Şimdi Ara

Kura çekiminde skandal!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UEFA kura çekilişi gerçekleşmeden tam 21 saat önce eşleşmeler doğru tahmin edildi.

Kura çekiminde skandal!

Şampiyonlar Ligi kuraları öncesi eşleşmelerin tamamınını doğru tahmin eden twitter hesabı ortalığı karıştırdı.

Bugün çekilen Şampiyonlar Ligi kuraları sonrası büyük bir şok yaşanıyor. CL Draw Corruption (Şampiyonlar Ligi Kura Yolsuzluğu) isimli twitter hesabından dün (21 saat önce) yazılan mesajlarda bugünkü eşleşmelerin tamamının doğru tahmin edilmesi akılları karıştırdı.

buda o malum hesap.

https://twitter.com/uefacorruption

• ben uğraşamicam biri yazsın
  • Adam tum olasiliklari yaziyor ondan sonra tutanlar kalio tutmayanlari siliyor. Yil olmus 2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ugrasamicam diger gelen yazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni açılmış bir hesap olabilecek bütün eşleşmeleri yazıp tutmayanları kaldırmıştır böyle şeylere inanmayın.
  • Adam bütün olasılıkl
  • Juventus maçının iptali için Fenerbahçeli taraftarlar mail kampanyası düzenliyormuş. Antu'ya da aç bu konuyu da bunun için de mail yağmuru yağdırsınlar. İşin aslını söylemekten dilimizde tüy bitti çünkü.
  • Sazana gel.
  • Bu konu bugün o kadar çok açıldıki artık konuyu açanın değil bizim sazan oldugumuzu düşünmeye başladım.
  • Lütfen yemeyin bunları ya
    Geçen sene aynısı oldu,
    Adamın biri çıktı tüm olasıkları yazdı gerisini sildi
    Real Madrid 3-0 Galatasaray
    Fenerbahçe 2-0 Lazio dedi (burada hiç bir şey yok tüm her şeyi denedi)
    Sonra 1-1 fener maçınıda bildi (buda en olabilecek skordu)
    sonra 5-1 real dedi onunda bombası patladı
  • Adm tm lslklr yzyr snr ttmynlr slyr

• Adam bütün

• herkes yanlış biliyor. adam zaman yolculuğu yapabiliyor!
  • MA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Adam tum olasiliklari yaziyor ondan sonra tutanlar kalio tutmayanlari siliyor. Yil olmus 2013

Bunu yazmak icin girmistim

• Dünya kupasi ve gecen seneki kuralarda önceden yazildi hangi olasiliktan bahsediyorsunuz ya. Gidin Twitterden arama yapan yorum degismismi görürsünüz. Yazilan hersey botlar tarafindan kayitlanir siz degisseniz silseniz bile bir arama motoru ver tabaninda zaten botlar indeklemistir merak etmeyin.
    Bu kuralarin hepsi ayarli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.