Şimdi Ara

Kupa ilginç bir hal aldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. turda İngiltere-Almanya eşleşmesi olacak, bu maçı kazanan takım Meksika-Arjantin galibiyle maç yapacak.
    Arjantin,İngiltere ve Almanya... Üç güçlü takımdan ikisi yarı finali göremeyecek.

Oynanan futbola baktığımızda Arjantin-Almanya çeyrek finali izleyebiliriz.

Almanya'nın yavaş defansı Arjantin'in kıvrak,teknik ve becerili ofans hattına dayanamayabilir. Almanların orta ikilisi(Khedira-Schweinsteiger) defans konusunda pek güvenilir değiller. Çünkü Almanlar sürekli atak düşünen takım. Ben Mascherano ve Veron ikilisine daha çok güveniyorum. Arjantin'in kontra atakları etkili olacaktır. 2006'da Arjantin, Almanlara çeyrek finalde elenmişti. Bir nebze onun rövanşını almak isteyeceklerdir. Zaten bu sene kupada çok iddialılar.

Bence yarı finali Arjantin görebilir.

• O kesin zaten ya final bra*arg olur bence
  • Her takım inişli çıkışlı garip bir futbol oynuyor, Almanya ilk maç çok iyiydi ama şu son 2 maç öyle yarı finallik bir mücadele vermedi bakma (burası gerçi klasik olacak ama) Gana son topları iyi kullanabilseydi maç erkenden kopabilirdi.
  • Meksika Arjantine sürpriz yapar bence :)
  • Final Brezilya-Arjantin beyler üstelemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Meksika Arjantine sürpriz yapar bence :)

Tek korkum desem doğru olur.Arjantin Meksika yı geçerse bir sonraki turu da alır.

Maradona şuanda inanılmaz bir ruh haliyle geliyor.Messi kaptanlığın hakkını veriyor.Veron yaşına bakmadan harika oynuyor.Bence Arjantin bu kupayı hak ediyor
  • Meksika o defansla Arjantin'e çok pozisyon verir ve doğal olarak elenir.
    Uruguay'ı çok merak ediyorum ben çok sağlam oynuyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Meksika o defansla Arjantin'e çok pozisyon verir ve doğal olarak elenir.
    Uruguay'ı çok merak ediyorum ben çok sağlam oynuyorlar...

Evet, komple takımlar. Kalecisinden forvetine kadar uyum içerisindeler. Bu da işlerini kolaylaştırıyor.

Eşleşmelere bakılırsa Uruguay'ın da yarı final için bayağı şansı var :))
  • DK baskalamadanda söyledim bir konuda yine diyorum

kupa uruguay in beyler
    finali Arjantin ile yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Meksika Arjantine sürpriz yapar bence :)

+1. Arjantin geçse bile İngiltere de Almanya da Arjantin'i çok rahat eleyebilecek takımlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

DK baskalamadanda söyledim bir konuda yine diyorum

kupa uruguay in beyler

öyle bir ihtimal yok hocam. en geç yarı finalde karşılaşırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

quote:

Orijinalden alıntı: mustang

DK baskalamadanda söyledim bir konuda yine diyorum

kupa uruguay in beyler

öyle bir ihtimal yok hocam. en geç yarı finalde karşılaşırlar.

Var, olmaz mı :)

Eğer Uruguay yarı finale çıkarsa rakibi belki Brezilya olur. Her koşulda Arjantinle yolları finalde kesişiyor.
  • Hollanda-Arjantin finali istiyorum. Biri doğuştan sempatik Hollanda öteki Maradona'nın ülkesi Arjantin. Hangisini tutardım bilmiyorum.

Ama bu maç olur ve Hollanda kayberse artık kapatsınlar futbol takımını. Üçte sıfır olacak böyle olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 24 Haziran 2010; 5:03:23 >
  • Ceyrek finalde Ingiltere Meksikayla oynar.
  • Kupa tam istediğim gibi gidiyor. Şu ana kadarki 8 takımdan sadece 2'si Avrupa takımı onlar da birbiriyle eşleşti. Tek maçlarda her türlü sonucun olabileceğini kabul etmekle birlikte Brezilya'nın finalini garanti görüyorum. Diğer finalist Arjantin, Uruguay, Almanya hepsi olabilir hiçbiri şaşırtmaz.
  • hollandayı unuttunuz

robben , sneijder , persia , huntelaar , vander vaart , elia ( kim bu demeyin ) , de jong , bommel ve kuyt afelay gibi yıldız topcuları var bence hollanda bu sene bi süpriz yapıp kupayı kaldırır
  • Hollanda hep güzel oynar ama sonunu getiremez.
    Brezilya kesin finale çıkar. Adamlar çok iyi oynamasa bile dünya kupasının or..ospusu olmuşlar. Yol yordam biliyorlar.
    İspanya da İniestanın istikrarsızlığı yüzünden aksıyor, katı Brezilya savunmasını aşamazlar.

Brezilya-Arjantin finali yakın ihtimal olarak gözüküyor.
    Finalde Arjantin yenerek Messi tarihe geçebilir. Sırf reklam için bile bu yapılabilir. Maksat 2010 dünya kupasında efsane çıkmış olsun.
  • Hollanda için her sene böyle söyleniyor. Kluivert, Bergkamp, Nistelrooy, Makaay, Hooijdonk, Seedorf, Davids, De Boer lar, Van der Sar, Overmars, Zendenli kadrosunu da biliyoruz. Bir şey oluyor sonu gelmiyor. Ki bu sene bundan daha iyi kadrosu var diyemeyiz. Ayrıca tek tek Fransa'ya da baksak final oynar diyebiliriz ama tek etken kadro değil ben ihtimaller arasında bile görmüyorum malesef. Yoksa çok sempatik bulurum her turnuvada.
  • kupayı bu sene avrupadan bir takım kazanır diye tahmin etmiştim.
    halende öyle umuyorum.pek öyle gözükmesede.
    ingiltere favorim.
  • Arjantin-Brezilya finali olur büyük ihtimalle.Hollanda da süpriz yapabilir bence.Turnuvalara hızlı başlayıp sonunu getiremiyolardı bu sene 2.turdan itibaren ivme kazanarak ilerleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertensore -- 24 Haziran 2010; 11:26:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.