![]() “İstanbul Sultanbeyli'de bir kişi İsveç’te Kur’an yakılmasına tepki olarak iki okuldaki Atatürk büstüne saldırdı. CHP İlçe Başkanı Özgür Erdem’in ihbarı üzerine saldırgan gözaltına alındı.” https://twitter.com/Haber/status/1617230352803844096?t=JG7MurvEL_kUjc2abu3U6w&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kur an yakıldı diye Atatürk büstüne saldırı.

-
-
Şimdi ne desem gg.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 23 Ocak 2023; 9:21:16 > -
Bu işi yapan kimse amaç provakatörlük. Yoksa tepki böyle verilir. Hiç alakasız bir şekilde ortalığı karıştırmaya çalışarak değil.
www.hurriyet.com.tr
İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakma girişimine karşı Mardinli gençler kiliselerde gül dağıttıhttps://www.hurriyet.com.tr/gundem/isvecte-kuran-i-kerim-yakma-girisimine-karsi-mardinli-gencler-kiliselerde-gul-dagitti-42207955
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart92 -- 23 Ocak 2023; 10:59:2 > -
bu adam oy kullanıyor ve seçimlere etki ediyor ise seçim sistemi değişmeli.
-
İlla provokatör olmayabilir. Kafayı heykellere, özellikle Atatürk heykellerine takan bir grup var. Onlar da yapmış olabilir. Sağlıklı düşünmelerini, olaylardan rasyonel çıkarımlarda bulunmalarını beklemiyorum. Kuran yakıldıysa karşıt olarak Atatürk'ü hedef görebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk ile sorunu olanlara dikkatli bakarsanız cahilligin dibinden gelen ve sokak köpeğinden farksız hayatı olmayan insanlar görürsünüz. Annesiz olmalarının da etkisi var.
Ankaradan istanbula ziyaret için gittigimde bir şey dikkatimi çekti… istanbul Atatürk düşmanı cahil ne oldugu belli olmayan canlılarla dolu , mesela ankara böyle degil … ümraniye’de ortamda bunalıma girdim … sonra ordan arabayla arkama bakmadan ankara yoluna düştüm….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 23 Ocak 2023; 17:53:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Radikal İslamcı olsam gider İncil yakarım. Bunu yapanda akıl yok. Dışarda gezmemeli, hastanede kolları bağlı yatmalı.
Orostopol çocukları. Bunların başı olan danışman orostopol çocuğu; Anıtkabir’i yakmakla tehdit etti. Ne oldu? Tutuklanmadı bilene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 23 Ocak 2023; 18:18:24 >
"Radikal İslamcı olsam gider İncil yakarım."
İslamda kitap yakın diye bir emirle karşılaşmadım.
Böyle şeyleri nerenden uyduruyorsun?
Atatürk bunların dedesini astı ,arrap artığı bunlar
Atatürk olmasa yunan kazansaydı diyen yunan artıkları.
Acaba bu olayin Hristiyan - Musluman savasi olmadigini ne zaman anblayacaksiniz. Isvec'i simdi Hristiyanlar diye adlandiranlar vardir kesin, hepsine guluyorum :))))) Isvec'te yolda yururken bir kisiyi durdurup sorun bakalim, kilise ne demek, cami ne demek, biliyor muymus :)
Din savaslarini ancak provakatorler cikartir. Isvec'tekilerin haberi bile yokt dinden imandan, cogunlugu ateist.
Amerika'da hele 100 tane farkli kilise var, kimin neye inandigini anlamak guc. Hristiyanlik diye bir din neredeyse bilinmiyor bile, Amerika'ya gleip milleti yolda durdurup sorun Hristiyanlik nedir diye bilemez cogu.
-
Bu kadar cehaleti kaldıramıyorum ben foruma ara veriyorum.
Atatürk büstüne Kuranı İsveçte yaktılar diye saldırmak nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu işi yapan kimse amaç provakatörlük. Yoksa tepki böyle verilir. Hiç alakasız bir şekilde ortalığı karıştırmaya çalışarak değil. İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakma girişimine karşı Mardinli gençler kiliselerde gül dağıttı https://www.hurriyet.com.tr/gundem/isvecte-kuran-i-kerim-yakma-girisimine-karsi-mardinli-gencler-kiliselerde-gul-dagitti-42207955 |
Orostopol çocukları. Bunların başı olan danışman orostopol çocuğu; Anıtkabir’i yakmakla tehdit etti. Ne oldu? Tutuklanmadı bilene.
|
Atatürk bunların dedesini astı ,arrap artığı bunlar
|
Atatürk olmasa yunan kazansaydı diyen yunan artıkları.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X