisyon Ofsayt Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_11_offside_en_47383.pdf

14. sayfaya bakınca çok net anlaşılıyor ki pozisyon ofsayt değil.

Kurallara Göre Pozisyon Ofsayt Değil

• Maç konusunda ofsayt diyen arkadaşlar iyice görsün (benim gibi) pozisyon ofsayt değil.
  • Abi ne ofsaytı ya, Emenike kalecinin görüş açısını mı kapatmış defansı mı engellemiş adam hareketlense bile topa bir teması yok, yani pasif durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Abi ne ofsaytı ya, Emenike kalecinin görüş açısını mı kapatmış defansı mı engellemiş adam hareketlense bile topa bir teması yok, yani pasif durumda.

Bazı arkadaşlar topa hareketlendiği an ofsayt diyordu da kurallara göre açıkca anlaşılıyor ki topa dokunmadığı sürece ofsayt yok.
  • Ofsayt diyenlere gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de "ofsayt değil diyen futboldan anlamıyordur" diyenler vardı
  • ofsayt değil eğer orda emenike topa dokunsa idi ofsayt olurdu veya emenikeye doğru gitseydi hatta webo bırak topu diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ofsayt diyenlere gelsin.

Samimiyetinize güvenerek söylüyorum sizin totem tutmadı galiba(Aykut)
  • Bu kural bu yaz mı değişti normalde hareketlenince ofsayt oluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow'a ikinci yarıda Emre'nin serbest vuruşunda bir ofsayt çaldı.Çok net pozisyondu o.Onda da var mı acaba ofsayt?Bana yok gibi geldi.
  • O kadar sık değişiyor ki ofsayt kuralı,hiç bir pozisyondan emin olamıyorum ben artık:)
  • yıllardır böyle, bu kural eğer ofsaytteki futbolcu durmaz ise pasifte kalmazsa ofsayttir, hiç adım atmasaydı hareketlenmese ofsayt değildi bi resim koymuşsunuz saçmalıkdan başka bişi değil. ofsaytin avantajı felan olmaz hareket varsa ofsayt bayrağı kalkar ama pasifse kaldırmazsın bu hep böyleydi.

• Gol buz gibi gol. Bir de Emre'nin pasinda Sow'un pozisyonu vardı ki karsı karşıya kalacaktı ofsayt degildi o da. Hakem yanlış kaldırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Bu kural bu yaz mı değişti normalde hareketlenince ofsayt oluyordu

Evet, bu yaz değişti sanırım. Çünkü eskiden oyuncu topa hareketlendiği an ofsayt oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88

Sow'a ikinci yarıda Emre'nin serbest vuruşunda bir ofsayt çaldı.Çok net pozisyondu o.Onda da var mı acaba ofsayt?Bana yok gibi geldi.

O pozisyon gözlerden kaçmış. Benim de dikkatimi çekmişti. Sow orada geriden çıktı gibi geldi bana. Ama kesin bir şey söylemek için maç özetini beklemek lazım.
  • Oyuncak ettiler şu kuralı

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ofsayt diyenlere gelsin.

Samimiyetinize güvenerek söylüyorum sizin totem tutmadı galiba(Aykut)

Oynasaydi belki tutardi ama yapacak bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88

Sow'a ikinci yarıda Emre'nin serbest vuruşunda bir ofsayt çaldı.Çok net pozisyondu o.Onda da var mı acaba ofsayt?Bana yok gibi geldi.

O pozisyon gözlerden kaçmış. Benim de dikkatimi çekmişti. Sow orada geriden çıktı gibi geldi bana. Ama kesin bir şey söylemek için maç özetini beklemek lazım.

3 tane galatasarayli Sowun önündeydi o pozisyonda.

• Resimlerle anlatmış, dağılalım beyler adam haklı. ;)
  • Ki bence yerinde bir kuraldır bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.